Ostré bodání v hlavě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.8.23 11:07

Ostre bodani v hlave

Uz od jara se potykam s bolestmi hlavy, ktere porad meni svuj charakter. Na jare to byl sileny tlak a tupa bolest cele hlavy, po dvou tydnech bolesti mi bylo provedeno ct bez kontrastu, ktere dopadlo dobre, zaver byl od patere. Na chvíli se bolesti ztratily, ale poslednich par dni me ostre boda na obou strach hlavy, na temeni a ve spancich. Take me brni casto rty a oblicej. Bolest je pomerne silna, ale trva kratce nicmene se behem dne porad vraci. Jsem objednana na neurologii a mam strasny strach z nadoru, nebo nejake jine katastrofy. Mohla by tahle bodava bolest byt take od patere?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
710
30.8.23 17:35

Může to být cokoliv, ale častěji je to způsobeno třeba těmi nervy kvůli tomu, že vaše tělo nefunguje jak má (necvičíte, abyste byla v kondici) a velmi často to bývá také stres. Takže o nádoru bych asi opravdu uvažoval na posledním místě.

Zkuste si dělat cílenou relaxaci večer, žádný počítač, TV, mobil, jenom si lehnout, z hluboka dýchat a na nic nemyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
30.8.23 18:25

Ano, bolest od zad a s tím spojeného nedostatku svalů a cvičení je nejpravděpodobnější možnost. Hybej se víc a posiluj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.23 18:26

@AnoNe Cvicit jsem ted zacala, ale mam pocit, ze je to horsi. Za jak dlouho tak cviceni zabere? Mam tendenci to hned vzdat

• Citovat
  • Upravit
843
30.8.23 18:30

Doporučuji rychlou chůzi, za 2 týdny denních procházek, vymizely všechny bolesti zad, hlavy, kyčlí. Chodím už téměř 3 roky a bolesti se nevrátily. Ale chce to opravdu pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
30.8.23 18:38
@Anonymní píše:
@AnoNe Cvicit jsem ted zacala, ale mam pocit, ze je to horsi. Za jak dlouho tak cviceni zabere? Mam tendenci to hned vzdat

Těžko říct, budování svalů trvá roky. Pokud budeš cvičit často, tak by podle mě mělo být vidět zlepšení v řádu měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.23 18:42

@AnoNe nejhorsi je, ze ja bych chtela aby to pomohlo hned, ale to asi neni realne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex