Miminko má nohy přes sebe na UTZ

12
3.8.24 10:05

Miminko má nohy přes sebe na utz…

Dobrý den, chci se sezptat, zda nemělo někoho z vás miminko nohy přes sebe na utz kvůli pohlaví, my byly ve 20tt na genetice a mělo nohy přes sebe, takže pohlaví nic…
Mělo vaše miminko přes sebe a co se vám narodilo? 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16460
3.8.24 10:17
@Pavlis.3 píše: Více

Narodí se kluk, nebo holka :think: Třeba se ukáže jindy - ve 30tt. Já měla UZ každou kontrolu, pohlaví jsem vědět nechtěla. Ale věřím, že kdyby na to přišlo, řekne to dr na běžné kontrole, když by to bylo jasné ;)

Příspěvek upraven 03.08.24 v 10:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11982
3.8.24 10:17

Jak souvisí nohy přes sebe s pohlavím? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16460
3.8.24 10:19
@Evkad píše: Více

Třeba myslí, že to dělají jen holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27745
3.8.24 10:32

No tak si zaplat soukromý ut a tam vám pohlaví třeba zjistí, my u druhého měli dítě otočený a utíkající a tak nějak jsme říkali že to ani nepotřebujeme vědět, ale mudr řekl, že on to chce vědět takže dítě naháněl deset minut než to vítězoslavně zjistil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
3.8.24 10:35

Neboj, to pohlaví tam je :) Prostě až se narodí, tak to uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
3.8.24 10:38

Za mě, řešíš blbosti. Buť je vidět nebo ne. Nohy s tím nesouvisí..
A na „babský“ rady bych nedala.
My jsme se dozvěděli pohlaví až dítě vykouklo ven. Celou dobu mělo prcku pod mým žaludkem. To jsem od půlky těhotenství chodila na UZ každý týden. Asi osud. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
3.8.24 10:40

Pokud to chceš vědět, jdi na další ultrazvuk, ono je nejspíš nebude mít přes sebe celé tehotenstvi ;). Já jsem to taky chtěla vědět, protože si na děti komplet všechno siju, tak jsem byla u druhyho dítěte na jednom utz navíc.

• Citovat
  • Upravit
44208
3.8.24 10:43

Jj, nejmladší. Prostě ne vždy se to dozvíš kolem 20.týdne. Byla až skoro do konce KP, šlo to hodně špatně vidět i později. Měla jsem utz při každé kontrole plus několik velkých. Pohlaví jsem se dozvěděla až ve třetím trimestru a prý za to nedávají ruku do ohně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
3.8.24 10:51

Zkus si zajít na 4D ultrazvuk. Mě pohlaví také zajímalo, sice jsem měla jasno už kolem 16 tt u obou, ale potřebovala jsem si to potvrdit. A po 20 tt jsem byla na tom 4D, který jsem si zaplatila extra a trval asi 30 minut a vše mi ukázali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.8.24 11:18

@Pavlis.3 tak hlavně že miminko bude zdravé, ne?
Je to otřepané klišé, ja vím, ale prostě to je zásadní.
Jak má nebo nemá miminko nohy na utz asi moc neovlivnis.
Maximálně mě napadá náladovost se před UTZ Nutellou a to by se mělo více hýbat. Jinak mě nic nenapadá. Beztak to budeš jistě vědět až po porodu a nebo při genetickem odběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.8.24 11:31

@Ťarbík01 to ano, hlavně zdraví!!
No sladké moc nemůžu je mi z nej špatně 😂 a už takto vyvádí v břiše často, jen jsem chtěla vědět zda to mel někdo stejně a pohlaví mu řekli nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8699
3.8.24 11:54
??? Jakože když ti tady někdo napíše že jejich dítě to tak mělo a narodila se holka, tak to automaticky znamená, že i ty budeš mít holku??? :lol: :lol: Vždyť ti nějaký průzkum fakt nic neřekne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí