Oslava třicetin

Anonymní
21.6.15 13:18

oslava třicetin

Ahoj příští sobotu mě čeká oslava 30. narozenin. Zatím to mám zorganizované takto.

1. cukroví budu objednávat v místním nákupním centru, kde je osvědčené že je dobré. Jahodový či jinak ovocný dort si upeču sama, do práce si upeču asi roládu bílou a kakaovou a nadělám chlebíčky. V rozmezí 29.6-3.7 pozvu ještě spolupracovníky na oběd nebo večeři. Stačí to takto?

1. 1 parta rodinných přátel přijde v pátek večer asi v 17:00. K večeři u nás budou mít nějakou dobrotu z grilu (asi steaky, zeleninovou oblohu), ke kafe nějaké to cukroví.
  1. V sobotu mám sezení se vzdálenější tetou a její rodinou v nedaleké restauraci. Tito příbuzní k nám chodí pravidelně na narozeniny a svátky, ale jelikož bychom to 3 dny po sobě technicky nezvládli napadlo mě pozvat je do restaurace. Myslíte, že je tím neurazím, že oslava nebude u nás doma?
  1. V neděli přijde vlastnice a vlastník s partnery, budeme pro ně opékat klobásy, samozřejmě bude i cukroví a chlebíčky
  1. Další víkend v sobotu přijedou tety z Brna a Prostějova s dětmi. Budeme jim grilovat asi kuřecí stehýnka. Cukroví pořeším, tak jako v minulém týdnu.

Pokud to půjde bylo by super, kdyby byly oslavy venkovní, v přírodě. Je nutno zajistit ještě nějaký program? V celkovém součtu to bude asi 25 lidí. Jak vy jste slavili třicítku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35944
21.6.15 13:23

Nijak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27723
21.6.15 13:24

Jej to je trošku složitý nemůžeš pozvat všechny na sobotní odpolední grilovačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.6.15 13:24

Udělej si přece oslavu takovou, jakou ji chceš mít. :nevim:
Mě tohle čeká příští rok (taky v červnu) a mám v plánu pozvat jen rodinu a pár přátel, s kterými se stýkáme. Koupíme bečku, budeme grilovat, udělám nějaké chlebíčky a to je tak všechno. Sladké se u nás nějak extra nejí, takže tohle neřeším. A jako zábavu jim můžu nacpat své dvě děti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
21.6.15 13:25
@Anonymní píše:
Ahoj příští sobotu mě čeká oslava 30. narozenin. Zatím to mám zorganizované takto.

1. cukroví budu objednávat v místním nákupním centru, kde je osvědčené že je dobré. Jahodový či jinak ovocný dort si upeču sama, do práce si upeču asi roládu bílou a kakaovou a nadělám chlebíčky. V rozmezí 29.6-3.7 pozvu ještě spolupracovníky na oběd nebo večeři. Stačí to takto?

1. 1 parta rodinných přátel přijde v pátek večer asi v 17:00. K večeři u nás budou mít nějakou dobrotu z grilu (asi steaky, zeleninovou oblohu), ke kafe nějaké to cukroví.
  1. V sobotu mám sezení se vzdálenější tetou a její rodinou v nedaleké restauraci. Tito příbuzní k nám chodí pravidelně na narozeniny a svátky, ale jelikož bychom to 3 dny po sobě technicky nezvládli napadlo mě pozvat je do restaurace. Myslíte, že je tím neurazím, že oslava nebude u nás doma?
  1. V neděli přijde vlastnice a vlastník s partnery, budeme pro ně opékat klobásy, samozřejmě bude i cukroví a chlebíčky
  1. Další víkend v sobotu přijedou tety z Brna a Prostějova s dětmi. Budeme jim grilovat asi kuřecí stehýnka. Cukroví pořeším, tak jako v minulém týdnu.
Pokud to půjde bylo by super, kdyby byly oslavy venkovní, v přírodě. Je nutno zajistit ještě nějaký program? V celkovém součtu to bude asi 25 lidí. Jak vy jste slavili třicítku?

podobně jako ty, akorát, že jsem všeho měla asi třikrát tolik jako ty :P :P a oslavy trvaly deset dní a deset nocí. no, už chybí jen nějaký ten koks a mužeš to rozjet. :twisted:

• Citovat
  • Upravit
30985
21.6.15 13:28

Nerozumim bodu 4, kdo ze to prijede? 30 jsem slavila s rodinou behem grilovani. Tvuj harmonogram oslav mne prijde jak pro britskou vevodkyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
21.6.15 13:37

Pokud to vyhovuje Tobě, tak je to v pohodě, nevidím na tom nic špatného.
My taky „slavíme“ jednoduše s každým zvlášť, protože nemáme rádi velké rodinné oslavy, kde se sjíždí příbuzenstvo z mnoha stran, navzájem se neznají, často si ani nemají co říct a oslavenec, pokud nemá možnost si oslavu zaplatit někde v restauraci s obsluhou, neví u grilovačky kam dřív skočit.

@Cuddy Vlastníci se nazývají děti bratranců a sestřenic navzájem, vlastník pro mě bude dítě sestřenice nebo bratrance mé matky nebo otce. Aspoň tak to mám vžité, nikde do encyklopedie jsem se nedívala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24211
21.6.15 13:38

Tak z takovéto oslavy bych byla asi v depresi a v Bohnicích. 30-tiny jsem naslavila nijak, letos jsem slavila tak, že jsem uspořádala rodinný oběd, kde jsem pozvala své rodiče, bráchu, jednoho strýce a dvě sestřenice. Pak asi za 14 dní jsem měla oslavu s kamarády, které jsme také pozvali na odpolední sezení. Dort jsem si pekla sama, jinak nic jiného jsem nepřipravovala. Organizaci oslav jsem nechala na jiných. Jako zábavu jsem měla povídání (protože hodně lidí jsem dlouho neviděla) a u druhé oslavy to byla projížďka na koloběžce, kterou jsem dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30985
21.6.15 13:40

@Jana206 Dekuji za vysvetleni, to slysim opravdu poprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
21.6.15 13:48

Slavila jsem doma, s detmi a manzelem :) Nicmene se nestacim divit, jak slozita zalezitost to muze byt :mrgreen:
Nez tohle, to bych radsi nic neslavila

• Citovat
  • Upravit
15575
21.6.15 13:49

Tak já bych řekla že to stačí. Pokud máte nějaké venkovní hry, tak nějakou si u toho můžete zahrát, jinak myslím že to stačí. Akorát na mě je to moc složitý, trochu bych to zredukovala, neb spojila, pokud to půjde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
21.6.15 13:51

Sli jsme s muzem na veceri, rodinny oslavy neporadam. Nicmene, chtela bych byt tva spolupracovnice, rolady, chlebicky a jeste vecere ( kdo ji bude platit?), to bych se pomela. :mrgreen: Doufam, ze za to dostanes od nich poradny dar. My jsme v praci slavili tak, ze oslavenec prinesl zakusky/chlebicky a flasku a vetsinou jsme se skladali na darek kolem 500 kc (mala firma, pocet zamestnancu kolisal mezi 8 a 12).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
21.6.15 14:08

Tak tohle spíš než pohodová oslava vypadá na několikadenní šichtu v kuchyni…A jestli to stačí? Jsou to tvoje narozeniny, tak snad ty určuješ, jak je chceš slavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
21.6.15 14:09

Já to teda oslavila úplně normálně :D Všichni v rodině, prostě jako klasickou oslavu. Nijak výjimečně. To tvoje je pompézní, ale popřemýšlej, jestli spíš nebudeš ze všeho unavená a oslavu si nakonec neužiješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
21.6.15 14:12
@Cuddy píše:
Nerozumim bodu 4, kdo ze to prijede? 30 jsem slavila s rodinou behem grilovani. Tvuj harmonogram oslav mne prijde jak pro britskou vevodkyni.

třeba je britská vévodkyně (tyjo, ted to schytáme, že závidíme, si piš :mrgreen: :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný