Ostrava, okolí... s dvouletým prckem

145
16.10.10 15:42

Ostrava, okolí ...2 letý prckem

Holky prosím nějaký tip kam zajít s 2 ročním prckem??? :nevim:
Za škaredého počasí? Náš nejoblíbenější je jojopark, ale chtělo by to změnu :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3105
16.10.10 15:52

Ahoj :-)
Co takhle vyzkoušet Čapkárnu? Já tam sice ještě nebyla, ale jejich nabídka vodního světu vypadá dobře :-)
Jinak ještě bych šla do nějakého dětského centra (např. klubíčko Charita Dubina), dítko si pohraje a ty poklábosíš s maminkama. Nebo nějaké cvíko s dítky. U nás v obci to dělá RC Chaloupka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
16.10.10 16:32

Herna místo bývalého Sedmikrásku ve Špalíčku v Hrabůvce: http://www.centrumjungle.cz/…va/uvod.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
16.10.10 22:27

Tak Čapkárnu nedoporučuju. Je tam zima, studená voda a pro malé děti jenom mini brouzdaliště s plastovou klouzačkou … Kdo chce přejít do té vodní jeskyně, tak jde přes skoro celou budovu studenýma chodbama … Tobogán vede venkem a je tam taky zima.
Raději jezdíme do Bohumína, tam je to pro děti dobře vyřešené včetně tobogánu.
Výše zmíněna herna s kavárnou je moc fajn.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
17.10.10 08:53
Zubr píše:
Tak Čapkárnu nedoporučuju. Je tam zima, studená voda a pro malé děti jenom mini brouzdaliště s plastovou klouzačkou … Kdo chce přejít do té vodní jeskyně, tak jde přes skoro celou budovu studenýma chodbama … Tobogán vede venkem a je tam taky zima.
Výše zmíněna herna s kavárnou je moc fajn.Martina

8-o 8-o 8-o 8-o 8-o
No to teda koukám!!!

Děkuji za upozornění, chtěla jsem se tam vydat. Webovky vypadají, jaká pecka že to není. A fíhá, studená voda, pro děti nic a jeskyně daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
17.10.10 10:31

Holky děkuji za tipy, vyzkoušíme teda tady zmiňovanou hernu :palec: .
Pro ty, které ještě neznají, zkuste ten jojo park
http://www.jojopark.cz/galerie.php
Opravdu se tam prckové nebudou nudit!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
17.10.10 14:28

Děkuji za odkaz :-)
ale teda nadšení mě přešlo po najetí ceníku 8-o . Dost drahé, na to, že je to určeno rodičům s malými dětmi :-(
Já chodím do klubíčka a tam platím vstup 50,– (jsem tam jak dlouho chci) a za dítě nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
17.10.10 19:43
EvaOstrava píše:
Děkuji za odkaz :-)
ale teda nadšení mě přešlo po najetí ceníku 8-o . Dost drahé, na to, že je to určeno rodičům s malými dětmi :-(
Já chodím do klubíčka a tam platím vstup 50,– (jsem tam jak dlouho chci) a za dítě nic.

Evi taky mě to prvně odradilo, ale opravdu to stojí za to, plno atrakcí, hraček, her, diskotéky, projekce pohádek je to tam veliké. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
17.10.10 19:44
EvaOstrava píše:
Zubr píše:
Výše zmíněna herna s kavárnou je moc fajn.Martina

8-o 8-o 8-o 8-o 8-o
No to teda koukám!!!

Děkuji za upozornění, chtěla jsem se tam vydat. Webovky vypadají, jaká pecka že to není. A fíhá, studená voda, pro děti nic a jeskyně daleko…

Souhlas čapkárnu ne-e, byla jsem hodně zklamaná!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.