Třešně a vy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2539
22.6.14 10:16

třešně a vy

Ahoj :)
Při dnešním otrhávání třešní mě napadla otázka, sice bez informační hodnoty, ale jen tak pro zajímavost :)
Jak jste na tom vy a třešně? Pijete na ně, nebo nepijete? Máte po nich ehm :oops: zažívací potíže, či snad ne? Já třešní můžu jen pár a už teď je mi jasné, že se do večera nenapiji, protože pokud ano budu hooodně dlouho okupovat záchod :lol:
Jako malou mě třešně sebraly opravdu hodně a dalších několik dní jsem nešla do školy, protože to šlo horem i dolem až měla mamča strach :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
22.6.14 10:18

Třešně mi neva, zrovna mlíko na ně ale nepiju, ale pitný režim mi nenarušujou :mrgreen:

Se mnou takhle jednou zamával meloun, blila jsem celou noc, fůůůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
22.6.14 10:19

Mám 3kila v ledničce :mrgreen: :mrgreen:
Zkusím, od dětství je to dávno a pak pisnu.. :mrgreen: :mrgreen: Buď z tabletu bo z PC podle situace :mrgreen: :mrgreen: Samozřejmě jako správná milující matka zkusím i na dětech :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21848
22.6.14 10:20

Ja je nejim skrz pridanou bilkovinu, kterou mam radsi jinyho puvodu. Jinak jsem na ne mohla klidne mliko, smetanu… bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
22.6.14 10:22

Jim a piju na ně. Mám spíš problémi se zácpou taakže když si dám třešně jdu jako normální člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
22.6.14 10:23
@Krkael píše:
Ja je nejim skrz pridanou bilkovinu, kterou mam radsi jinyho puvodu. Jinak jsem na ne mohla klidne mliko, smetanu… bez problemu.

nejsi trochu přecitlivělá? :mrgreen: Já teda na to nesmím myslet, že by tam nějaký mohl být. Jinak bych se asi pozvracela. Prostě si to nepřipouštím.
Třešně miluju, ale radši na ně moc nepiju. I když prý je to pověra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška

Miluju třešně a mohla bych je jíst pořád. :)

• Citovat
  • Upravit
4009

A je primo piju, delame tresnovici. Jinak marmeladu, knedliKy nebo buchtu, jen tak je moc nejim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
22.6.14 10:25
@Krkael píše:
Ja je nejim skrz pridanou bilkovinu,

To se do nich nesmíš koukat. :lol:

Jinak já na třešně nepiju, taky jsem vyrůstala s tím, že bych se pak po.rala. Jestli je to pravda, nevím, ale radši to nezkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27001
22.6.14 10:25

Nemam problem na ne vypit i mliko:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
22.6.14 10:27

Tresne jim ve velkym, piju na ne a dobry :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
22.6.14 10:28

@Crystal87 Tak to závidím, vypít na ně mléko neslezu se záchodu hodně dlouho :lol: Minulý rok sem na ně zkusila pít a teda pročištěná sem byla řádně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
22.6.14 10:30

Já mám problém s těma červama co jsou skoro v každé třešni. Dřív jsem je milovala, ale jednou mi v práci kolegyně řekla, že třešně nejí právě z toho důvodu, že v nich jsou červy. tak jsem to zkusila je rozdělat a opravdu skoro každá třešeň měla červa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.6.14 10:32

Nevadí, tuhle jsem si koupila třešně a půllitrovku Coly :palec:

• Citovat
  • Upravit
74219
22.6.14 10:32

Miluji třešně včera jsem se jich přejedla, nemůžu po nich pít hned vodu a jíst zmrzlinu, mléko nepiju.
Letos jsem dělala jahodovo/třešňovou marmeládu.
Akorát mám ráda srdcovky třešně ty mi chutnají a pak jsou takové ty červenější v nic bývá často i maso a ty mi nechutnají, právě pro ty návševníky v nich :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí