Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj ![]()
Potřebuji najít kvalitní krmivo pro mou kočičku. Našla jsem Hill´s. Co Vy na něj? Krmíte někdo tím nebo krmili jste? Zde odkaz: http://www.spokojenypes.cz/…e-kitten-2kg?…
Děkuji.
![]()
Jj moc dobre krmivo, vubec se toho neboj, je sice drazsi, ale ve vysledku se ti to vrati na zdravi kocicky..my pouzivame ted Royal Canin a taky super ![]()
@Lindii A nevíš jak dlouho vydrží kočičce 2 kilové balení? Už jsem si to spočítala, ale neleze mi to do hlavy
Díky. ![]()
@Micinka123 jejda, no to netusim, zalezi co mas za kocicku, jak tezka bude, my se drzime tak nejak vzdy krmneho navodu na zadni strane, nas ma 4,5kg, cili cca 100g denne.
ja kupovala pro nej na netu 10kg pytel. Tvoje kotatko toho spapa mene zatim.co mas za rasu?
@Lindii Mám křížence Britské kočičky. Váží, to ještě netuším. Máme zkaženou váhu, ale dneska ji opravíme, takže napíšu. Ale myslím si, že určitě váží 4 kg ![]()
Taky krmím kočku podle toho, jak je to uvedené na obalu krmení, většinou to je podle toho, kolik ta kočka váží, ale pokud vidím, že jí nestačí, tak ještě přisypu, ale zase ne moc, aby nebyla tlustá