Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Třešně mám ráda a klidně je hned zapíjím, mám asi dobré trávení.
@eVerča píše:
Nejvic miluju tresnovy mlecny koktejl
Vrazedna kombinace ![]()
My uz mame zavareno, ale pujdem zase - jeste je plny strom a tresne jsou bez najemniku
jinak streva zatim OK a to sem tresne zpracovavala po malu cely den (kdyz oni jsou tak dobre
) zajedeny byly bublaninou a spekackama ![]()
Ale pro jistotu sem si preventivner vzala endiaron ![]()
Ahojky maminky. Prosím Vás, chci se zeptat. Přítel donesl košík třešní…Nejsou zrovna sladké a ani velké, spíš takové zaostalé
!Je škoda je ale vyhodit. Prosím o radu.Chci je vypeckovat a dát zamrazit. Mám je pocukrovat, než je dám do mrazáku? A ještě, až z nich někdy budu dělat koláč, tak když na něj dám drobenku, tak bude koláč i tak sladký, ne?
Otázka zní možná trochu blbě, ale mě je líto je vyhodit, když se s nima tak trhal ![]()
Poraďte prosím kam dát třešně, aby vydržely do zítra. Jsou dnes natrhané se stopkou - mám v bytě relativně chládek. Mám je dát do lednice? Sklep nebo spíž nemám (resp. ve sklepě je dost teplo). Zítra je odvážím na zpracování
@Lavergne píše:
Poraďte prosím kam dát třešně, aby vydržely do zítra. Jsou dnes natrhané se stopkou - mám v bytě relativně chládek. Mám je dát do lednice? Sklep nebo spíž nemám (resp. ve sklepě je dost teplo). Zítra je odvážím na zpracování
Určitě do lednice!