Ošklivé nehty

Anonymní
15.1.24 08:52

Ošklivé nehty

Ahoj holky, jak spravit osklive nehty? Od dětství jsem si je kousala. Nechala jsem si je dorust, a včera jsem je tak nějak „zpilovala“, protože se lámaly. Do jakého tvaru to mam případně upilovat? Mám je teď fakt hodně kratoucky. Rostou rychle, kuzicka okolo je hnusna, třepi se, z boku roste nehet takový „bily“. Čím můžu ještě pomoc k nápravě? Do prace gelové nehty, ani barevně lakované mít nesmíme. Mám tam aspoň nalakovany bezbarvý vápník.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15.1.24 09:15
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jak spravit osklive nehty? Od dětství jsem si je kousala. Nechala jsem si je dorust, a včera jsem je tak nějak „zpilovala“, protože se lámaly. Do jakého tvaru to mam případně upilovat? Mám je teď fakt hodně kratoucky. Rostou rychle, kuzicka okolo je hnusna, třepi se, z boku roste nehet takový „bily“. Čím můžu ještě pomoc k nápravě? Do prace gelové nehty, ani barevně lakované mít nesmíme. Mám tam aspoň nalakovany bezbarvý vápník.

Zkus biosil. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37138
15.1.24 09:16

Zacla bych nějakou výživou zevnitř, aspoň biosil na začátek. Kůži hodně hydratovat. Jaký mas pilnik? Kovové ty nehty třeba dost trhají a pak se třepí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.1.24 09:19

Popravdě to je teda bída. Nechala bych narůst a došla si k manikerce. Ukáže ti, jak je upravit a poradi výživu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
15.1.24 09:21

Máš zničená lůžka. Pomoct můžou opravdu ty výživové doplňky, aby byly nehty pevnější a pak doufat, že se to časem částečně upraví, když je nebudeš dál kousat.
Plus ty bezbarvé zpevňující laky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.1.24 09:32

Biosil, olej na nehtovou kůžičku a dojdi si na manikúru, ať ti to upraví někdo, kdo to umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.24 09:56

Já si celý život nehty koušu :poblion: xkrát jsem vydržela, nechala si je dorůst, nalakovala, ale vždy se zlomily a já začala zase kousat ( a to nebyly nijak dlouhé). Přitom stravu mám pestrou, jsem štíhlá, žiju relativně zdravě. Těžko říct, co s tím. Moje máma má nehty pevné, nosí je dlouhé, dělá s jimi vše a nikdy se jí nezlomí. A ta má tedy ke zdravému životními stylu hodně daleko :P

• Citovat
  • Upravit
5244
15.1.24 11:15
@Anonymní píše:
Já si celý život nehty koušu :poblion: xkrát jsem vydržela, nechala si je dorůst, nalakovala, ale vždy se zlomily a já začala zase kousat ( a to nebyly nijak dlouhé). Přitom stravu mám pestrou, jsem štíhlá, žiju relativně zdravě. Těžko říct, co s tím. Moje máma má nehty pevné, nosí je dlouhé, dělá s jimi vše a nikdy se jí nezlomí. A ta má tedy ke zdravému životními stylu hodně daleko :P

Kousani nehtu byva zlozvyk a o psychice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí