Osteodynamika, máte zkušenost?

Anonymní
22.5.20 18:21

Osteodynamika, máte zkušenost?

Ahoj,

Máte někdo zkušenost s osteodynamikou u miminek? Pomohla? A s čím? Já nad ní uvažuju z důvodu plačtivého půlročáka, vyzkoušeno snad vše a bez výsledku, takže tonoucí se stébla chytá… děkuju a hezký víkend :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
27.1.21 21:14

Také by mě zajímalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
27.1.21 22:04

Ano, pomohla nám po těžkém porodu s hlavou (lebkou), krční páteří a vpáčeným hrudníčkem. A jako bonus jsem se nechala na konci vždycky zpacifikovat taky, což bylo po těhotenství dost příjemné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
27.1.21 22:24

Mám zkušenost s osteopatií jak u miminka, tak u větších dětí - u nich je to obecně mnohem náročnější, jelikož většinou se problém neodstraní za jednu návštěvu a spolupráce někdy pokulhává (i když já s dvěma staršími - 5 a 3 roky měla štěstí). Pokud máš podezření na KISS syndrom, tak neváhej a zkus to, nic za to nedáš. Miminko to nebolí a obvykle u nich stačí jedna návštěva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
3.7.21 17:10

Osteo

Máme zkušenosti. Máme přes 3 měsíce a dne blocaci po porodu jak na páteří a uvolnění hlavy po porodu. Začal si malej srovnávat hlavu i jí otáčet na obě strany a začal zvedat obě nohy stejně nahoru. Jen si dávat pozor 10dnipred a 10 dní po nesmí bejt očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
3.7.21 17:17

A dneska jsme na osteodynamice byli po druhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
14.10.21 08:42

Osteodynamika

Dneska jsme byli po 4 a hlavně to chce dodržovat zásady správně manipulace a víc se to zajímat samý rodiče můžou miminku špatnou manipulaci si miminko zablokovat vidím to na našem Honzikovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková