Ostrov Elba

2057
6.1.13 13:53

Ostrov Elba

Ahoj, jenom se chci zeptat, jestli někdo nebyl někdy na Elbě (rádi bychom tam v létě vyrazili) a jak se vám tam líbilo? Případně kam přímo jet a třeba i poradit konkrétní kemp, chceme jet pod stan.

Díky moc Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1013
6.1.13 14:11

Já ti neporadím nebyla jsem tam, ale několikrát jsme se tam chystali, nedopadlo to, ale moje kamarádka mi ho doporučovala, prý je to tam krásné a ona je zcestovalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
6.1.13 14:49

TAKY SEM TAM NEBYLA OSOBNĚ ALE KAMARÁDKA ANO A BYLA MOC SPOKOJENÁ A Z FOTEK TO VYPADALO PARÁDNĚ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
6.1.13 14:51

Já bych se tam také ráda podívala, až bude možnost a korunky :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. Lus-i
6.1.13 15:18

Já tam byla, jméno kempu už si přesně nepamatuju )musela bych se zeptat) ale měli jsme to dost daleko k moři, necelou půl hodinu chůze od kempu. Jinak to tam bylo moc pěkný ale už bych tam znovu nejela jen kvůli té dálce k moři, jinak v tom kempu byl bazén ale co u bazénu když člověk jel k moři :) ale jiné kempy tam jsou určitě k moři blíž, kdybych našla nějaký blíž klidně bych tam znovu jela 8)

• Citovat
  • Upravit
275
6.1.13 17:19

Ahoj, ja byla, zcestovali jsme to cely, coz neni pri velikosti Elby problem. Kempy jako vsude - docela drahy vzhledem k tomu, ze Elba je porad plna nemcu (je to jejich oblibena destinace). Nejlip vzdycky nekam prijet a na recepci se zeptat, jestli si to tam muzete prohlidnout a pak se rozhodnout… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.1.13 13:53

Ahojky my tam pojedeme koncem srpna 2013 na týden..Do karavanu -kemp Ville degli Ulivi, přátelé tam jezdí často 8) a tak letos jsme podlehli a pojedeme (snad to naše v tu dobu roční dcera autem vydrží :think: ;) ).Elba je nádherná.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.14 22:58

Jedeme na Elbu

Ahoj, chystáme se letos s naší školkařkou Terezkou na Elbu. Autem, na týden, pod vlastní stan. Bohužel máme pevně daný termín 28.7. – 10.8. Se všemi přáteli se míjíme v termínu nebo jsou nestanoví, čili hotelové typy. Hledáme někoho k sobě, aby si ta naše rozumbrada měla s kým povídat a hrát. Umíme být na pláži, ale plážové typy nejsme. Suchaři také nejsme, rozhodně večer nesedíme na sucho :-) My: jezdíme vodu, kola, potápíme se, chodíme po horách i do divadla. Jen zaměstnání nás zdržuje od života :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5669
5.4.15 13:22

@Jaaniinaa byli jste nakonec na Elbě? My se chystáme letos v září se dvěma dětmi taky pod stan. Mužete napsat zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
8.4.15 11:52

Nakonec jsme nebyli, takže neporadim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.15 22:44

Elba je moc dobra volba, stejne jako cela toskanska riviera, ale jako vsechny ostrovy krapet drazsi…ale jsou to uz dva roky zpet, co jsem tam byla…doporucila bych kouknout do skupiny na fb slozene z cechu, co tam ziji ci jezdi, spousta info a hlavne bez komerce, proste fajn pokec, spousta fotek a informaci https://www.facebook.com/…09822179933/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
18.4.15 22:50

Elba nádherná, ostrov je malý, různorodý, krásná příroda, pláže i městečka, ale lidí jak sra.ek…
Byli jsme v červnu a už to stálo zaprd, v sezoně si to absolutně neumím představit, to tam musí být nastěhovaná půl Itálie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.22 11:50

Ahoj, obnovuji téma, byl někdo na Elbě poslední dva roky? my se chystáme letos. zajímá mě, jak dlouho jste tam jeli autem, jak dlouho dopředu jste si objednávali trajekt? My si pronajímáme dům, tak to bude trochu jiná dovolená. díky za vaše postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42480
12.3.22 14:37

Elba je krásná, ale v sezóně hlava na hlavě. Nejlepší je cestovat tam v září, teploty pořád skvělý a lidí o hodně míň.
Na Elbě je nejkrásnější to, že každá pláž vypadá jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.22 14:57

@Betty MacDonald to se nedá nic, my pojedem o prázdninách s dětma. snad to i tak bude stát za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí