Ostrava, okolí... s dvouletým prckem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ostrava, okolí ...2 letý prckem
Holky prosím nějaký tip kam zajít s 2 ročním prckem??? ![]()
Za škaredého počasí? Náš nejoblíbenější je jojopark, ale chtělo by to změnu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj ![]()
Co takhle vyzkoušet Čapkárnu? Já tam sice ještě nebyla, ale jejich nabídka vodního světu vypadá dobře ![]()
Jinak ještě bych šla do nějakého dětského centra (např. klubíčko Charita Dubina), dítko si pohraje a ty poklábosíš s maminkama. Nebo nějaké cvíko s dítky. U nás v obci to dělá RC Chaloupka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Herna místo bývalého Sedmikrásku ve Špalíčku v Hrabůvce: http://www.centrumjungle.cz/…va/uvod.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Čapkárnu nedoporučuju. Je tam zima, studená voda a pro malé děti jenom mini brouzdaliště s plastovou klouzačkou … Kdo chce přejít do té vodní jeskyně, tak jde přes skoro celou budovu studenýma chodbama … Tobogán vede venkem a je tam taky zima.
Raději jezdíme do Bohumína, tam je to pro děti dobře vyřešené včetně tobogánu.
Výše zmíněna herna s kavárnou je moc fajn.
Martina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zubr píše:
Tak Čapkárnu nedoporučuju. Je tam zima, studená voda a pro malé děti jenom mini brouzdaliště s plastovou klouzačkou … Kdo chce přejít do té vodní jeskyně, tak jde přes skoro celou budovu studenýma chodbama … Tobogán vede venkem a je tam taky zima.
Výše zmíněna herna s kavárnou je moc fajn.Martina
![]()
No to teda koukám!!!
Děkuji za upozornění, chtěla jsem se tam vydat. Webovky vypadají, jaká pecka že to není. A fíhá, studená voda, pro děti nic a jeskyně daleko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky děkuji za tipy, vyzkoušíme teda tady zmiňovanou hernu
.
Pro ty, které ještě neznají, zkuste ten jojo park
http://www.jojopark.cz/galerie.php
Opravdu se tam prckové nebudou nudit!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za odkaz ![]()
ale teda nadšení mě přešlo po najetí ceníku
. Dost drahé, na to, že je to určeno rodičům s malými dětmi ![]()
Já chodím do klubíčka a tam platím vstup 50,– (jsem tam jak dlouho chci) a za dítě nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
EvaOstrava píše:
Děkuji za odkaz
ale teda nadšení mě přešlo po najetí ceníku. Dost drahé, na to, že je to určeno rodičům s malými dětmi
Já chodím do klubíčka a tam platím vstup 50,– (jsem tam jak dlouho chci) a za dítě nic.
Evi taky mě to prvně odradilo, ale opravdu to stojí za to, plno atrakcí, hraček, her, diskotéky, projekce pohádek je to tam veliké.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
EvaOstrava píše:Zubr píše:
Výše zmíněna herna s kavárnou je moc fajn.MartinaDěkuji za upozornění, chtěla jsem se tam vydat. Webovky vypadají, jaká pecka že to není. A fíhá, studená voda, pro děti nic a jeskyně daleko…
![]()
![]()
![]()
![]()
No to teda koukám!!!
Souhlas čapkárnu ne-e, byla jsem hodně zklamaná!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.