Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Pes je ještě dobry. Pamatuju si, že sestra mela obdobi kdy byla vydrysek (a taky kůň, pes i kočka, ale tohle bylo nej) dokonce chtěla bydlet v koupelně ve vaně a jen pískala jak vydra ![]()
My mame za sebou huste kocici obdobi u dcedy a ani kocku nemame
aportovani nas minulo, ale hra na pejsky taky probehla, u obou ![]()
@Idril píše:
Pes je ještě dobry. Pamatuju si, že sestra mela obdobi kdy byla vydrysek (a taky kůň, pes i kočka, ale tohle bylo nej) dokonce chtěla bydlet v koupelně ve vaně a jen pískala jak vydra
No tak to se mám na co těšit ještě
Vydrýsek
´
Můj synek aportuje míček, musím mu ho hodit a říct „přines pejsku“ a on běhá a štěká, nejhorší bylo když mi olízl rameno - jako pes
. Doma psa nemáme, tak to odkoukal u psa u babi a dědy, někdy třeba týden ani neštěkne, to jen jak má náladu (jsou mu 3r a 8m)
![]()
@Idril píše:
Pes je ještě dobry. Pamatuju si, že sestra mela obdobi kdy byla vydrysek (a taky kůň, pes i kočka, ale tohle bylo nej) dokonce chtěla bydlet v koupelně ve vaně a jen pískala jak vydra
vydrýsek to je dobrý
![]()
Dcera ma 2.5 roku a bud je kocicka s velkyma ostryma drapama nebo šmoula Mrzout, pripadne Šmoulinka…
@Krkael jo, na pejsky si hrajou furt. V lepším případě jen běhají po čtyřech a štěkají. Nedavno jsem ale přišla do kuchyně a dvouletá klečela na zemi, plnou pusu rozkousaných granulí a zapíjela to vodou ze psí misky ![]()
Jo jo, nosila veci v puse, lezla psum do misky a kradla jim granule, vrcela na doktorku a na prochazce z kocarku stekala na psy. Uz z toho ale vyrostla ![]()
@Krkael
my máme kočky, ty nenapodobuje, ale zdatně konkuruje rybičkám, když je ve vaně ![]()
Ségra, když byla malá, tak s naší fenou žila, spala s ní, jedla její granule, mohla si k ní dovolit spoustu věcí, co jsme my nemohli, třeba jí lezla do uší atd.
U nás teď probíhá boj o flek pod pracovním stolem (za kterým sedím), obvykle je tam naskládaný pes, ale jak se neprozretlně odvalí, běží mu to tam obsadit dítě (20 měsíců)
Jinak zatím psí osobnostní rysy nevykazuje, spíš je vtipné pozorovat jak odkoukal od nás ty výchovné tahy a snaží se ho buzerovat - křičí na něj Pomalu, Čekej, Ke mně a pes ho má úplně na háku
Minule jsem ho načapala jak s nadšeným výrazem křičí Pééépíííí a maže mu do kožichu sekundovým lepidlem (naštěstí zavřeným, co potáhnul ze stolu, ale kdoví jak na to přišel, že by to pejskovi udělalo dobře)…
Holky uprimne jsem se tu pobavila.. Moji male jsou teprve 4 mesice, ale ty vase zazitky je tak krasny cist =) konecne taky diskuze kde jsem se zasmala =D
Zvířata nemáme, ale hru na psa používám, aby mi s radostí pomáhaly odnášet prádlo ze sušičky nebo aby nepyskovaly na mytí večer a oblíkání.
Lezou po čtyřech, štěkají u toho a pak chytnou do zubů s radostí ponožky a nesou je do šuplíku ![]()
A malá rve do pusy vše, co najde. Kdyby to bylo jen psí žrádlo, tak bych byla šťastná ![]()
Holky takhle už jsem se dlouho nenasmala
. Jinak naše skoro trileta když jsme u tchanovcu, tak běhá kolem vrat a steká na lidi, co jdou okolo
.
Pomatuji si že jako malá jsem si hrála na psa popř. kočku pořád, dokonce jsem si vždy i do misky napustila vodu a jako pes jí chlemtala ![]()