U veterináře - kdo hodíte preventivně?

1185
16.2.13 11:17

u veterináře

Ahojte, chtěla jsem se jen tak informativně zeptat, kdo chodíte pravidelně k veterináři. Účtuje je vám při očkování nebo nějaké zákroku, prohlídce úplně úplně vše? Tzn. např. při očkování i stříknutí dezinfekce, nějaký spotřební materiál - asi jako stříkačku. Byli jsme se psem na menším zákroku tak potom např. podložku pod psa a zase několikrát spotřební materiál. Chodíme se psem k veterináři celkem často, tak proto mě zajímá, jak to máte vy u vašeho veterináře. díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
16.2.13 11:23

No tak pravděpodobně si to nechá zaplatit, ale na účtu pak mám napsáno jen „kocour - kastrace“, takže to nerozepisuje. Ale pochybuju, že to dává ze svého :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
16.2.13 11:23

Tak já už hafana nemám, ale když ještě žil, chodili jsme k hrozně hodné veterinářce a ta když mohla, tak dala lecos zdarma. Musela jsem mu kupovat léky na srdce, které vyšly na 1200,– na měsíc. Ze začátku nám je dávala zdarma na zkoušku. Měli jsme to asi na dva měsíce. To jsem byla hodně překvapená.
Taky jsme tam chodili stříhat drápky se zakrslíkem a to bylo taky pokaždé gratis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.2.13 11:28

Já tedy nebyla se psem, ale s morčetem - operace a následné léčení. účtovali mi jen zákroky a léky, stříkačky, podložky atd byly zdrarma.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
16.2.13 11:37

Já myslím, že ať to rozepíše, nebo jen napíše druh zákroku, tak si to stejně započítává :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
16.2.13 11:42

Veterinářka si u nás účtuje úplně všechno. Každou kapku desinfekce, vatu, podložku, všechno. Jen za prohlédnutí zvířete (bez vyšetření) si účtuje 150.- :zed: :roll:

• Citovat
  • Upravit
L-enny
16.2.13 11:42

Na faktuře je všechno dopodrobna rozepsaný

• Citovat
  • Upravit
14212
16.2.13 12:10

Ja mivam na fakture ockovaci latku a pak aplikace, ale myslim, ze to budu mit v te aplikaci zahrnuto proste to co je to stoji. Nekdo to holt rozepisuje zvlast. Nastesti chodime jen na pravidelne ockovani nebo pro tabletky na odcerveni, takze se to da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.2.13 12:10
@NikysekR píše:
Tak já už hafana nemám, ale když ještě žil, chodili jsme k hrozně hodné veterinářce a ta když mohla, tak dala lecos zdarma. Musela jsem mu kupovat léky na srdce, které vyšly na 1200,– na měsíc. Ze začátku nám je dávala zdarma na zkoušku. Měli jsme to asi na dva měsíce. To jsem byla hodně překvapená.
Taky jsme tam chodili stříhat drápky se zakrslíkem a to bylo taky pokaždé gratis.

tak to je zajímavé, to by rozhodně každý neudělal. Ale myslím, že ten náš by nám ani drápky zadarmo neostříhal :lol: Chodíme tam už 9 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
16.2.13 12:11

Nám teda vždy účtovali úplně vše, stříkačky, podložky, dezinfekci atd., to je asi normální, možná to jen někde nerozepisují úplně do podrobna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.2.13 12:12
@martina.se píše:
Já tedy nebyla se psem, ale s morčetem - operace a následné léčení. účtovali mi jen zákroky a léky, stříkačky, podložky atd byly zdrarma.. :think:

tak to je super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.2.13 12:16
@L-enny píše:
Veterinářka si u nás účtuje úplně všechno. Každou kapku desinfekce, vatu, podložku, všechno. Jen za prohlédnutí zvířete (bez vyšetření) si účtuje 150.- :zed: :roll:

tak nám za vyšetření účtuje 300 kč, tzn. že ho prohlédl, prohmatal a poslechl srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
16.2.13 12:19

Naše veterinářka si tedy neúčtuje vše. :D Naposledy měl náš pesan problémy s ledvinami a rozbory moči nám udělala několikrát zadarmo. Bylo mi to hloupé, tak jsem jí pak donesla čokošku a kafe. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
16.2.13 12:22

Zrovna před chvílí jsem přijela od veterinářky. Oba psy mi prohlídla, prohmatala, pochválila, zkonzultovala se mnou stravu a stav psů, objednala jednoho na odstranění zubního kamene. Platila jsem odčervovací tablety a stříhání drápů, nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
16.2.13 12:37

Já vlastně ani nevím, vždycky se mě na recepci ptají, zda chci výpis a ještě jsem si ho nikdy nevzala. Musím se příště mrknout. Ale nějaké přemrštěné částky neplatíme, takže asi každou blbinku ne. Když byla fena nemocná a chodila na opakované sona a vyšetření, tak jsme neplatili, jen poprvé, pak už jen léky. Ale jednou jsme byli na nostop klinice na císaře a tam nám vyjela fakturu, kde bylo zaúčtováno úplně vše, od roušky až po šicí nit. Cena za úkon dvojnásobná než na naší veterině. Ale šlo hold o život no a nikdo jiný zrovna nebyl k mání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný