Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky. Jsem zvědavá na váš názor. Co říkáte na to, když se s lidmi v bazénu koupe pes? Mám půlroční holku a tchýně pořád opakuje, jak se těší na léto, že se u nich bude malá koupat v bazénu… Jenže krom nich se tam koupe i pes. Nejsem žádná sterilní hysterka, ale toto se mi teda vůbec nelíbí. Už se připravuji, jak to budu muset v létě řešit ![]()
Sama nevím, malému bude v květnu rok, psa máme doma a budeme dělat nový bazén, do kterého se dostane snadno, sama zatím nevím, zda mu to budu zakazovat nebo ne ![]()
Asi bych neskákala dva metry vysoko, ale záleží i na rase. a pokud je pes domácí a čistotný, tak bych to čas od času přežila. taky jde o to jaký je bazén a jak o něj pečují. vem si, že kdybys ji vzala k rybníku, tak to taky není ta nejvyšší čistota…
Záleží co je to za psa, pokud nějaký vymydlený domácí mazel, tak by mi to nevadilo. Pokud by to byl nějaký kotcový vlčák, co vidí kartáč jednou do roka, tak to by vadilo. Ale asi nemají žádného zablešence, když si ho pustí do bazénu, ne?
Tak toto doslova nesnáším, sdílet se psem vše, skoro i talíř s jídlem. Malýho bych do toho bazénu nepustila.
Ale pochopitelně, nejsem pejskař a psy nemusím, takže proto nemám žádné pochopení, kor u tak malé holčičky.
Hm, no rasa to uplně domácí není, je to rotvik
Bazén má pořád zapnutou filtraci. Taky jsem si ríkala, že veřejný koupák, nebo přírodní taky nebude uplně čistý. Ale když tam toho psa vidím, tak mi to je prostě nějak „proti srsrti“. Sama se tam nekoupu.
Spíš než nějakých bakterií bych se bála, že pes po dítěti půjde ve smyslu, že si s ním bude chtít hrát a přinejmenším ho poškrábe… Jinak bych to neřešila, pokud by to tedy nebyl nějaký vyloženě blešák…
Ahoj, my tohle teda neřešili ještě, je čas. Ale loni v létě jsme tam občas dali na chvíli i naši chlupatou, spíš tak na ochlazení. Sama tam nejde ani neumí vylízt. S ní mi pobyt v bazéne neva, je to domácí čistej pes. Ale u cizích by mi to vadilo.
My máme mopse a velikanská bazén a koupou se tam s dcerou oba…akorát, že pes oproti ní je tam max 2 minuty, jen aby se ochladil. Ale mít nějakého venkovního velkého psa tak určitě nedovolím aby se koupal taky…
@Clarita Tak to oni ho docela hlídají, pač je to obluda veliká a už jsem říkala, že mám o malou strach. Spíš mi šlo o tu čistotu.
I když mají filtraci, mě by to vadilo, psy miluju ale zase dovolit jim úplně vše, to ne. Můj děda má fenku a psa, oba v sobě mají kokra, takže vodu milují a vyřešilo se to tak, že prostě mají svůj menší bazének a tam si řádí jak chtějí ![]()
Mě by se to nelíbilo - už jen z toho důvodu, že pes jak plave čubičku, tak asi nebude řešit, koho poškrábe a koho ne. Nehledě na to, že nevěřím tomu, že se tam pes nevymočí
Nechala bych tam psa o velikosti jorkšíra, všechno větší by mi přišlo především dost nebezpečný
Jsem kynolog, miluju psy, ale ocamcaď pocamcaď
Já bych naše obludy taky v bazénu s děckem nenechala, tuhle škrábne, tuhle packou plácne a potopí, nemluvě o tom, že jsou venku toho prachu, co je v nich
No, kdyby to byl fakt nějakej domácí polštářek, malej pejsek, vymydlenej, poslušnej, tak bych to asi překousla, ale velkýho psa už ne ![]()
@ynax píše:
Mě by se to nelíbilo - už jen z toho důvodu, že pes jak plave čubičku, tak asi nebude řešit, koho poškrábe a koho ne. Nehledě na to, že nevěřím tomu, že se tam pes nevymočí
Tak já si spíš naopak myslím, že se tam spíš vymočí člověk, než ten pes…
Z toho jedinýho bych strach neměla… ![]()