Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky, zakladam takové jedno odlehčující téma ![]()
Máte rádi bubble tea? Co si o něm myslíte? Jaký je vás nejoblíbenější?
![]()
@Čumák miluju a jsem dost závislák
Jdu výhradně po mléčných…a oblíbených kombinací mám plno, vybírám podle momentální chuti vždycky. Takový úplně top jsou třeba kakao+jahoda, kakao+banán, papája+kumquat, meloun+kumquat, malina+mandle, kivi+mandle, moka+mandle, kumquat+kokos, limeta+kokos…týýýjo, mohla bych vypisovat donekonečna ![]()
Měla jsem jednou a ani jsem nedopila. Přišlo mi to hrozně chemické a z těch kuliček se mi zvedal žaludek. ![]()
Holce to strasne chutna, ale ja uz si to z principu nekoupim..jako dat kilo za 0,5l nejakyho nealko piti, to je fakt ulet jako prase ![]()
Měla jsem jednou a nechutnalo mi. Nechala jsem si do toho dát naštěstí jen jednu příchuť a přišlo mi to celé nějaké umělé a hrozně sladké.
Nechutna. Za tu cenu si radsi kupuji 100% fresh juicy.. Tohle je napoj z prasku..
@elanaa ja si zase ujizdim na ovocnych
ano peněz to stojí moc, ale jednou za čas
ted u nás otevřeli bar kde velký stojí 70 Kč i s kuličkami ![]()
Ja na to vzdycky jen koukala, nikdy jsem to nemela… A co to ma spolecneho spolecneho s cajem?
@Levandulina všechno…připravuje se to tak, že (třeba ten ovocný) na led stříknou vybraný sirup (takovéty podobné „Moninům“, co se s nima dělají koktejly) a dolejou to jasmínovým (nebo černým Assamem) čajem. Protřepou, nalejou do kelímku kde už čekají buď alginátové kuličky se šťávou uvnitř nebo želé nebo kuličky z tapioky, zavíčkujou a piješ. V podstatě odhadem v 0.5l nápoje vypiješ tak 3.5-4dl kvalitního čaje. Jinak bych si to nedávala, ale já moc čajová nejsem a tohle mi prostě chutná a baví mě to.
@Čumák přesně, jednou za čas, ono by se to asi i přepilo, mít ho třeba denně. Ale 1 týdně klidně, když mám cestu kolem, tak vždycky zajdu. Mají ho rádi i naši, tak si kupujem na střídačku.
@Levandulina : a když si koupíš z prodejen bubbleology tak tam jde krásně cítit ten čaj ![]()
@elanaa jaké kuličky ti chutnají nejvíc? ![]()
@Čumák no pomeranč, jasná věc
co Tobě?
já mám ráda upřímně řečeno i želé, jenže my si to většinou koupíme třeba odpo nebo v podvečer, ale necháváme na pití až když děti usnou a je klid…takže uteče nějaká ta hodina a mi přijde, že to želé se vylouhuje a už je bez chuti. Musí se prostě vypít hned a to málokdy vyjde. Ale třeba v tý kombinaci moka+mandle je kávový želé luxusní.
@elanaa Aha, tak podle vzhledu jsem myslela, ze tam z caje neni vubec nic… ![]()
@Levandulina
jo, ono to klame, jak je to barevný-ale to dělají ty sirupy. Někdy to fakt vypadá jak žabinec, takový jabko s malinou
Pak je druhý typ, ty mléčné, tam se ještě sype nějaká smetana nebo co to je, ty jsou trošku složitější na přípravu, trvá to dýl, ale čaje je tam stejně.