Bubble tea, máte rádi?

45
18.6.14 14:59

Bubble tea

Ahojky, zakladam takové jedno odlehčující téma :-D
Máte rádi bubble tea? Co si o něm myslíte? Jaký je vás nejoblíbenější?
:P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31397
18.6.14 15:10

@Čumák miluju a jsem dost závislák :lol: Jdu výhradně po mléčných…a oblíbených kombinací mám plno, vybírám podle momentální chuti vždycky. Takový úplně top jsou třeba kakao+jahoda, kakao+banán, papája+kumquat, meloun+kumquat, malina+mandle, kivi+mandle, moka+mandle, kumquat+kokos, limeta+kokos…týýýjo, mohla bych vypisovat donekonečna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
18.6.14 15:15

Mela jsem 2× a nenadchlo me to. Melo by :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
18.6.14 15:21

Měla jsem jednou a ani jsem nedopila. Přišlo mi to hrozně chemické a z těch kuliček se mi zvedal žaludek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
18.6.14 15:23

Nechutnalo. A ty kulicky uz vubec ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
18.6.14 15:24

Holce to strasne chutna, ale ja uz si to z principu nekoupim..jako dat kilo za 0,5l nejakyho nealko piti, to je fakt ulet jako prase :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
18.6.14 15:34

Měla jsem jednou a nechutnalo mi. Nechala jsem si do toho dát naštěstí jen jednu příchuť a přišlo mi to celé nějaké umělé a hrozně sladké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
18.6.14 15:46

Nechutna. Za tu cenu si radsi kupuji 100% fresh juicy.. Tohle je napoj z prasku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
18.6.14 15:54

@elanaa ja si zase ujizdim na ovocnych :P ano peněz to stojí moc, ale jednou za čas :oops: ted u nás otevřeli bar kde velký stojí 70 Kč i s kuličkami :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
18.6.14 16:05

Ja na to vzdycky jen koukala, nikdy jsem to nemela… A co to ma spolecneho spolecneho s cajem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
18.6.14 16:18

@Levandulina všechno…připravuje se to tak, že (třeba ten ovocný) na led stříknou vybraný sirup (takovéty podobné „Moninům“, co se s nima dělají koktejly) a dolejou to jasmínovým (nebo černým Assamem) čajem. Protřepou, nalejou do kelímku kde už čekají buď alginátové kuličky se šťávou uvnitř nebo želé nebo kuličky z tapioky, zavíčkujou a piješ. V podstatě odhadem v 0.5l nápoje vypiješ tak 3.5-4dl kvalitního čaje. Jinak bych si to nedávala, ale já moc čajová nejsem a tohle mi prostě chutná a baví mě to.

@Čumák přesně, jednou za čas, ono by se to asi i přepilo, mít ho třeba denně. Ale 1 týdně klidně, když mám cestu kolem, tak vždycky zajdu. Mají ho rádi i naši, tak si kupujem na střídačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
18.6.14 16:21

@Levandulina : a když si koupíš z prodejen bubbleology tak tam jde krásně cítit ten čaj ;)
@elanaa jaké kuličky ti chutnají nejvíc? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
18.6.14 16:23

@Čumák no pomeranč, jasná věc :mrgreen: co Tobě?

já mám ráda upřímně řečeno i želé, jenže my si to většinou koupíme třeba odpo nebo v podvečer, ale necháváme na pití až když děti usnou a je klid…takže uteče nějaká ta hodina a mi přijde, že to želé se vylouhuje a už je bez chuti. Musí se prostě vypít hned a to málokdy vyjde. Ale třeba v tý kombinaci moka+mandle je kávový želé luxusní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
18.6.14 16:25

@elanaa Aha, tak podle vzhledu jsem myslela, ze tam z caje neni vubec nic… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
18.6.14 16:27

@Levandulina :D jo, ono to klame, jak je to barevný-ale to dělají ty sirupy. Někdy to fakt vypadá jak žabinec, takový jabko s malinou :poblion: :mrgreen: Pak je druhý typ, ty mléčné, tam se ještě sype nějaká smetana nebo co to je, ty jsou trošku složitější na přípravu, trvá to dýl, ale čaje je tam stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí