Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nikde jsem tohle téma nenašla. Pochlubte se také co vám vaše děti provedly za lumpárnu. Takové ty veselé historky na které po čase rádi vzpomínáte.
Dobrý téma
u nás zrovna dneska, přítel zapomněl doma mobil, když jel do práce, enchal ho v obýváku na stolku, a mladší mi vstal o hodně dřív než normálně, já se ani nevzbudila, samozřejmě hned spatřil zakázaný ovoce..no vzbudil mě mobil, přítel volal z pracovního, ať vstávám, že Matyáš z jeho mobilu obvolává jeho kamarády
a prej do telefonu vždycky strašně vytlemenej, když se tam někdo ozval
![]()
Tak zrovna dneska jsem myslela že mě ze syna trefí. Potřebovala jsem do švadlenky, původně jsem ho chtěla nechat v kočárku, ale vyváděl, tak jsem ho vyndala. Mezitím co jsem platila on si odnesl na takové křesílko, kde si zákaznice listují v Burdě, dva jehelníčky - molitan něčím potaženej. Než jsem stihla cokoliv, tak oba jehelníčky pořádně nakousl. Prodavačka to vzala z humorem, jehelníčky zbalila a nechtěla je ani platit. No styděla jsem se teda pěkně. ![]()
@slavuska1 píše:
Dobrý témau nás zrovna dneska, přítel zapomněl doma mobil, když jel do práce, enchal ho v obýváku na stolku, a mladší mi vstal o hodně dřív než normálně, já se ani nevzbudila, samozřejmě hned spatřil zakázaný ovoce..no vzbudil mě mobil, přítel volal z pracovního, ať vstávám, že Matyáš z jeho mobilu obvolává jeho kamarády
a prej do telefonu vždycky strašně vytlemenej, když se tam někdo ozval
![]()
Náš malej zase zavolal mojí mamce a babičce. Taky byla sranda.
Tedy nevím jestli to bude jednou veselá historka, ale dneska jsem měla chuť zavraždit svou šestiletou dceru.
Vrátila se se synem ze školy, já zrovna nebyla doma, tak mi syn volá, jestli mohou jít na hřiště. Tak jsem je pustila na hřiště
. Po návratu dětí domů jsem zjistila, že má milovaná dceruška si vypůjčila
mé zcela nové bílé šaty (já je měla na sobě dohromady asi hodinu). Teď už si je neobléknu, pač šaty jsou totálně rozervané, obarvené od třešní a dceruška mi celá šťastná líčila, jak ji kamarádky učily lézt po stromech
![]()
@slavuska1
naše Kamka taky, jen mi ho uzmula, nevím jak a vyvolávala v poledne místo spaní z postele, prý volala 10× mé kamarádce a něco jí žvatlala
asi mačkala zelený sluchátko a vytáčela stále poslední číslo. Kamarádka taky volala manželovi, jestli je jako všechno v pořádku, že malá pořád volá.
@tterka píše:
Tedy nevím jestli to bude jednou veselá historka, ale dneska jsem měla chuť zavraždit svou šestiletou dceru.
Vrátila se se synem ze školy, já zrovna nebyla doma, tak mi syn volá, jestli mohou jít na hřiště. Tak jsem je pustila na hřiště. Po návratu dětí domů jsem zjistila, že má milovaná dceruška si vypůjčila
mé zcela nové bílé šaty (já je měla na sobě dohromady asi hodinu). Teď už si je neobléknu, pač šaty jsou totálně rozervané, obarvené od třešní a dceruška mi celá šťastná líčila, jak ji kamarádky učily lézt po stromech
![]()
![]()
promiň, vím že to není vtipný, ale to mě rozsekalo
![]()
Mě malej v zimě zamknul venku, když jsem šla pro dřevo do krbu, samozřejmě jsem sebou neměla ani telefon. A vevnitř jsem měla tří týdenní dítě na gauči s dvouleťákem ![]()
Já dnes vytahovala 4 toaletaky z wc, byl tam i igracek a utopena roboryba… To už jsem zuřila, prijdu do pokojíčku a mimino zahazene dvěma vrstvami peřin a dcerka vítězné kreslí bubaka na zed fixem… to jsem chvíli myslela, že v klidu uvarim oběd. Zachránila jsem syna z podperin a už vyziral hlínu z květináče, odstraňují syna z obýváku a jdu vylít spálené nudle do záchodu, kde zas plave roboryba, sednu si, že si dám od rána nedopite kafe, našla jsem igracka…
Mě malej nakakal přímo za dveře, když jsem seděla na záchodě(byl bez pleny, učil se na nočník). Zjistila jsem to, když jsem dveře pootevřela a pod nimi se tvořila hnědá čára. Volala jsem škvírkou na manžela, který spokojeně spal v ložnici. Nedovolala jsem se… A tak jsem ty dveře musela otevřít, abych vylezla
![]()
Jsem ráda že se téma chytlo, takže se taky přidám. Ten můj lump (4) asi před rokem se začal zajímat o vaření. Přistavil židličku k lince a že se vším bude pomáhat. Pořídila jsem mu takovou tu dětskou kuchyňku. Jednou ráno jsem byla nemocná a když se malej vzbudil, tak jsem to zaspala. Nevím kdy se vzbudil ani jak dlouho řádil v kuchyni. Když jsem se probudila, malej v kuchyni „vařil“. Vzal si velkej kastrol, vyklepnul do něj 10 vajec, nasypal mouku, nasypal všechno koření do kde našel, sůl, med, mlíko. Vyndal si vařečku a na té své kuchyňce vařil. Vypadalo to hezky, jak se snaží, než si člověk uvědomil co všechno použil a jaká spoušť vznikla v kuchyni. Od té doby mám na všech skříňkách, šuplících i lednici dětský poistky.
@terinka4444 píše:
@slavuska1![]()
naše Kamka taky, jen mi ho uzmula, nevím jak a vyvolávala v poledne místo spaní z postele, prý volala 10× mé kamarádce a něco jí žvatlala
asi mačkala zelený sluchátko a vytáčela stále poslední číslo. Kamarádka taky volala manželovi, jestli je jako všechno v pořádku, že malá pořád volá.
@slavuska1 píše:ono děti a mobily, to by asi vydalo na samostatný téma
malej ještě den po Štědrým dnu, největší svátek v roce, a on mi uzmul mobil, a volal lidem, co nám pronajímají byt
teda stihl jen prozvonit, pak sjem mu to sebrala. a oni hned volali zpátky samozřejmě, a měě blbku napadlo jen jim popřát hezký vánoce, o malým ani slovo..takže jsem vypadala jak socka, co je prozvání, a čeká až zavolají zpátky, aby jsem mohla popřát hezký vánoce
![]()
![]()