Ošetřování- druhé za sebou

Anonymní
2.5.22 10:11

Ošetřování- druhé za sebou

Ahoj, potrebovala bych radu prosím… zitra mi končí 9 den ošetřování, ale včera se vyskytl úraz… Doktor mi řekl, že tedy v pátek ( minuly) ukončí os sobota nebude zaplacena a od včera dá nové oš jako novou diagnózu? Lze to takto opravdu udělat? Někdo mi říkal, že to lze jen když nadělám aspon jeden den, tak ted nevím, nechci mít problémy. Děkuji za radu…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1519
2.5.22 10:15

Ja zkusenost nemam, ale kolegyne v praci to tak dela bezne a mezi jednotlivymi OCR teda do prace nechodi ani na jeden den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.22 10:17

@Dendiss děkuji moc, vím že to lze z dítěte na dite,,ale nikdy jsem nemusela řešit osetrovani na novou dg.ale prave nevim jestli se nemusí i tak na jeden den

• Citovat
  • Upravit
76473
2.5.22 10:24
@Anonymní píše:
@Dendiss děkuji moc, vím že to lze z dítěte na dite,,ale nikdy jsem nemusela řešit osetrovani na novou dg.ale prave nevim jestli se nemusí i tak na jeden den

když je jiná diagnóza, tak to jde,
u vás je to očividné - skončila nemoc, začal úraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35738
2.5.22 10:24

Já si teda myslím, že jeden den musíš mít odpracovany. Zavolej si na Cssz a raději si to ověř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.22 10:36

@stinga a nemusí být ten jeden den?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.22 10:36

@JancaS84 ja prave nevim, sobota bude jako neplacena tak jestli to spadá k tomu nebo ne :think:

• Citovat
  • Upravit
76473
2.5.22 13:02
@Anonymní píše:
@stinga a nemusí být ten jeden den?

však ti to doktor ukončil pátkem a v neděli začne nový očr - nechápu, proč v neděli, měl ti ho začít dneškem, ale není to proti ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat