Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravím všechny milé maminky, ať už novopečené, nebo už zažité…:)…celé těhotenství jsem si zde více méně neviditelně četla a tak bych vám všem chtěla bez rozdílu poděkovat…za vaše zkušenosti, ochotu se podělit, za vaši otevřenost, milá slova, snahu, vytrvání…
Vím, že mnohým z vás…se třeba již dlouho, aniž by jste si to v nitru možná přiznaly, nedostalo uznání, pochopení, pochvaly!
Tak tedy… vám VŠEM chci nabídnout volně k mání DĚKUJI, které můžete přijmout konkrétně ode mě a nebo ignorovat celé…jako takové, nebo třeba ho přiřknout někomu, od koho by jste ho slyšely radši a…
Aby bylo o čem diskutovat… také máte pocit, že pokud nedržíte v ruce miminko, svíráte něco k jídlu a dlabete o sto šest? ![]()
Mějte se všichni hezky…a mějte se rádi.. Zní to jako klišé..co? No a ![]()
Nedostatek uznání čas od času chybí a tak jsem je hezké když se najde někdo jako ty.
S tím jídlem to naštěstí takhle nemám, naopak si kolikrát uvědomím, že jsem ještě nejedla, když skáču kolem dcery ![]()
Milé dámy… spíš mě ty hormony napravují..rovnají a omývají pocitem tepla…Je to krásné…měním se.. stávám plnohodnotnou matkou..co se týče starání se…fyziologicky jsem matkou už 13tý den… ![]()
Tedy…malý je na světě třináct dnů.
Samozřejmě že jsem matkou od prvního okamžiku…Takže 9měsíců plus 13 dnů…:))
![]()
Jak jste na tom vy? ![]()