Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jdu k vam pro radu. Chtela bych pro pritele pripravit mensi oslavu k narozeninam. Oslava by z casovych duvodu, mela byt asi 3 dny pred datumem narozenin a tak se chci zeptat, kdy mu dat darek? Na te oslave? Nebo v den narozenin? Ja jsem asi spis pro tu druhou variantu, ale rikam si, aby to navypadalo pri te oslave blbe???Co vy na to? S.
Dala bych darek na oslave..nebo pred oslavou..Kdyz u nas v rodine je nejaka takova slava, darky se daji pred oslavou, pak uz se rychle vsichni opijou a na gratulace by se nedostalo ![]()
Já mám většinou dárky připravené dva.
Naposledy jsem dala hlavní dárek na oslavě (zájezd do Rakouských Alp), a druhý pak v den narozenin a to už stačí jen maličkost ( Lyžařskou kuklu s brýlemi ).
![]()
Jednoznačně na oslavě. Na oslavě nedat nic a čekat na ten přesný den je hodne divne ![]()
@Mauzik2 píše:
Dala bych darek na oslave..nebo pred oslavou..Kdyz u nas v rodine je nejaka takova slava, darky se daji pred oslavou, pak uz se rychle vsichni opijou a na gratulace by se nedostalo
Jsem prave „na vazkach“, asi by to melo byt na oslave, na druhou stranu si rikam, co ten den „D“?Ja s opitim ucastniku popravde ani moc nepocitam, bude to v tydnu a vsichni musi druhy den do prace, takze uz me upozornovali, ze se dlouho nezdrzi…:-) Premyslim, ze mu k hlavnimu darku koupum jeste nejakou drobnost, tak treba ty darky nejak rozdelit??? Kdyby byla oslava v den narozenin, nebylo by co resit, dostal by to na oslave, nebo mozna i pred…:-)
Často to tak máme, dávám na oslavě a pak něco intimního, osobního pak v den narozenin manžela ![]()
@suongd píše:
Jsem prave „na vazkach“, asi by to melo byt na oslave, na druhou stranu si rikam, co ten den „D“?Ja s opitim ucastniku popravde ani moc nepocitam, bude to v tydnu a vsichni musi druhy den do prace, takze uz me upozornovali, ze se dlouho nezdrzi…:-) Premyslim, ze mu k hlavnimu darku koupum jeste nejakou drobnost, tak treba ty darky nejak rozdelit??? Kdyby byla oslava v den narozenin, nebylo by co resit, dostal by to na oslave, nebo mozna i pred…:-)
Dva jsou v pohodě, blbý by bylo nedat nic na oslavě, když ji kvůli narozkám pořádáš.
@Drovers píše:
Dva jsou v pohodě, blbý by bylo nedat nic na oslavě, když ji kvůli narozkám pořádáš.
Jj, od zacatku premyslim nad „necim navic“
I ta oslava samotna(nebo spis mozna to posezeni), se asi za darek moc brat neda, ze?
Ale dekuji za nazory a udelam to tak, jak mi radite. Hlavni darek dostane na oslave a neco mensiho jeste vymyslim na narozeninovy den.(Jen tak pro inspiraci…co by treba mohlo byt to "neco mensiho, osobniho, intimniho? ![]()
@suongd píše:
Jj, od zacatku premyslim nad „necim navic“I ta oslava samotna(nebo spis mozna to posezeni), se asi za darek moc brat neda, ze?
Ale dekuji za nazory a udelam to tak, jak mi radite. Hlavni darek dostane na oslave a neco mensiho jeste vymyslim na narozeninovy den.(Jen tak pro inspiraci…co by treba mohlo byt to "neco mensiho, osobniho, intimniho?
Tak důležitá je otázka kolik do toho chceš vrazit… pak co má rád a tak…
Těžko se na tuto otázku radí ![]()
Dávám v den narozenin a děláme si také soukr mini oslavu. Na oslavě dárek nedávám, špalír gratulatnů s dárky také nevedeme, kdo přijde, popřeje, předá dárek a vmísí se, takže bych leda předávala formálně dárek přede všemi a z toho by mně i manželovi vstaly vlasy na hlavě
.
@MiskaKosa píše:
Tak důležitá je otázka kolik do toho chceš vrazit… pak co má rád a tak…Těžko se na tuto otázku radí
Tot otazka
Nejaky financni omezujici limit asi ani nemam (samozrejme mu nehodlam kupovat nove auto
), zalezi mi spis na tom, aby darek potesil( u kohokoliv), nez na tom, kolik stoji. Nejsme spolu zas tak dlouho, takze presne jeste taky nevim…Hlavne mam pocit, ze je takovy ten „vsestranar“, ale tak nejak, ze nicemu se nevenuje poradne…O to tezsi, to vymysleni darku asi je…:-) S.
@Poison Ivy píše:
Dávám v den narozenin a děláme si také soukr mini oslavu. Na oslavě dárek nedávám, špalír gratulatnů s dárky také nevedeme, kdo přijde, popřeje, předá dárek a vmísí se, takže bych leda předávala formálně dárek přede všemi a z toho by mně i manželovi vstaly vlasy na hlavě.
Ja tam taky spaliry gratulantu s povinne prinesenym darkem nechci.Bude to spis takove asi pratelske posezeni (doufam, teda
. ). Jeho rodice s brachou, a asi tri(?) jeho, ted uz teda i moji kamaradi se svyma polovickama. Takze zadna velka trachtace…:-) S.
@Anonymní píše:
Tot otazkaNejaky financni omezujici limit asi ani nemam (samozrejme mu nehodlam kupovat nove auto
), zalezi mi spis na tom, aby darek potesil( u kohokoliv), nez na tom, kolik stoji. Nejsme spolu zas tak dlouho, takze presne jeste taky nevim…Hlavne mam pocit, ze je takovy ten „vsestranar“, ale tak nejak, ze nicemu se nevenuje poradne…O to tezsi, to vymysleni darku asi je…:-) S.
V tom případě popřemýšlej nad aktuálním koníčkem, třeba. Tam bývá pole možností otevřené.
@Anonymní píše:
Tot otazkaNejaky financni omezujici limit asi ani nemam (samozrejme mu nehodlam kupovat nove auto
A v jakém oboru třeba pracuje? Můj je manager a velkou radost mu udělalo pero Parker ( http://www.pero-parker.cz/?… ) - nabízejí i věnování.
Nehraje třeba Florbal? Nebo nejezdí na kole? Zase to beru podle svého… jezdí na kole a k svátku by chtěl nějaké triko na kolo…
Nepotřebuje třeba nějaký pásek ke kalhotům? třeba nějaký hezký kožený pásek? Nebo nějaký sportovní?
Možností je oooopravdu hodně ![]()