Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@lucenka tak ať si koukají ne?
piješ to a platiš to ty takže jim to může být jedno ![]()
dobry. Tak zase sem o neco chytřejší. Doted sem nevedela ze neco takoveho existuje a budu se pozorne divat kde neco takoveho nabizeji, abych ochutnala. ![]()
@Litta píše:
Měla jsem jednou a ani jsem nedopila. Přišlo mi to hrozně chemické a z těch kuliček se mi zvedal žaludek.
Přesně tak, koktejl chemického Alího ![]()
@lucenka píše:
A na mě zase divně koukají, že tam nechci žádný příchuti.
Já jsem do bubbletea docela blázen, vždycky v obchodákupo tom ráda sáhnu když mám žízeň. Nejlepší bubbleology a ty tapiokové kulicky. ![]()
Měla jsem možnost to ochutnat a žádný zázrak to není. Přesně tak, radši si dám dobrý kafe nebo svařák ![]()
To jsem nikdy neměla a asi ani nemusím. Vadí mi nějaký kusy něčeho v pití.. ![]()
@Celina
souhlasím, nikdy sem si to nedala, ani mě to nikterak nelákalo. Po výsledkách co vše za nebezpečné éčka to má vim proč.. radši si dam za ty peníze mix z Uga…
Je mi jen líto, že lidi si myslí, jak kvalitní čaje to jsou ![]()
Kdyby se to aspoň netvářilo buhvíjak je to zdravý…
@Michaela.kam píše:
@Celina
souhlasím, nikdy sem si to nedala, ani mě to nikterak nelákalo. Po výsledkách co vše za nebezpečné éčka to má vim proč.. radši si dam za ty peníze mix z Uga…Je mi jen líto, že lidi si myslí, jak kvalitní čaje to jsou
Kdyby se to aspoň netvářilo buhvíjak je to zdravý…
Vždyť se to netváří, že je to zdravé. A tedyty na čisté verzi není nic špatného: čaj, cukrový sirup, tapioka, med (u nás nejspíš ne) a mléko (nemusí být).
A na mě zase divně koukají, že tam nechci žádný příchuti.