Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, jaké nejhezčí citáty znáte? Nebo životní motta?
Vaše nejoblíbenější?:)
To nejkrásnější, co může otec udělat pro své děti, je milovat jejich matku.
V životě se nejdřív učíš chodit a mluvit, později sedět a držet hubu ![]()
Hlava a zadek jsou spojené nádoby, dokud nedostaneme kopanec do zadku tak nezačneme myslet ![]()
Anatomie je něco, co má každý - ale na hezké mladé slečně to vypadá nejlíp. ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
@Mona111111 pár jich mám na jaké téma nebo je to jedno?
To je jedno jaké téma ![]()
Žádný učený z nebe nespadl - ale zato blbce jako kdyby shazovali…
Je lehčí říct „Nechám to na příště…“ Ale buďme upřímní, žádné příště už nebude.
„Jsem ráda, že nejsem muž, protože pak bych se musela oženit.“ (pravila Germaine de Stael).
„Nejhorší ze všech tragédií není zemřít mladý, nýbrž žít do pětasedmdesáti, a přece nikdy nežít doopravdy.“
„Manželství je společenství jednoho vládce, jedné vládkyně a dvou nevolníků - což dohromady dělá dvě osoby.“
„Manželství je jako obležená pevnost - kdo je venku, chce dovnitř; kdo je vevnitř, chce ven.“
Šťasten být neumíš, protože po tom, co nemáš, se ženeš, a co máš, na to zapomínáš.“
„Muž chce být první láskou ženy, žena poslední láskou muže.“
„Raději chci trpět pro to, že říkám pravdu, než aby měla pravda trpět pro mé mlčení.“¨
„Falešný přítel je horší, než nepřítel, protože nepříteli se vyhýbáš, kdežto příteli věříš. “
Sex není problém: celibát ano"
„Chatrč ze slámy, v níž se lidé smějí, má větší cenu než palác, ve kterém lidé pláčí.“
„Jak má člověk vědět co očekává od budoucnosti, když ani neví to, co chce od přítomnosti.“
„Láska a přátelství nikdy nezklame, zklame vždy člověk.“
A mohla bych pokračovat…mám těch nejlepších 3 stránky wordu ![]()