Dítě a hraje si na psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2992
15.6.14 11:12

Pes je ještě dobry. Pamatuju si, že sestra mela obdobi kdy byla vydrysek (a taky kůň, pes i kočka, ale tohle bylo nej) dokonce chtěla bydlet v koupelně ve vaně a jen pískala jak vydra :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
15.6.14 11:15

My mame za sebou huste kocici obdobi u dcedy a ani kocku nemame :mrgreen: aportovani nas minulo, ale hra na pejsky taky probehla, u obou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.6.14 11:16
@Idril píše:
Pes je ještě dobry. Pamatuju si, že sestra mela obdobi kdy byla vydrysek (a taky kůň, pes i kočka, ale tohle bylo nej) dokonce chtěla bydlet v koupelně ve vaně a jen pískala jak vydra :-D

No tak to se mám na co těšit ještě :D :D :D Vydrýsek :lol: ´

http://img.ahaonline.cz/…kem-lese.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
15.6.14 11:17

Můj synek aportuje míček, musím mu ho hodit a říct „přines pejsku“ a on běhá a štěká, nejhorší bylo když mi olízl rameno - jako pes :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Doma psa nemáme, tak to odkoukal u psa u babi a dědy, někdy třeba týden ani neštěkne, to jen jak má náladu (jsou mu 3r a 8m) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
15.6.14 11:18
@Idril píše:
Pes je ještě dobry. Pamatuju si, že sestra mela obdobi kdy byla vydrysek (a taky kůň, pes i kočka, ale tohle bylo nej) dokonce chtěla bydlet v koupelně ve vaně a jen pískala jak vydra :-D

vydrýsek to je dobrý :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
15.6.14 11:22

Dcera ma 2.5 roku a bud je kocicka s velkyma ostryma drapama nebo šmoula Mrzout, pripadne Šmoulinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
15.6.14 11:27

@Krkael jo, na pejsky si hrajou furt. V lepším případě jen běhají po čtyřech a štěkají. Nedavno jsem ale přišla do kuchyně a dvouletá klečela na zemi, plnou pusu rozkousaných granulí a zapíjela to vodou ze psí misky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
15.6.14 11:28

Jo jo, nosila veci v puse, lezla psum do misky a kradla jim granule, vrcela na doktorku a na prochazce z kocarku stekala na psy. Uz z toho ale vyrostla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
15.6.14 11:29

..a bylo to obdobi nekdy kolem roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
15.6.14 11:29

@Krkael :mrgreen: my máme kočky, ty nenapodobuje, ale zdatně konkuruje rybičkám, když je ve vaně :D
Ségra, když byla malá, tak s naší fenou žila, spala s ní, jedla její granule, mohla si k ní dovolit spoustu věcí, co jsme my nemohli, třeba jí lezla do uší atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
15.6.14 11:40

U nás teď probíhá boj o flek pod pracovním stolem (za kterým sedím), obvykle je tam naskládaný pes, ale jak se neprozretlně odvalí, běží mu to tam obsadit dítě (20 měsíců) :) Jinak zatím psí osobnostní rysy nevykazuje, spíš je vtipné pozorovat jak odkoukal od nás ty výchovné tahy a snaží se ho buzerovat - křičí na něj Pomalu, Čekej, Ke mně a pes ho má úplně na háku :) Minule jsem ho načapala jak s nadšeným výrazem křičí Pééépíííí a maže mu do kožichu sekundovým lepidlem (naštěstí zavřeným, co potáhnul ze stolu, ale kdoví jak na to přišel, že by to pejskovi udělalo dobře)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
15.6.14 11:44

Holky uprimne jsem se tu pobavila.. Moji male jsou teprve 4 mesice, ale ty vase zazitky je tak krasny cist =) konecne taky diskuze kde jsem se zasmala =D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
15.6.14 11:51

Zvířata nemáme, ale hru na psa používám, aby mi s radostí pomáhaly odnášet prádlo ze sušičky nebo aby nepyskovaly na mytí večer a oblíkání.
Lezou po čtyřech, štěkají u toho a pak chytnou do zubů s radostí ponožky a nesou je do šuplíku :mrgreen:
A malá rve do pusy vše, co najde. Kdyby to bylo jen psí žrádlo, tak bych byla šťastná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
15.6.14 11:55

Holky takhle už jsem se dlouho nenasmala :mrgreen:. Jinak naše skoro trileta když jsme u tchanovcu, tak běhá kolem vrat a steká na lidi, co jdou okolo :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
15.6.14 11:57

Pomatuji si že jako malá jsem si hrála na psa popř. kočku pořád, dokonce jsem si vždy i do misky napustila vodu a jako pes jí chlemtala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak