Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hezkou neděli.
Chci se zeptat těch, jejichž dítě vyrůstá v těsné blízkosti se psem (myšleno ne v jednom pelechu, ale v jedné domácnosti), jestli od psa chytá nějaké „móresy“?? Všímám si toho v posledních dnech, kdy si dcera hodí na zem COKOLI, udělá „hahaha“ a po čtyrech jde k onomu předmětu, vezme ho do pusy a jde buď k sobě do postýlky (cestovní, kterou má otevřenou) nebo dneska už šla za pravým psem do pelechu.
Dělají/dělaly to vaše děti? Kdy to přestalo??
![]()
Jinak není nijak zabržděná, podnětů na učení dostává až až, no vypadá to, že nejvíc ji baví aportování
![]()
Co vy a vaše děti versus mazlíčci??
Syn jeden čas chodil po čtyřech jako pes a napodoboval jeho pohyby, když si stoupal na zadní. A už několik měsíců vrčí. ![]()
Naše Kája nikdy doma psa neměla a přesto měla období, kdy si nechávala jídlo dávat zásadně do misky a pod stůl. Ale přešlo jí to, ve školce bychom to asi nevysvětlil.
U nás je to podobné. Například má vyplazený jazyk, je na čtyřech a zrychleně dýchá, jako pes. Aportování ho taky chvilku bavilo.
Jinak ještě schovává lego duplo tím způsobem, že každou kostku dá nejprve do pusy a z pusy do kyblíku.
![]()
@hanka.br. píše:
Naše Kája nikdy doma psa neměla a přesto měla období, kdy si nechávala jídlo dávat zásadně do misky a pod stůl. Ale přešlo jí to, ve školce bychom to asi nevysvětlil.
Na psa ani ne, ale dcera dělá to, že zahodí hračku a zavelí bráškovi „Vojtí, pšineš!“
Vojtí svou úlohu plní někdy hůře, někdy lépe ![]()
Ja byla snad do 6 let kun, rechtala jsem (velmi presvedcive) a jedla od ostatnich z ruky. No a nemyslim si, ze to zanechalo nasledky ![]()
@Ettelwen píše:
Syn jeden čas chodil po čtyřech jako pes a napodoboval jeho pohyby, když si stoupal na zadní. A už několik měsíců vrčí.
Pěkně
KOlik mu v té době bylo?
@lovesmile píše:
U nás je to podobné. Například má vyplazený jazyk, je na čtyřech a zrychleně dýchá, jako pes. Aportování ho taky chvilku bavilo.Jinak ještě schovává lego duplo tím způsobem, že každou kostku dá nejprve do pusy a z pusy do kyblíku.
![]()
To se mám na co těšit
Teď jsi mi připomněla, že když jí dám jídlo volně na jíd. židličku, tak v 90% si ho nevezme do ruky a nevloží do pusy, ale sní ho rovnou
Asi si nechce špinit ruce ![]()
@iv1987 píše:
Ja byla snad do 6 let kun, rechtala jsem (velmi presvedcive) a jedla od ostatnich z ruky. No a nemyslim si, ze to zanechalo nasledky
To nééé
![]()
@Etcetera78 píše:
Na psa ani ne, ale dcera dělá to, že zahodí hračku a zavelí bráškovi „Vojtí, pšineš!“Vojtí svou úlohu plní někdy hůře, někdy lépe
Dobře ho cvičí ![]()
He he, tak to se mám na co těšit
Ještě, že je ten můj pesan flegma a vzhledem k jeho velikosti bude mít dítko i o koníka postaráno ![]()
Mé známé syn si hrál na kočku snad do 5 let. Musela mu nalévat mléko do misky, on klečel na zemi a lízal ![]()
Máme dva pesany (Jack Russel) a naše madam občas pije z! jejich! misky..
Do jejich pelechu si občas taky leehne a hraje si s těma jejich umolousanýma hrackama..
- bráním ji v tom jak můžu, holt ne vždycky jsem dostatecne rychlá.. Takze za mě v pohodě.. ![]()
@Krkael V klidu, tohle děti v určitém věku dělají. Moje mladší dcera měla tuhle hru na psa kolem nějakých tři, čtyř let. Kňučela, štěkala, jedla z misky, chodila po čtyřech a místo pozdravu dávala pac.
Teď už je jí osmadvacet, je sama maminkou a úplně v pohodě. ![]()
Dobrý téma
náš mladej jí polévku stylem, že sní pevné části, pak zahlásí: „jako Nena“ (naše Nelinka) vezme misku do rukou a zbytek vypije…
No vzhledem k tomu že se jinak pěkně sám nají a už moc neprasí, tak to neřeším, jinak fenu spíš buzeruje…místo! přines! sedni lehni, nebo jí chce vodit na vodítku po baráku…což je obzvlášť výživný když se jí nechce, tak prostě leží a malej vypadá že vyprdne maggi v kostce (fena má 45kg a synek 16kg
)
Ááá jak jen mě uklidňuje, že nejsme jediní, kdo má dítě s psími „móresy“
Např. křupky snědené na čtyřech přímo ze země je u nás už běžná věc, nad tím se ani nepozastavuju, na procházce při venčení psa kolikrát zvedá syn nohu že prý taky čůrá jako pejsek, naštěstí opravdu jenom jako
i z té misky už psovi kolikrát pil, nijak zvlášt nezakazuju, neupozornuju na to, mám pocit, že by to pak naschvál dělal ještě víc, doufám, že ho psí zvyky brzo přejdou
je mu 2 a půl ![]()