Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj ![]()
Při dnešním otrhávání třešní mě napadla otázka, sice bez informační hodnoty, ale jen tak pro zajímavost ![]()
Jak jste na tom vy a třešně? Pijete na ně, nebo nepijete? Máte po nich ehm
zažívací potíže, či snad ne? Já třešní můžu jen pár a už teď je mi jasné, že se do večera nenapiji, protože pokud ano budu hooodně dlouho okupovat záchod ![]()
Jako malou mě třešně sebraly opravdu hodně a dalších několik dní jsem nešla do školy, protože to šlo horem i dolem až měla mamča strach ![]()
Třešně mi neva, zrovna mlíko na ně ale nepiju, ale pitný režim mi nenarušujou ![]()
Se mnou takhle jednou zamával meloun, blila jsem celou noc, fůůůj.
Mám 3kila v ledničce
![]()
Zkusím, od dětství je to dávno a pak pisnu..
Buď z tabletu bo z PC podle situace
Samozřejmě jako správná milující matka zkusím i na dětech
![]()
Ja je nejim skrz pridanou bilkovinu, kterou mam radsi jinyho puvodu. Jinak jsem na ne mohla klidne mliko, smetanu… bez problemu.
Jim a piju na ně. Mám spíš problémi se zácpou taakže když si dám třešně jdu jako normální člověk.
@Krkael píše:
Ja je nejim skrz pridanou bilkovinu, kterou mam radsi jinyho puvodu. Jinak jsem na ne mohla klidne mliko, smetanu… bez problemu.
nejsi trochu přecitlivělá?
Já teda na to nesmím myslet, že by tam nějaký mohl být. Jinak bych se asi pozvracela. Prostě si to nepřipouštím.
Třešně miluju, ale radši na ně moc nepiju. I když prý je to pověra
A je primo piju, delame tresnovici. Jinak marmeladu, knedliKy nebo buchtu, jen tak je moc nejim.
@Krkael píše:
Ja je nejim skrz pridanou bilkovinu,
To se do nich nesmíš koukat. ![]()
Jinak já na třešně nepiju, taky jsem vyrůstala s tím, že bych se pak po.rala. Jestli je to pravda, nevím, ale radši to nezkouším.
@Crystal87 Tak to závidím, vypít na ně mléko neslezu se záchodu hodně dlouho
Minulý rok sem na ně zkusila pít a teda pročištěná sem byla řádně ![]()
Já mám problém s těma červama co jsou skoro v každé třešni. Dřív jsem je milovala, ale jednou mi v práci kolegyně řekla, že třešně nejí právě z toho důvodu, že v nich jsou červy. tak jsem to zkusila je rozdělat a opravdu skoro každá třešeň měla červa.
Miluji třešně včera jsem se jich přejedla, nemůžu po nich pít hned vodu a jíst zmrzlinu, mléko nepiju.
Letos jsem dělala jahodovo/třešňovou marmeládu.
Akorát mám ráda srdcovky třešně ty mi chutnají a pak jsou takové ty červenější v nic bývá často i maso a ty mi nechutnají, právě pro ty návševníky v nich
.