Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@carnifax píše:
Nechci strašit, ale je čas koupit hrobové místo
ty moc nejsou k sehnání, stačí místo v kolumbáriu
Ten roztok bývá proti „zkažení“ zakonzervovaný azidem sodným, což je toxická látka. Sice v nižší koncentraci, ale i tak je na místě oči pořádně vypláchnout. Mám za to, že to i na testech píšou.
@LaRoux píše:
Ten roztok bývá proti „zkažení“ zakonzervovaný azidem sodným, což je toxická látka. Sice v nižší koncentraci, ale i tak je na místě oči pořádně vypláchnout. Mám za to, že to i na testech píšou.
tak to je snad normální, že cokoliv mi stříkne do oka, tak si to vypláchnu. Ani by mě nenapadlo, že by někdo založil diskusi a čekal, až mu někdo napíše, že to má udělat ![]()
@vokishka píše:
tak to je snad normální, že cokoliv mi stříkne do oka, tak si to vypláchnu. Ani by mě nenapadlo, že by někdo založil diskusi a čekal, až mu někdo napíše, že to má udělat
Tak pro tebe to třeba normální je, pro zakladatelku asi ne, když se na to ptá. Jestli ti přijde lepší neodpovědět a dělat místo toho z tazatele blbce, tak si posluš. Mně ty vaše odpovědi s hrobama vyzněly bagatelizačně a jako že přehání, možná jí to tak vyznělo taky, proto jsem jí napsala, ať si to vypláchne, protože by jí to mohlo oči podráždit.
Ano, ublížit ti to může a podle mě poměrně dost. Na návodu se píše, že i když se to dostane jenom na kůži, musí se to rychle důkladně umýt. Doufám, že jsi to oko pořádně vypláchla a osobně bych volala toxikologického linku.
@LaRoux píše:
konkrétně jedno promile z 9 ml
@carnifax píše:
konkrétně jedno promile z 9 ml
A to ti přijde na sliznici málo?
Jo, děvčata, já jsem si to vodičku nalila do nosu. Jakože fakt. Přišla jsem na testovací místo v práci, myšlenkama už za stolem, na autopilota jela ty úkony rozbalit, otevřít s pak, nevím jak, jsem si ji nalila do nosu.
Nicméně stále jsem tady… ![]()
@Bábrdl píše:
Jo, děvčata, já jsem si to vodičku nalila do nosu. Jakože fakt. Přišla jsem na testovací místo v práci, myšlenkama už za stolem, na autopilota jela ty úkony rozbalit, otevřít s pak, nevím jak, jsem si ji nalila do nosu.Nicméně stále jsem tady…
@vokishka píše:tak to jsem ještě neslyšela
Zaskočila jsem sebe samu ![]()
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, delala jsem si covid test a jak jsem odtrhavala tu lahvicku z tekutinou, tak me to prsklo do oci a na oblicej, ted mam trosku obavy, co to je vubec zac ta vodicka
, nemuze mi to nejak ublizit?