Osobní ohodnocení práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Je to součást mzdy a normálně se vždycky daní. Pokud jej máš napsaný menší, tak ti jej možná pokratili kvůli dovolené, nemoci apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Je to součást mzdy a normálně se vždycky daní. Pokud jej máš napsaný menší, tak ti jej možná pokratili kvůli dovolené, nemoci apod.
Pravda, ja mela tyden dovolenou, tak to bude asi tim. Jen me nedava smysl, ze predchozi mesice jsem dostala cele osobko bez zdaneni, tedy v cervenci mensi osobko, ale za to vykonnostni priplatek ![]()
- Citovat
- Upravit
U nás je osobní ohodnocení ve výplatnici napsáno, ale pak v celkové hrubé mzdě je normalně zdaněno.
- Citovat
- Upravit
@Jolka86 píše:
U nás je osobní ohodnocení ve výplatnici napsáno, ale pak v celkové hrubé mzdě je normalně zdaněno.
Ja mam na vyplatnici v predchozich mesicich celou castku a ted pokracenou. Mela jsem dovcu, tak snad je to tim
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ja mam na vyplatnici v predchozich mesicich celou castku a ted pokracenou. Mela jsem dovcu, tak snad je to tim
No, ale celou ji mas v hrube mzde, pak se z toho normalne pocita sociální, zdravotní a dan. A ted ji nemas celou kvuli te dovolené, szejne jako nemas cely ani základní plat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den. Chtela bych se zeptat zda-li se osobko dani. Od cervence mi osobko zvysili a na vyplatnici je mensi. V predchozich vyplatnicich je stejne jako na smlouve, tudiz asi nezdanene. Nedava mi to smysl, jak to pocitaji, kazdy mesic pracuji stejne a jsou semnou spokojeni