Stříknutí vodičky z covid testu do oči

Anonymní
31.8.21 16:56

Striknuti vodicky z covid testu do oci

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, delala jsem si covid test a jak jsem odtrhavala tu lahvicku z tekutinou, tak me to prsklo do oci a na oblicej, ted mam trosku obavy, co to je vubec zac ta vodicka :(, nemuze mi to nejak ublizit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
61
31.8.21 17:03

Nechci strašit, ale je čas koupit hrobové místo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65282
31.8.21 17:38
@carnifax píše:
Nechci strašit, ale je čas koupit hrobové místo

ty moc nejsou k sehnání, stačí místo v kolumbáriu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
31.8.21 18:01

Ten roztok bývá proti „zkažení“ zakonzervovaný azidem sodným, což je toxická látka. Sice v nižší koncentraci, ale i tak je na místě oči pořádně vypláchnout. Mám za to, že to i na testech píšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65282
31.8.21 18:05
@LaRoux píše:
Ten roztok bývá proti „zkažení“ zakonzervovaný azidem sodným, což je toxická látka. Sice v nižší koncentraci, ale i tak je na místě oči pořádně vypláchnout. Mám za to, že to i na testech píšou.

tak to je snad normální, že cokoliv mi stříkne do oka, tak si to vypláchnu. Ani by mě nenapadlo, že by někdo založil diskusi a čekal, až mu někdo napíše, že to má udělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
31.8.21 18:09

@vokishka

notabene když hrozí, že už si to nikdy chudák nepřečte
:(

například kvůli ztrátě zraku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
31.8.21 18:12
@vokishka píše:
tak to je snad normální, že cokoliv mi stříkne do oka, tak si to vypláchnu. Ani by mě nenapadlo, že by někdo založil diskusi a čekal, až mu někdo napíše, že to má udělat :mrgreen:

Tak pro tebe to třeba normální je, pro zakladatelku asi ne, když se na to ptá. Jestli ti přijde lepší neodpovědět a dělat místo toho z tazatele blbce, tak si posluš. Mně ty vaše odpovědi s hrobama vyzněly bagatelizačně a jako že přehání, možná jí to tak vyznělo taky, proto jsem jí napsala, ať si to vypláchne, protože by jí to mohlo oči podráždit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
31.8.21 18:22

Ano, ublížit ti to může a podle mě poměrně dost. Na návodu se píše, že i když se to dostane jenom na kůži, musí se to rychle důkladně umýt. Doufám, že jsi to oko pořádně vypláchla a osobně bych volala toxikologického linku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
31.8.21 18:36
@LaRoux píše:
Ten roztok bývá proti „zkažení“ zakonzervovaný azidem sodným, což je toxická látka. Sice v nižší koncentraci, ale i tak je na místě oči pořádně vypláchnout. Mám za to, že to i na testech píšou.

konkrétně jedno promile z 9 ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
31.8.21 18:41
@carnifax píše:
konkrétně jedno promile z 9 ml

A to ti přijde na sliznici málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.9.21 14:05

Jo, děvčata, já jsem si to vodičku nalila do nosu. Jakože fakt. Přišla jsem na testovací místo v práci, myšlenkama už za stolem, na autopilota jela ty úkony rozbalit, otevřít s pak, nevím jak, jsem si ji nalila do nosu.

Nicméně stále jsem tady… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65282
1.9.21 15:27
@Bábrdl píše:
Jo, děvčata, já jsem si to vodičku nalila do nosu. Jakože fakt. Přišla jsem na testovací místo v práci, myšlenkama už za stolem, na autopilota jela ty úkony rozbalit, otevřít s pak, nevím jak, jsem si ji nalila do nosu.Nicméně stále jsem tady… :mrgreen:
:mrgreen: tak to jsem ještě neslyšela :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.9.21 15:33
@vokishka píše: :mrgreen: tak to jsem ještě neslyšela :mrgreen:

Zaskočila jsem sebe samu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek