PCOS, Leiden - první kontrola při těhotenství?

3
3.8.24 21:19

PCOS, Leiden - první kontrola při těhotenství?

Ahoj!

Prosím o radu. Jsem v 6tt, volala jsem na gynekologii a sestřička mě objednala mě až v 9tt, do te doby využít případně pohotovost, dřívější termín nenašla, protože pak mají DV. Před 2 měsíci jsem jim nesla dokumenty o zjištěné Leidnově mutaci - het., zároveň mám PCOS, hormonální potíže, aktuálně po drillingu, po sestinedeli zjištěn pozitivni test. O ničem mě needukovala, rovnou odkázala na pohotovost, zástup jiný nemají. Říkám si, zda 9tt není pozdě, vlastně jsem myslela, že bych měla být co nejdřív sledovaná na hematologii a tak.. nevím, zda nevyužít pohovost pro potvrzeni těhu a objednat se na hematologii? Jsem z toho trochu nervózní.

Moc děkuji za případne sdílení zkušenosti, je to první těhotenství. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81490
3.8.24 21:35
@Pandomut píše: Více

1. gynekolog - nevim. Ale myslím, že stejnak nic moc nevymyslí
2. hematolog - řešila bych to oddděleně, zavolej na svou hematologii, objednej se ( potvrzení nutně nepotřebuješ). Každé pracoviště funguje jinak, jednotná pravidla nejsou. Někde sledují od začátku těhotenství, někde až druhou polovinu, třetí trimestr, v některých lokalitách hematologové vymřeli, takže tam maj lidi smůlu úplně. Ale jinak, pokud jsi nikdy neměla trombozu, opakované potraty, tak to klidně nějaký ten týden počká. Nestresuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11868
3.8.24 21:38

Zavolej na hematologii a domluv se s nimi..neteř taky má leidena a ještě se jí myslím hromadí železo..a měla jim volat hned jak bude mít dvě čárky na testu…ještě dřív než bude volat na gyndu…nicméně byla po dvou potratech na prelomu 1 a 2 trim. Takže nejspíš proto ji chtěli vidět hned..hned od začátku taky pak píchala fraxik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27748
3.8.24 22:07

Gynekolog mě poslal na hematologii až kolem pátého měsíce tam řekli že na ředění je ještě čas :think: ředila jsem až asi dva měsíce před porodem nebo tak nějak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí