OSSZ, přehled z mezd, elektronické podání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
OSSZ elektronické podání
Ahoj holky,
chci se zeptat je pravda, ze s od noveho roku (2014) musi posilat prehled z mezd na OSSZ pouze elektronicky? Pokud ano, jak ziskam adresu kam to mam poslat?
Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Lencaaaa - je to pro firmy - s. r.o.,… pro živnostníky to bylo odloženo.
Jinak, já jsem si vyřizovala certifikát na poště, pak jsem si objednala program elektronického podání. Je to jednoduché a rychlé, hlavně to můžu poslat klidně o půlnoci a nemusím stát se synem fronty na poště ![]()
Příspěvek upraven 26.01.14 v 15:40
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, bylo odloženo o rok, musí být od roku 2015…doufám tedy, že myslíte „datovou“ schránku"
Jakou s tím máte zkušenost, s vyřízením nebo případným fungováním? A jak je to nejlepší vyřídit, přes poštu??? Zatím vím jedině to, dokdy to musím vyřídit a že to prý funguje naprd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maky.p píše:
@Lencaaaa - je to pro firmy - s. r.o.,… pro živnostníky to bylo odloženo.Jinak, já jsem si vyřizovala certifikát na poště, pak jsem si objednala program elektronického podání. Je to jednoduché a rychlé, hlavně to můžu poslat klidně o půlnoci a nemusím stát se synem fronty na poště
Příspěvek upraven 26.01.14 v 15:40
ja delam uce pro S. r.o. takze musim na postu a tam to vyridit, nebo jak pise @Handah se to posila pres datovku???
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lencaaaa - posílám SZ, je toho víc, tak ať to tu nezahltím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit