Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@neddo píše:
Máme dva pesany (Jack Russel) a naše madam občas pije z! jejich! misky..![]()
![]()
Do jejich pelechu si občas taky leehne a hraje si s těma jejich umolousanýma hrackama..
- bráním ji v tom jak můžu, holt ne vždycky jsem dostatecne rychlá.. Takze za mě v pohodě..
Jo, to by mě čerti brali, naše má ty hračky vždycky brutálně oslintaný a malá to pak bere těma svýma malýma ručičkama a strká si to do huby
než přiskočím, už ji tam má ![]()
@Denisa56 píše:
@Krkael V klidu, tohle děti v určitém věku dělají. Moje mladší dcera měla tuhle hru na psa kolem nějakých tři, čtyř let. Kňučela, štěkala, jedla z misky, chodila po čtyřech a místo pozdravu dávala pac.Teď už je jí osmadvacet, je sama maminkou a úplně v pohodě.
Malé je teprv rok ![]()
@gala-dali píše:
Dobrý témanáš mladej jí polévku stylem, že sní pevné části, pak zahlásí: „jako Nena“ (naše Nelinka) vezme misku do rukou a zbytek vypije…
No vzhledem k tomu že se jinak pěkně sám nají a už moc neprasí, tak to neřeším, jinak fenu spíš buzeruje…místo! přines! sedni lehni, nebo jí chce vodit na vodítku po baráku…což je obzvlášť výživný když se jí nechce, tak prostě leží a malej vypadá že vyprdne maggi v kostce (fena má 45kg a synek 16kg
)
To musí bejt obvzlášť výživný teda ![]()
@crazy.mama píše: Ááá jak jen mě uklidňuje, že nejsme jediní, kdo má dítě s psími „móresy“Např. křupky snědené na čtyřech přímo ze země je u nás už běžná věc, nad tím se ani nepozastavuju, na procházce při venčení psa kolikrát zvedá syn nohu že prý taky čůrá jako pejsek, naštěstí opravdu jenom jako
i z té misky už psovi kolikrát pil, nijak zvlášt nezakazuju, neupozornuju na to, mám pocit, že by to pak naschvál dělal ještě víc, doufám, že ho psí zvyky brzo přejdou
![]()
je mu 2 a půl
Jo, to ona si to na tu zem i hodí schválně ![]()
Můj syn to dělal taky a dokonce i ochutnal granulky a nabral si do mističky vodu a dělal, že pije vodu.:-) Potom zase napodoboval kočičku. Asi se tak snaží poznat svět zvířátek. Můj tatˇka jako vnoučkův dědeček to nechápal a říkal mi, že co jsem za matku, že dítě asi zanedbávám. (taková hloupost) DOkonce mi i štěkal když někdo zvonil a tím, že mě tím vždycky rozesmál tak to pak dělal i pro zábavu. Přeslo ho to do dvou tři měsíců. Tím nemyslím, že to dělal vkuse
.Je to pro děti vše nové. Pokud ti po čtyřek neleze venku a neobčůrává patníky, tak je to dobrý:-D to přejde a děti si tak i hrají. A teď má sedm let a minulý týden klečel na čtyřech smál se adělal že vrní a lísal se k sedačce a pak sme se tomu oba zasmáli. A někdy když se ke mě přitulí, tak začne vrnět a řekne mi kočičky tak yvrní, když se jim to líbí. Je prostě tulivej ![]()
Neprestalo
toci se na zemi dokola jak blazen, vali se psovi v pelechu, leze po zemi a dela, ze cmucha, v lepsim pripade, v horsim rovnou olizuje ![]()
Jo, náš taky dělá pejska - a to doma ani žádného nemáme. Např. když jdeme ven a chci ho namazat krémem, tak mi ho přinese v puse jako pes. Ale on to střídá - jeden den je pes, další den tvrdí, že je kočka, pak je zase kravička…
@Jemys píše:
Jo, náš taky dělá pejska - a to doma ani žádného nemáme. Např. když jdeme ven a chci ho namazat krémem, tak mi ho přinese v puse jako pes. Ale on to střídá - jeden den je pes, další den tvrdí, že je kočka, pak je zase kravička…
Synovi je pět a půl a na psa si hraje doteď. Občas si vyžádá vodu do misky, venku běhá vedle psa a když ten čůrá, tak náš syn zvedá nohu. Nezapomenu, když kolem dvou let zaklekl v obchodu s kosilemi a dělal psa tam. ![]()
@Krkael píše:
To není sranda. Když měl den, že byl kravička, tak pořád bučel. Potkali jsme sousedku (strašná drbna mimochodem) a ona na něj: „No, dobrý den, umíš už zdravit?“ a náš kluk na ní " Bůůůůů" ![]()
Příspěvek upraven 15.06.14 v 10:51
Mám velkou fenku 35kg a holku přes 2 a půl.. kromě toho, že bere hračky ze země do pusy, hrnek s pitím si dá nezem a pije jako pes a spí jako pes.. Tak asi nejlepší co se stalo.. Víte jak psi občas zalehávaj a číhaj na toho co jde proti.. No tak čuba zalehla a dítě hned po ní.. Pán co šel se psem proti se hrozně smál.. největší for je v tom, že honě pršelo několikátej den a bylo to na lesní cestě:)
Ale jejich soužití je tak krásný až dojemný.. žijeme v malým bytě, sice jsou ze psa chlupy a bordel, ale smí do postele( dovolila jsem, když se malá začala stavět a pořád psa šikanovala, tak se pes mohl schovat jen na vyvýšená místa). A když je malá nemocná lehne si k ní a celou noc monitoruje.
K tomu čůrání, dítě se od psa naučilo chodit na nocník..né že by pes chodil na nočník, ale prostě dítě vidělo jak čůrá pes, tak si taky řekla..
Jo a taky si dítě sedá před výtahem, ve výtahu a před silnicí..
Moje dcera vyrůstala od narození s jezevčíkem a dřív než mluvit uměla vrčet. Třeba když jezevčice vrčela u dveří stala tam s ní a vrčela taky ![]()
@ntkv píše:
Mám velkou fenku 35kg a holku přes 2 a půl.. kromě toho, že bere hračky ze země do pusy, hrnek s pitím si dá nezem a pije jako pes a spí jako pes.. Tak asi nejlepší co se stalo.. Víte jak psi občas zalehávaj a číhaj na toho co jde proti.. No tak čuba zalehla a dítě hned po ní.. Pán co šel se psem proti se hrozně smál.. největší for je v tom, že honě pršelo několikátej den a bylo to na lesní cestě:)
Ale jejich soužití je tak krásný až dojemný.. žijeme v malým bytě, sice jsou ze psa chlupy a bordel, ale smí do postele( dovolila jsem, když se malá začala stavět a pořád psa šikanovala, tak se pes mohl schovat jen na vyvýšená místa). A když je malá nemocná lehne si k ní a celou noc monitoruje.K tomu čůrání, dítě se od psa naučilo chodit na nocník..né že by pes chodil na nočník, ale prostě dítě vidělo jak čůrá pes, tak si taky řekla..
Jo a taky si dítě sedá před výtahem, ve výtahu a před silnicí..
To je krásný
Stejně je to fajn, že tolik děcek má už od malička nějaký to zvěrstvo doma, aspoň nějakej mimolidskej cit… ![]()
@Alušáček píše:
Moje dcera vyrůstala od narození s jezevčíkem a dřív než mluvit uměla vrčet. Třeba když jezevčice vrčela u dveří stala tam s ní a vrčela taky
To musí bejt hrozně komický, tyhle situace
Naše teda vrčí málokdy, ale když štěká, tak ji mladá napodobuje. Dělá „hahaha“.
@Jemys píše:
To není sranda. Když měl den, že byl kravička, tak pořád bučel. Potkali jsme sousedku (strašná drbna mimochodem) a ona na něj: „No, dobrý den, umíš už zdravit?“ a náš kluk na ní " Bůůůůů"Příspěvek upraven 15.06.14 v 10:51
Chudák paní
![]()
@Alušáček píše:
Moje dcera vyrůstala od narození s jezevčíkem a dřív než mluvit uměla vrčet. Třeba když jezevčice vrčela u dveří stala tam s ní a vrčela taky
Taky tak ![]()
@Krkael Začal asi v osmi měsících, trvalo to tak dva až tři měsíce. Ale vrčení mu zůstalo doteď