Ošklivá pleť a antikoncepce

Larr
23.10.11 18:40

ošklivá pleť a antikoncepce

Mám ošklivou pleť (celý život) a tak si říkám, že si nechám předepsat antikoncepci, protože u ní jsem měla pleť vždy hezčí. Na druhou stranu si říkám, že jíst antikoncepci jen kvůli pleti asi není tak úplně v pořádku) Děkuji za názory a nápady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7323
23.10.11 18:43

Ahoj Larr,
záleží na hodně okolnostech. Kolik je ti let a jestli stojíš i o antikoncepční účinek :think: No, já osobně bych je asi kvůli pleti nebrala, ale já mám pleť pěknou, tak zas nevím, no…jak bych to řešila. Přijde mi to zbytečné. U kosmetičky nebo lépe u kožního jsi byla? Asi by to pro mě byla první varianta :-)Do HA kvůli pleti bych asi nešla. Snad jen jedině kdyby byla tak špatná, že bych kvůli tomu měla špatný sebevědomí a vyloženě až třeba nějaký psychický problémy, muselo by mě to fakt trápit, pak možná… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
23.10.11 18:51

34 let, kožní a kosmetička už probíhá 20 let:))):(( a antikoncepce mi taky tak trochu přijde jen kvůli pleti zbytečná.

Psychické problémy ani snížené sebevědomí nemám, děkuji, že jsi i na to myslela :hug:

Takže, jak jsem psala, předem díky za názory.

Pomka píše:
Ahoj Larr,
záleží na hodně okolnostech. Kolik je ti let a jestli stojíš i o antikoncepční účinek :think: No, já osobně bych je asi kvůli pleti nebrala, ale já mám pleť pěknou, tak zas nevím, no…jak bych to řešila. Přijde mi to zbytečné. U kosmetičky nebo lépe u kožního jsi byla? Asi by to pro mě byla první varianta :-)Do HA kvůli pleti bych asi nešla. Snad jen jedině kdyby byla tak špatná, že bych kvůli tomu měla špatný sebevědomí a vyloženě až třeba nějaký psychický problémy, muselo by mě to fakt trápit, pak možná… :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
7323
23.10.11 19:05

Tak potom bych ji asi kvůli tomu opravdu nebrala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
23.10.11 19:40

antiko bych teda jen kvůli pleti nebrala, ale…já mám od porodu papulu jak puboš, chlop teď domů došel s chlorelou a vypadá to, že to pomáhá. Detoxikuje to celý organismus, takže nejen pleť by z toho měla radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
23.10.11 20:33

Taky jsem brala HA a pak i tu s účinností na pleť. Ta se mi zlepšila. Vlivem okolností jsem po porodu přestala HA brát definitivně a o pleť se mi stará kožařka a to dost dobře. Takže pokud chceš řešit pleť, šla bych na dobré kožní a HA bych nebrala.

Jen počítej, že najít kožaře, který ti nebude cpát drahou kosmetiku a experimentovat, ale bude pleť opravdu léčit léčivy, je někdy kumšt. Chodila jsem na doporučení a byla to kožařka na baterky. Přešla jsem do nemocnice přímo na kožní, dělají i kosmetickou a korektivní dermatologii, a jsem moc spokojená. I objednací lhůty jsou super a když je větší problém, vezmou i hned. A hlavně to berou komplexně, nejen jako pupínek na xichtě, ale i výživu, co používám, jak pleť čistit, co na ní dávat a co ne, jestli jsou v pořádku hormonální hladiny, zkontrolují pihy a vyndají podezřelé, zákrok provádí plastický chirurg, který se ale neplatí..atd. Už jsem to tu psala, jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
23.10.11 20:41

Moje kamarádka měla také velké problémy s pletí. Nakonec jí pomohlo až změna jídelníčku. Musela úplně vyřadit mléčné výrobky a některé potraviny. Doktorka ji udělala krevní testy. A z těch pak vyloučila různé potraviny. Ani né po třech měsících jde vidět rapidní změna. Ono se říká, že problémy s pletí ve vyšším věku pramení zevnitř. Takže masti ani kosmetika nepomáhají.
Tak se zkus zeptat doktorky, jestli ti neudělá rozbor krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí