Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat kde nejvíce nakupujete oblečení pro puberťáka. Klukovi je 12 a kus a chce pořád upnuté džíny, kam chodím a ptám se tak nikde upnuté nemají, už fakt nevím. V pátek chceme jet na nákupy do Plzně tak bych byla rády za nějaké tipy. A celkově mu musím nakoupit nové oblečení hrozně přes prázdniny vytáhl. Díky
Uplé kalhoty bych asi hledala v New Yorker obchodech. Kvalita nic moc, ale puboše to uspokojí ![]()
@sarynama píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat kde nejvíce nakupujete oblečení pro puberťáka. Klukovi je 12 a kus a chce pořád upnuté džíny, kam chodím a ptám se tak nikde upnuté nemají, už fakt nevím. V pátek chceme jet na nákupy do Plzně tak bych byla rády za nějaké tipy. A celkově mu musím nakoupit nové oblečení hrozně přes prázdniny vytáhl. Díky
slimky mají v Takku třebas nebo Gate
@sarynama píše:
Tak proběhneme všechno co se dá, to zase budou galeje![]()
![]()
to Takko máš skoro jistotu - staršímu tam taky kupuju slimky..
Ahoj! Obnovim tema. Prosim kde aktualne nakupujete obleceni pro pubertalni kluky? Dziny, trika, mikiny, bundy… treba i slusnacke obleceni… Dekuji za tipy.
@ganaze píše:
Ahoj! Obnovim tema. Prosim kde aktualne nakupujete obleceni pro pubertalni kluky? Dziny, trika, mikiny, bundy… treba i slusnacke obleceni… Dekuji za tipy.
Kluk si kupuje sám a taková ta klasika, c&a, new yorker a pod
@ganaze H&M - hlavně, něco má i z Lidlu a ze Zary, něco i z Pepca
Ale nejvíc aktuálně beru to haemko pro celou rodinu, nejen pro pubertaka ![]()
Syn si vybira vsechno sam, kalhoty Lindex, obcas Terranova, pak Quiksilver a na RealGeek.cz.
Nemám sice ještě „puberťáka“, ale má 155 cm a je jak pavouk hubenej
Hodně CA, HM. Trička kde mi přijdou pod ruku, mikiny a bundy spíš sportovní, takže něco Decathlon, něco Sportissimo atd.
@unuděná Memu “pubertakovi” je teprve 12 let, takze take je to zatim spis predpubertak ![]()
V obleceni je nenarocny, neni fintivka, ale nove hezke obleceni ma rad. Navic v tom je po manzelovi - az do 20ti mu obleceni vybirala maminka, nosil co mu koupila (a ze tchyne ma priserny vkus na obleceni, takze manzel se holkam v tom povrchnim veku opravdu nelibil
).
@ganaze Tomu mému je 9
Je mu teda zatím dost jedno, co si bere na sebe, jediné, co ocení, jsou trika/mikiny s obrázkem týkajícím se parkouru nebo skatu
My jedeme hodně sportovní oblečení a obuv, tím se pořeší dost. Teď si ale třeba vybral takové fajnové podzimní polobotky a už mám problém, co mu pak dát nahoru za triko a mikču, aby nevypadal jako tydýt ![]()
Klukovi bude v prosinci 13 let, nakupuju vě tšinou bud Bonp.. a nebo různé obchody na netu, vksu znám..
Nakupujem už v pánském má s pánské, takže ten výběr je fakt už jiný, jak ty dětské věci. Už vidím ty kluky tak mají ty černé mikiny s ůrznými lebkami a ornamenty ![]()
Do výšky 164 jsme nakupovali v Coccodrillu, s tím jsem byla spokojená já i on, dobré a kvalitní materiály, příjemné na nošení. Teď se vytáhl a má pořád muší váhu, to byl celkem problém nakoupit kalhoty (pánské S jsou mu na délku akorát, ale padají), nakonec jsme koupili troje v Reserved (není to pánská velikost, ale chlapecká 170). Něco taky Sportissimo a nebo klasické sporty (mikiny a bundy).
Dcera má ráda New Yorker, tam si kupuje 90% hader, za mě šunty, ale jí to vyhovuje.