Bubble tea, máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5358
18.6.14 16:30

Zrovna vcera jsem bubble tea musela ozelet, abych stihla vlak a uz se mi po nem fakt styska, dostanu se. k nemu. parkrat za.rok a chutnal vzdycky, kor v tomhle vedru. Pro me je to jidlo do vlaku :mrgreen: preferuju caj a ovoce, bez mlika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
18.6.14 17:43

@elanaa. Já mám tak ráda všechny :mrgreen: ale třeba taková jahoda…úplně moc dobrý :mrgreen:
No a z čajů mám nejradči broskev..mléčné jsem ještě neměla..měla jsi někdy ovocný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
18.6.14 17:45

@masinka9. ano je to jídlo a pití v jednom :P vždycky po něm nemám asi dvě hodiny hlad… jojo příjemně osvěži ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.6.14 19:38

Miluju bubble tea, ale musela jsem se k němu propít - stačily 3 týdny na zahraničním pobytu. A pak následoval několikaletý absťák, protože u nás ještě nebyl.
Nejradši mám klasiku - černý čaj, smetanu (mlíko) a tapiokové kuličky.

• Citovat
  • Upravit
1917
18.6.14 20:41

Já bubble tea miluju chodím si na něj ak dvakrát týdně nejvíc mi chutná borůvka s jahodou a zeleným jablkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31410
18.6.14 20:46

@Čumák měla jsem ovocný, ten je fakt super na žízeň, hodně osvěží. Ale na to vychutnávání večer „musím“ mít mléčný, je to jako dezert :) A já právě vždycky příchutě mixuju, přece se neošidím :mrgreen:

jinak zrovna broskev mi moc nechutná…nebo teda chutná, ale je hodně sladká. Nějak se mi nepodařilo ještě ji zkombinovat (z těch mléčných) s ničím, co by to trošku vyrovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
18.6.14 21:28

@elanaa aha chápu :mrgreen: takže něco jako odměna za “skvělý“ den? :-D
včera jsem u nás objevila Monster Bubble tea, je sice levnější ale o hoodně sladší než od bubbleology… a chutná ti tapioka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31410
18.6.14 21:33

@Čumák no, mámm k ní takový ambivalentní vztah :lol: jakože jen samotnou bych si ji tam nedala, ale když si jí tam dá manžel (ten jí rád), tak mu jí mlsám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.6.14 21:39
@Čumák píše:
@elanaa aha chápu :mrgreen: takže něco jako odměna za “skvělý“ den? :-D
včera jsem u nás objevila Monster Bubble tea, je sice levnější ale o hoodně sladší než od bubbleology… a chutná ti tapioka?

Ono úplně správně bys měla dostat na výběr, jak moc sladký ho chceš. Ale to bys toho po našich obchodnících chtěla moc.

• Citovat
  • Upravit
4400
18.6.14 21:40

Chutná mi kombinace čaje a ovoceného sirupu, ale ty kuličky bych tam mít nemusela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31410
18.6.14 21:48

@ulice :lol: tak řekni, že je tam nechceš. Já je mám ráda, nechám je na konec a pak je vyzunknu všechny naráz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
18.6.14 22:11
@elanaa píše:
@ulice :lol: tak řekni, že je tam nechceš. Já je mám ráda, nechám je na konec a pak je vyzunknu všechny naráz :D

Už jsem řekla :) Tvářili se dost divně a několikrát se ptali, jestli to myslím vážně :lol: Takže od té doby si je tam raději nechám dát, než být za exota, který si za ty prachy koupí jenom čaj a tu podstatnou ingredienci vynechá :D Ten čaj je dobrej, ale ty kuličky jsou takový divný…jako zvláštní gumový bonbony..A nevíš z čeho jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31410
18.6.14 22:20

@ulice počkéééj, Ty myslíš ty tapiokový (černý) kuličky. To je nějaká dezertní asijská (tuším) surovina, chutná to podobně jak pendrek. Ty právě taky až tak nemusím, samotný bych si je tam nedala. Bubbleology (ten „pravý“ BBT) má na výběr tři typy těhle topingů, jednak tu tapioku, pak „praskací“ kuličky (to je alginátová kulička a uvnitř šťáva, mají asi 8 druhů příchutí, když do toho kousneš, vylije se Ti to do pusy) a želé-to je klasika, prostě ochucené takové tvrdší želé (nelepí se na zuby, není to jako medvídci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
18.6.14 22:55
@elanaa píše:
@ulice počkéééj, Ty myslíš ty tapiokový (černý) kuličky. To je nějaká dezertní asijská (tuším) surovina, chutná to podobně jak pendrek. Ty právě taky až tak nemusím, samotný bych si je tam nedala. Bubbleology (ten „pravý“ BBT) má na výběr tři typy těhle topingů, jednak tu tapioku, pak „praskací“ kuličky (to je alginátová kulička a uvnitř šťáva, mají asi 8 druhů příchutí, když do toho kousneš, vylije se Ti to do pusy) a želé-to je klasika, prostě ochucené takové tvrdší želé (nelepí se na zuby, není to jako medvídci).

No já myslím všechny ty kuličky :mrgreen: Nejde ani tak o chuť, ale pro mě je to pití a nemusím v tom mít želé kuličky :) A taky si představuju, že jsou určitě slazené a nezdravé :lol: Ale to nevím, jenom mi tak na pohled připadají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.6.14 23:21
@ulice píše:
No já myslím všechny ty kuličky :mrgreen: Nejde ani tak o chuť, ale pro mě je to pití a nemusím v tom mít želé kuličky :) A taky si představuju, že jsou určitě slazené a nezdravé :lol: Ale to nevím, jenom mi tak na pohled připadají :)

Ty černé - tapiokové by se po uvaření měly obalit v medu ( netuším jestli to tak dělají i u nás), jinak jsou hnusné. Nic nezdravého by na nich být nemělo. Ty další s příchutí už na tom asi budou hůř.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak