Svatební kytice - rady, tipy, ceny

Janiecka
7.6.13 09:20

svatební kytice

Prosím Vás chtěla bych se zeptat jakou jste měli svatební kytici a na kolik vás vyšla?? moc děkuji za inspiraci a rady :hug:.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1329
7.6.13 09:23

Já měla z lilií, gerber, eustomy, nějakých bobulí a ještě něčeho..a má svatební, 2 mamkám, 1 svědkyni a 3 vývazky vyšly na 1500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
7.6.13 09:31

Ja mela tuto: https://www.facebook.com/photo.php?…

jsou v ni kaly, orchideje a tem zelenym hlavickam nevim jak se nadava - a vysla me na 1 500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
7.6.13 09:38

MMěla jsem bílé růže a levandule, maminka a tchýně i babičky měli menší než já, vlastně podobnou a manžel, taťka a tchán měli korsáž podobnou, jen manžel taky větší. No a moje kytka samotná 2000,– a dohromady nevím, měli jsme ještě hodně vazeb do kostela, na hostinu, na auta… všechno podobné. Přidávám nějaké fotky. Dohromady nás květinová výzdoba vyšla na 18 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
7.6.13 09:39

Já měla tuto, vyšla cca na 1200. Původně jsem chtěla čistě bílé růže, ale ve všech květinářstvích mi řekli, že nemůžou zaručit, jestli přijde čistě bílá nebo taková jako je na obrázku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
7.6.13 09:40

@neprihlasena moc hezká, 18.tis za květinovou výzdobu mi přijde mazec 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
7.6.13 09:43
@katerinkaaa píše:
@neprihlasena moc hezká, 18.tis za květinovou výzdobu mi přijde mazec 8o :)

No, my jsme zdobili kostel hodně - hledala jsem, ale moc ty vazby mezi fotkami najít nemůžu… toho bylo fakt hodně, velkých vazeb asi pět, těch babiček mám taky hodně… materiál přeci jen něco stojí. A na hostinu toho bylo strašně moc, několik vazeb na stoly (asi 15), různé vazby ke sloupům, na zeď atd. Takže je to nádherná cena. Původně jsme se chtěli brát v Praze, ale to by to vyšlo na víc jak dvojnásobek… :-)

Jsme měli svatbu trochu větší, no… :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
7.6.13 09:44
@katerinkaaa píše:
Já měla tuto, vyšla cca na 1200. Původně jsem chtěla čistě bílé růže, ale ve všech květinářstvích mi řekli, že nemůžou zaručit, jestli přijde čistě bílá nebo taková jako je na obrázku

Tohle je moc pěkná fotka celkově :palec: Super nápad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
7.6.13 09:45

Já měla bílé kaly, vývazek pro ženicha a fialové kaly pro maminky a bylo to za 1500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
7.6.13 10:04

Já jsem měla bílé kaly, bílé frézie a rudé růže k tomu nějaké zelené, ale to nevím jak se jmenuje podklad list a kytice byla uvázana do anglické kapky. Pro maminky byly jen bílé kaly, svědkyně měla tři rudé růžičky se zeleným listím uvázané dokulata a manžel měl kalu s červeným zdobením a svěděk měl něco dobobného jako ženich, jen neměl tu kalu. Ještě nám tam dělali ozbodu na moje auto myslím z břečťanu, nebo nečeho takového zeleného v kombinaci s růžema, vývazky a taky dvě kytky na stůl v kombinaci červeno-bílá a ještě jsme měli udělané takovou květinovou misku na prstýnky a ty jsme měli v rudých růžích. A myslím, že nás to stálo něco přes 2 tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
7.6.13 10:06

Měla jsem bílé frézie se spoustou zeleně. Chtěla jsem jednoduchou bílo zelenou kombinaci spíše ve tvaru anglické kapky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
7.6.13 10:09

@neprihlasena my do toho dali asi tak 6 tisíc a měli jsme to i na stolech, za výzdobu v kostele jsme platili 1000,–- Na fotkách jde vidět v tom kostele, bylo to takové obyč, dělal si to kostel sám - jenom na lavicích. a na stole to jde vidět před náma, měli jsme jich takových asi 5…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
7.6.13 10:09

Měla jsem tři světle zelené kaly s trochou zelenýho…cena 250 kč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.6.13 10:15

Já měla růže, ozdobené perlička, žádná pompézní kytka to nebyla, ale vzhledem k tomu, že jsem ji objednávala den před svatbou :lol: tak se nám prodražila :lol: myslím, že stála dvojku a opravdu obyč. malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
7.6.13 10:18

svatební kytice

@Janiecka Ahoj, já měla kytici z bezva obchodu v Libni, viz http://www.kytickarstvi.com/. Přišla jsem tam a řekla jsem, že chci kytku do 500,–Kč a to včtně ozdoby ženicha a kytic pro matky. Předložila vzorek látky. Snad se mi podaří vložit i foto. A vyšlo to. Mám zkušenost i od jiných, že pokud člověk v obchodě prohlásí, že to je svatební kytice, tak je cena dvojnásobná, i když se jedná o standadrní vazbu. Pokud tedy člověk neřeší širší výzdobu místností a kostela, šla bych cestou, že chceš běžnou vazbu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný