U veterináře - kdo hodíte preventivně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4132
16.2.13 12:37

Já vlastně ani nevím, vždycky se mě na recepci ptají, zda chci výpis a ještě jsem si ho nikdy nevzala. Musím se příště mrknout. Ale nějaké přemrštěné částky neplatíme, takže asi každou blbinku ne. Když byla fena nemocná a chodila na opakované sona a vyšetření, tak jsme neplatili, jen poprvé, pak už jen léky. Ale jednou jsme byli na nostop klinice na císaře a tam nám vyjela fakturu, kde bylo zaúčtováno úplně vše, od roušky až po šicí nit. Cena za úkon dvojnásobná než na naší veterině. Ale šlo hold o život no a nikdo jiný zrovna nebyl k mání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.2.13 14:00
@Izzz píše:
Zrovna před chvílí jsem přijela od veterinářky. Oba psy mi prohlídla, prohmatala, pochválila, zkonzultovala se mnou stravu a stav psů, objednala jednoho na odstranění zubního kamene. Platila jsem odčervovací tablety a stříhání drápů, nic víc.

kam to chodíte??? :lol: tam bych chtěla taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.2.13 14:05
@Vlkoška píše:
Já vlastně ani nevím, vždycky se mě na recepci ptají, zda chci výpis a ještě jsem si ho nikdy nevzala. Musím se příště mrknout. Ale nějaké přemrštěné částky neplatíme, takže asi každou blbinku ne. Když byla fena nemocná a chodila na opakované sona a vyšetření, tak jsme neplatili, jen poprvé, pak už jen léky. Ale jednou jsme byli na nostop klinice na císaře a tam nám vyjela fakturu, kde bylo zaúčtováno úplně vše, od roušky až po šicí nit. Cena za úkon dvojnásobná než na naší veterině. Ale šlo hold o život no a nikdo jiný zrovna nebyl k mání…

tak to my samozř. platíme pokaždé i kdyby se jen na našeho psa kontrolně mrkl se stejným problémem. Za každou návštěvu, když není problém, platíme kolem tisícovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
16.2.13 14:05

@Lístečka je uplně jedno, jak to napíše, ale ve výsledné ceně to je. Přeci jen podložky, sterilní roušky, rukavice - ono se to nasčítá a přeci to nebude nechávat zadarmo, ne? Vet není charita :lol: Takže ano, u mého mám rozepsané jednotlivé položky - výkony (od dezinfekce až po samotný zákrok), léky a materiál co použil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.2.13 14:10
@jowana píše:
@Lístečka je uplně jedno, jak to napíše, ale ve výsledné ceně to je. Přeci jen podložky, sterilní roušky, rukavice - ono se to nasčítá a přeci to nebude nechávat zadarmo, ne? Vet není charita :lol: Takže ano, u mého mám rozepsané jednotlivé položky - výkony (od dezinfekce až po samotný zákrok), léky a materiál co použil ;)

já přeci neříkám, že je veterinář charita! Už v mém úvodním dotazu jsem psala, že se jen ptám, jak to ostatní mají! A rozhodně by na to nikdo ani nepomyslel, že je vet. charita :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
16.2.13 14:12

Náš veterinář je hodně pečlivý, a byla jsem u něho s kočkou, jelikož jsem chtěla vědět jestli má nebo namá ušní svrab. Veterinář udělal výtěr a zjišťoval to pod mikroskopem. Měli jsme to zadarmo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
16.2.13 14:12

Větší zákrok (kastraci) jsme dostali rozepsanou do mrtě. Očkování jen souhrnně. Podle mě na očkování maj u nás spočítanej průměr, kolik to tak stojí, ale kastraci účtujou každýmu zvlášť i podle toho, jak dlouhá je anestezie apod. Taky před zákrokem jsme dostali jen odhad ceny od-do.

• Citovat
  • Upravit
9578
16.2.13 14:24

@Lístečka já to nemyslela jako „útok“, bylo to myšleno všeobecne..takže prostě za mě ano, přijde mi to v dnešní době běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.2.13 14:27

Jak tu píšete, každý vet. to dělá jinak. Některý to rozepisuje, i ten spotřební materiál, jiný to má v ceně. Co mě překvapilo, jak tu psala např.@Ani123 nebo tuším Izz i někdo jiný, tak že vet. nějaký lehký úkon neúčtoval. Já byla za 9 let u 2 veterinářů a nesetkala jsem se s tím. Ale jinak jsem s tím naším spokojená.

@Ani123 píše:
Náš veterinář je hodně pečlivý, a byla jsem u něho s kočkou, jelikož jsem chtěla vědět jestli má nebo namá ušní svrab. Veterinář udělal výtěr a zjišťoval to pod mikroskopem. Měli jsme to zadarmo :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
16.2.13 15:38
@Lístečka píše:
kam to chodíte??? :lol: tam bych chtěla taky…

Liberecký kraj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
16.2.13 16:10

Náš veterinář účtuje jen očkování nebo zákrok. Za prohlídku neplatíme nic, loni jsme měli oba pesany, jorkovi se udělalo po očkování zle, tak ho hlídal, píchnul mu nějaké dvě injekce a platili jsme jen očkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
16.2.13 16:30

@Lístečka Tak třeba za drápy tam bylo 45Kč. Tak v tom má třeba napočítanej i ten čas, co se mimo stříhání drápů vykecává s lidma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
16.2.13 16:31

@Lístečka to se mi zdá hodně, kolem tisícovky, když není problém. Když jdeme na očko s prohlídkou (poslechne, změří teplotu, zkontroluje zuby, poradí, co zrovna potřebuju) tak tam necháme nanejvýš 400. Teď nedávno jsem zrovna byla s fenou kvůli podezření na zánět a očko vztekliny (tříleté) a platila jsem 300. A to fenu vyšetřila pohmatem, měřila teplotu, kontrolovala „pipku“, poslechla srdíčko, poradila na co si dát pozor. Fena byla v pořádku, tak ji naočkovala. Navíc přístup super, jsou tu tři veterináři a všichni spolehliví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
16.2.13 18:10

Ten náš vet. mi vždy dává bonbon :lol: :lol: On má strašně dobré bonbonky, mňam :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.2.13 18:16
@Izzz píše:
Liberecký kraj…

tak to je mooc daleko, my jsme z Moravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný