Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máme psa, kříženec yorkšíra, teriéra, pudla a možná ještě něčeho
(v obrázku na profilu), ráda bych ho nechala ostříhat, problém je že se asi nebude chtít nechat, nebude se mu to líbit. Má tu někdo zkušenost s takovým pejskem? Můžu ho někam jenom přivést a nechat ho tam? Poradí si s ním? Nebo se očekává že budu psa držet? Případně jestli má někdo zkušenost se stříháním na Praze 11 - budu ráda.
@náhradní maminka mám zkušenost s kokršpaněl, kterej když viděl nůžky a nebo kartáč, tak by ti šel po ruce, nesnášel stříhání. Tak jsme volali do salonu a oni, že si s nim poraděj, případně, když by byl hodně agresivní je možnost ho přispat. Když jsme tam přišly, čapla ho, dala na stůl(měl náhubek)a tím, jak se jí bál, tak držel a byl krotkej, jak ovečka celý stříhání, vzala ho celýho strojkem a po hodině byl hotovej a krásnej
, takže bych se toho nebála, oni si dokážou poradit ![]()
Příspěvek upraven 19.02.13 v 15:44
Ahoj, ja mam psi salon
sice ne v praze ale poradit muzu ![]()
Vetsinou strihacni nechteji aby tam s nimi zakaznik zustal. Prtoze si chteji s pejskem udelat poradek ( vyvesit na hrazde atd)
Ja zase yla rada kdyz am zustali, protoze moli videt, ze s pejskem nic skeredeho edéam a hrazdy nepouzivam. Sice mi to trvalo dyl ale zase nebyl pejsek ve stresu, ne kazdy necha sveho psa nekomu cizimu bez dohledu ![]()
Oni jim totiz nekdy davaji pekne kapky ( plesknou, priskrti atd…) u nas je jedna pani co to dokonce dela i pred zakaznikama, ne*ere se s tim ![]()
Jé, to ráda slyším. Klidně ho tam samotného nechám, hlavně když to zvládnou a nedají mi k úhradě ještě nemocenskou za pokousaného stříhače ![]()
@Janichka Tak je ta tady vyuzuji a na neco se zeptam
![]()
Mam bernskeho salasnika, znama mi rikala, ze se na leto strihaji
je to pravda? ![]()
@náhradní maminka toho se opravdu neboj, my jsme teda měly taky strach, protože v tomhle je hroznej, ale když jsem viděla, jak byl najednou krotkej, tak jsem ho ani nepoznávala. V dubnu jdeme znovu
. A co se týká toho salonu, tak jsme si vybrali takový co je hned u veterináře, co přímo spolu spolupracujou, kdyby náhodou
.A stálo nás to 350Kč.
@Janichka presne proto jsem si zacala strihat sama. Pes byl vystreslej jeste
mesic a bal se i ruky (pohlazeni)
. A to veseni…no nic. Sice mi to trva,
ale pes je v pohode a ja nemam spatny pocit z toho, co se tam asi deje,
kdyz tam pana nechteji
![]()
@blorchi jo tak to mě taky zajímá, taky máme i berňáka a když vidim, jak mi teď líná, tak jí s tim furt vyhrožuju
.Ale nedovedu si představit, jak by vypadala
![]()
Jak slyším slovo hrazda nebo ji vidím ve střihárně (schválně nepíšu v salonu, protože salon by dle mého hrazdu a uvazování neměl používat). Stačí, když tam pes zůstane sám a střihačka by si s ním měla poradit sama.
@Janichka jo tak takhle, kdyby se chovali, tak přiškrtim já je, hrozný
.nás tam teda normálně nechala, seděli jsme na chodbě a ona měla otevřený dveře, takže jsme mohli i nakouknout a kecat s ní, jak to jde, takže ta se naštěstí chovala dobře ![]()
@Anulka - Co to je hrazda? Znám hrazdu ještě z doby ZŠ a tělocviku, ale toto bude asi něco jiného ![]()
@náhradní maminka píše:
@Anulka - Co to je hrazda? Znám hrazdu ještě z doby ZŠ a tělocviku, ale toto bude asi něco jiného
hrazda=šibenice, kde je pes přivázaný-zavěšený, aby neměl úniku při stříhání http://www.dimport.cz/…10-p-27.html , já jsem tedy proti. Kdysi jsme měli pudlíka a vždy si s ním střihačka poradila a nyní máme jorka a taky bez problémů. Je to taky o psychice střihačky.
Samotného bych tam nenechala, kamarádce vykloubila nějaká umělkyně u pudla na té hrazdě nohu. Měla jsem fajn paní na stříhání, pes jí měl rád, povídala si s ním a nakonec ho vždycky ukecala bez násilí. Je to bohužel v jižních čechách, jinak bych doporučila ![]()
Pokud máš zájem, jsme z Prahy 10 a specializuji se právě na bázlivé pejsky. Ostříhám, aniž bych mu nějak ubližovala. Vše probíhá bez problémů, sedace a podobně. Klidně do SZ.
@xk.kx píše:
@blorchi jo tak to mě taky zajímá, taky máme i berňáka a když vidim, jak mi teď líná, tak jí s tim furt vyhrožuju.Ale nedovedu si představit, jak by vypadala
![]()
Ja prave ostrihaneho videla, takovej hezkej orisek to byl z nej
ale tak ja verim ze v lete je to asi idealni sundat tu srst ![]()