Oslava konce prázdnin

6538
24.8.17 14:46

oslava konce prázdnin

Tohle mi dnes někdo poslal a po dvou měsících doma s děmti se cítím tak vyfluslá, že to cítím podobně a pobavilo. Jak jste na tom vy?
 https://supermamy.maminka.cz/…fotkami.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58833
24.8.17 15:01

Netěším se na začátek školního roku. Pro mě je mnohem náročnější jak prázdniny a hlavně září než si všechno sedne a zajede se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
24.8.17 15:26

Me to pripada dost hrozny..ja osobne se na skolu dxery netesim. I ted jsem rada, ze je jeste doma a nejde do skolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
24.8.17 15:35

Holky, neberte to tak vážně, je to por odlehčení. Dennodenní vymýšlení zábavy pro 3 děti a často i jejich kamarády mě fakt vyšťavilo :mrgreen: A dokonce i můj 8leťák už týden mluví o tom, že se na školu těší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
24.8.17 15:59

@mischelinka chápu jak je to myšleno a fotky pobavily ;) Ale sama tohle nadšení neprožívám, protože z mého pohledu opravdu není co oslavovat ;)
Když si představím co mě všechno se začátkem školy čeká, tak už teď jsem z toho neskutečně unavená :jazyk: Mám doma 3 školáky (7, 4 a 2 třída), předškolák, batole a miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
24.8.17 16:12
@tezi píše:
@mischelinka chápu jak je to myšleno a fotky pobavily ;) Ale sama tohle nadšení neprožívám, protože z mého pohledu opravdu není co oslavovat ;)
Když si představím co mě všechno se začátkem školy čeká, tak už teď jsem z toho neskutečně unavená :jazyk: Mám doma 3 školáky (7, 4 a 2 třída), předškolák, batole a miminko.

tak ve tvém případě musí být masakr jak prázdniny, tak i školní rok. Já mám doma pouze 3 kousky, z toho jen jednoho školáka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
24.8.17 20:45
@tezi píše:
Netěším se na začátek školního roku. Pro mě je mnohem náročnější jak prázdniny a hlavně září než si všechno sedne a zajede se.

Přesně jako u nás. Než se já, muž i děti zajedeme, je září pryč. Už teď se netěším a chápu nejstarší dceru, která leták Billy „Zpátky do školy“ tak štítivě zahodila :lol:
U nás bude letos 6 školáků a 1 předškolačka a už vidím ráno tu výpravu. Před dvěma lety šli 4 školáci a 2 předškolačky a muž prohlásil, že to byl hukot a beze mne by to nedal :lol:
Jo, tabulka kdy kdo končí a kdy kdo co má, visela v kuchyni dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
24.8.17 22:05

@fragola vůbec ti nezávidím :hug: Mě stačí ti naši :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
25.8.17 09:29

@tezi Tohle si taky občas nezávidím, ale musíme ty začátky nějak přežít. Totéž přeju i vám :kytka:

A na školkové a školní bacily se netěším. 2 měsíce bez rým, kašlů, blitíček a jiných neduhů byly taky prima ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
25.8.17 20:51

Já neříkám, že se těším na školu, školku, ale můžu říct, že jsem za ty dva měsíce hodně utahaná..
Ono se řekne, že si děti sami hrají, ale prostě neni ten režim, děti od rána, do večera doma, někdy neví co dělat atd, atd..
Já teda od října mám ještě kluka doma, od září do školky, práce pro mě od listopadu.. takže moje dovolená je v září :mrgreen:
Jeden škola, školka a já měsíc doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect