Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina.se
A kdyby aspoň ječeli slušně, co?
Trhá mi to srdce, jsou to místa mého dětství, mládí, znám tam každý chodníček, každý klepáč, na kterém jsme řádili, na SNP jsem chodila do tanečních, do mléčného baru s kamarádkama si předat vánoční dárečky a pojíst zákusek…a teď? Škoda mluvit ![]()
@carnation píše:
@martina.se - Jé, tak to ona bydlí tam právě u té Čujkovové, to je blbé, tam bych nešla ani kdyby mi zaplatili. Ono totiž na jedné straně je ubytovna a přes cestu je dům sociálních služeb, kam si zase úřad stěhuje sociálně slabé. A celkově tam ty svobodárny jsou určeny spíše pro sociálně slabé, takže víme pro koho
njn, jenže ona tam bydlí už cca 20 let. Dřív to byla pohoda, klid, měla všechno právě na dosah - nákupy, dr a tak.. a teď? poslední rok je to fakt utrpení ![]()
@Apaji píše:
@martina.se
A kdyby aspoň ječeli slušně, co?Trhá mi to srdce, jsou to místa mého dětství, mládí, znám tam každý chodníček, každý klepáč, na kterém jsme řádili, na SNP jsem chodila do tanečních, do mléčného baru s kamarádkama si předat vánoční dárečky a pojíst zákusek…a teď? Škoda mluvit
přesné.. člověk u ní sedí doma to je samá ku a pí a vim co všechno.. malý parchanti, je tomu tak 3-5 a oni toto. To se tam ani nedá zaparkovat - bo klidně poskáčou auto a pod ![]()
@martina.se jo, to bohužel věřím. Kdysi tam opravdu bylo nádherně, bydlel tam i bývalý přítel, v noci jsem se nebála jít pěšky sama k němu, teď bych to nedala.
@carnation píše:
@martina.se jo, to bohužel věřím. Kdysi tam opravdu bylo nádherně, bydlel tam i bývalý přítel, v noci jsem se nebála jít pěšky sama k němu, teď bych to nedala.
přesný. a nejhorší, že ten byt je její, jenže teď je to neprodejné - že by jako šla jinam ![]()
@martina.se
Ty…ehm, „brďo“ (jiné slušné slovo výkřiku jsem nenašla)!!! Jako poskáčou a poškrábou auto, jo? Bych je
Taky jsme vyváděli blbosti, vylomeniny, ale toto? A ten zeleninový a ovocný trh byl vždycky skvělý - v sobotu ráno procházka na čerstvé rajčata, papriky k snídani. Mňam. Fakt jsem zastánce ghett mimo města a nejlépe jim udělat vlastní stát. Mezi slušné lidi tihle nepatří. Ale jsem se rozčílila
. Už mlčím, nebo dostanu ban ![]()
@Apaji jo, upa v klidu - nedávno jsme čučeli z okna a přímo před našima očima se smradi proběhly po zaparkovaných autech.. Jinak ten trh tam, to bylo vždy super. Tam jezdím celkem často, protože tam seženu věci, které jinde nemají - tedy zeleninu ovoce a pod.. Jen netuším, jestli je to tam i přes zimu, budu muset zjistit.
Já teda bydlela od malička na Dubině
a i když se teda říká že je to jedno z nejhorších míst, tak jsem se tam nikdy nějak nebála a to ani v noci
(asi zvyk
),já teda měla vždycky hrůzu z Přívozu
a to i za bílého dne, natož v noci…Teď bydlím ve starém Zábřehu a jsem taky spokojená
a Výškovice mi přijde jako jedno z nejlepších míst, myslím že jsi vybrala dobrou lokalitu ![]()
@martina.se píše:
přesný. a nejhorší, že ten byt je její, jenže teď je to neprodejné - že by jako šla jinam
Ano, bohužel, jako bonus znehodnotí majetek jen svou přítomností. To raději bydlet vedle ZOO a poslouchat páření paviánů, než na SNP ![]()
@martina.se
Jsou na trhu i přes zimu, ale neprodávají ovoce a zeleninu. No, když je nad nulou, tak jo (brambory, mandarinky, pomeranče…) Jinak vesměs vánoční dekorace, větve, jmelí, ořechy, pletené i nepletené hadry, občas je tam sádka s kaprama…Tedy loni to tak bylo.
@Apaji píše:
Ano, bohužel, jako bonus znehodnotí majetek jen svou přítomností. To raději bydlet vedle ZOO a poslouchat páření paviánů, než na SNP
přesně..
Mi je taky strasne lito, ze za meho detstvi se o mluvilo o Privozu, maximalne o Vitkovicich jako o cikanske lokalite a ted uz pomalu Ostrava=jedna jejich velka lokalita
jak rekl Okamura- udelat jim vlastni stat a at si ho ridi, jak nejlepe umi! Porad si ale myslim, ze aspon ty Vyskovice obecne jsou dobra volba.
@Apaji zajdu tam mrknout…
rozhodně, ať je to jak chce, tak jsou tam lepší trhy, tak např ve Frýdku - tady je to směšný ![]()
Ahoj holky, téma je staršího data, ale pro mě momentálně aktuální. Čekáme první miminko, termín 9/2016. Bydlím v Ostravě Výškovicích… najde se nějaká těhulka či maminka na procházky Bělským lesem? Mám 29 let, ráda sportuju… Kdyžtak písněte a hezký den! ![]()
Ahoj holky, přemýšlíme o stěhování na ulici průkopnická, v blízkosti kotvy (jde na kotvu vidět ze dvora). Neznám pořádně tuhle oblast, a tak bych se ráda dozvěděla zda je to tam v pořádku, nebo nemá přímo někdo zkušenost s bydlením v téhle oblasti. Díky ![]()