Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Kamila909 píše:
Ja se snažím co nejvíc pít čaje, hlavně ten zazvorový
Ja od doby co jsem vyzkousela pit Magu napoje (ve kterem je mimochodem taky zazovr ktery ja zboznuju) se mi málokdy stane ze onemocnim a to jsem driv dost bojovala s oslabenou imunitou
Hledala jsem co by mohlo pomoci pro moji starší dceru, která byla opravdu velmi často nemocná a našla jsem ideální způsob na podporu její imunity, ale také něco co pomáhá k rychlejší a lepší regeneraci po nemoci. Dávám ji dvakrát denně Walzym Junior, protože sama jsem dřív bral hodně wobenzym, který má výpadek a nahradila jsem ho za Walzym, který obsahuje stejné enzymy ve vysoké míře. Jen je opravdu potřeba si dávat v lékárně pozor a nevzít si nějakou levnější náhražku.
Mně v tomto ohledu pomohlo využít možnosti si nechat udělat DNA test od chromozoom. Díky němu jsem zjistila, co moje tělo opravdu potřebuje, a přizpůsobila tomu i suplementy a jídelníček. Každý má tu genetiku nastavenou jinak, a ten test ti ukáže, kde máš slabiny a jak je podpořit. Takže žádné zbytečné experimenty, ale rovnou přesné info, co fakt zabírá. Za mě super investice do zdraví
Na základě výsledků pak dostaneš konkrétní doporučení, abys věděla, co a jak dál.