Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ani123 píše:
Ten náš vet. mi vždy dává bonbon![]()
On má strašně dobré bonbonky, mňam
tobě??? tak v tom budou třeba osobní sympatie
. A pro kočku žádnou dobrůtku?
@jowana píše:
@Lístečka já to nemyslela jako „útok“, bylo to myšleno všeobecne..takže prostě za mě ano, přijde mi to v dnešní době běžné.
to je v pohodě. Já vím, že každý se napočítá co může, ale někdy je to už trochu přespříliš. A má furt zákazníků dost.
@Lístečka u nás je taky jeden proslulej, co si účtuje všechno, ale to jsou pak částky. My jsme tam šli s tim, že má pes asi nějak bloblej obratel. Pan doktor že ne, že to je nádor a že umře, jestli ho budeme vodit na vodítku a škubneme s nim. A že by se měl udělat nějakej extra rentgen a vyšetření asi za 30tis. Máme 15letýho psa a 30tis bokem nemáme. Tak jsme si připadali jak socky, co se neuměj postarat o psa. Tak mu vzal krev za 2tisíce. Pes byl druhej den v pohodě.
Kamarádce tenhle vyléčil psa po alergický reakci na klíště - za 18tis.
Teda když to čtu, tak mám zlatýho veterináře, když jsem měla ještě předchozího psa, tak jezdil k nám domů a účtoval si stejně jako v ordinaci a když mi ho přiotrávili, tak jsem měla dost strach jak to všechno zaplatím, tak jsem mu to dávala asi na třikrát a naprosto v pohodě ![]()
@Twiggi píše:
Teda když to čtu, tak mám zlatýho veterináře, když jsem měla ještě předchozího psa, tak jezdil k nám domů a účtoval si stejně jako v ordinaci a když mi ho přiotrávili, tak jsem měla dost strach jak to všechno zaplatím, tak jsem mu to dávala asi na třikrát a naprosto v pohodě
tak to máš pravdu! My jsme s naším psem asi rok chodili k jednomu veterináři, nejprve to bylo v pohodě, ordinoval společně s manželkou, chodilo k němu dost lidí. Pak nechal postavit kliniku, zaměstnal velmi mladé doktory a ordinoval jen pro „lepší lidi“. A když jsme náhodou měli s něčím problém, tak jsme se nemohli dostat k němu, měl zkušenosti, tak jsme chtěli k němu. Pak jsme to vzdali a našli si tohoto nynějšího.
Tak to je teda pak radost! Já mám fakt kliku, je hrozně fajn, ochotnej, dobrej a už tam chodím strašně dlouho, tak si mě pamatuje jménem (no co se divím, když ho můj táta jako středoškoláka honil po hřišti
), ale naprosto v pohodě
@Izzz můžu se zeptat k jakému veterináři? Nebo město? Jsem též z libereckého kraje a naše veterinářka je teda drahá ![]()