Ošklivé nachlazení v 16.tt

33
4.8.24 10:14

Ošklivé nachlazení v 16.tt

Ahoj,
chtěla bych vás poprosit o radu. Jsem v 16.tt a 3 dny jsem trosku pokaslavala. Včera večer se to dost zhoršilo a kašlu téměř neustále, měla jsem i zimnici. Poboliva mě trochu v krku ale hlavně mě to strašně dráždí na kasel, zejména v noci. Zvysenou teplotu nemám zatim vubec. Nasadila jsem si sirup na kasel Stopkašel a přítel mi dnes koupi pastilky do krku s islandskym lisejnikem. Plánuji jít zítra k dr aby mě radši poslechl, protože ten kasel se mi moc nelíbí. Myslíte že takto intenzivní kaslani může nějak ublizit mimi? Někdy kašlu až mě z toho bolí břicho a tak mám strach :( máte prosím nějaká doporučení co vám pomohlo zejména na drazdivy kasel ale celkově nachlazeni v těhotenství? Děkuji moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5680
4.8.24 13:52

Nech si udělat testy na černý kašel, teď to dost řádí. Co dál ti nejlíp pořadí lékař. Snaž se odpočívat, co to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21530
4.8.24 16:44

Tohle bych fakt řešila s lékařem. Ať vyhodnotí situaci a předepíše léky. Kromě černého kašle teď zase jede i Covid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.8.24 16:07

Ahoj, jsem teď 17tt a už mám asi 6. týden kašel :/ teploty jsem neměla, jen bolest v krku, hrozný kašel a vyčerpání. Nejdřív jsem se to snažila léčit sama sirupy a pastilkami atd, ale nic nepomáhalo a pořád se mi to horšilo, tak jsem nakonec dostala antibiotika a až ty mi konečně pomohly. Včera jsem byla na kontrole a mimi vypadá v pořádku, tak se mi ulevilo, taky jsem se o něj hrozně bála. Hodně mě pořád bolelo břicho z kašlání.. Antibiotika mi dali asi až po 3 týdnech a teď lituju, že jsem si je nenechala dát dřív (ale byl to ještě první trimestr a doktorka se bála).
Testovali mě 2× a i když to vypadalo na černý kašel, tak testy vyšly negativní. Prý má teď spoustu lidí ten černý kašel a covid, ale testy nejsou 100%, takže ani nevíme co jsem to chytla.
Určitě si zajdi co nejdřív k doktorovi a nech se pořádně poslechnout a otestovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí