Ostrov Krk - kdo jste byl?

3311
26.6.15 08:22

@JayLee nebyla jsem, ale plánuji…můžu se zeptat, na kolik vás přišla dovolená? díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3311
26.6.15 08:44
@JayLee píše:
ubytovani od ut do nedele 4600 kc, hezkej novej apartnam 150 metru od more a wifi, cesta - natankovali jsme plnou v CR a ješte jsme tady netankovali zatím mame pod pulkou nadrz tedka, z CB to mame 620 km a vyhnuli jsme se dalnici takze jsme ji tu ani neplatili a jsme tu za stejnej cas jako po ni - jeli jsme podel pobrezi přes Rieku :kytka: tady si zajdeme na jidlo ale v prumeru v prepoctu stejny ceny jako u nas plus minus ale nekdysi i něco uvaříme co jsme si privezli něco malo ;) parkovny se nasem meste vůbec neplati jsme v Cizici coz je krasna tepla zatoka idelani pro deti kde projdes na druhej breh jiného města po svých jak je to melko a když chces hloubku tak to jen vezmes z druhé strany more - všude jsou tu piscity plaze jak v italii a kazdej se tu maze cernym bahnem z more :nevim: :lol: asi zdrave je bo co :jazyk: a zadny cesi ani mrak lidi, v tom Krku je jich teda mrak a skoro zadny plaze :think: Malinska ma zase zase hodne tech betonovych plazi ale hlava na hlave tam včera vecer byla :nevim: cesi zadny jen chorvati a nemci sem tam slovak :roll: takze za me je lepsi ty mensi mestecna jako je Silo Cizici atd ale Krk není velkej všude se d apopojet vse je kousek od sebe ;) no a pak naklad yjen rakouska dalnicni známka a slovinska tudíž do 10 000 se vejdeme v pohode tipuju s penezma mozna něco malo přes a jsle tu 3 ja manžel a dcera 6 let ;)

děkuju za vyčerpávající info :-) synkovi bude teď rok, tak dovču u moře plánujeme až na rok příští

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
26.6.15 08:53

Tak jsem koukala na Google earth - vypadá to dobře - pro děti výhoda, že tam nejsou vlny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.15 09:49

Doporučuji Vrbnik - krásné staré městečko nad mořem s úzkými uličkami. Večer je tam kouzelná atmosféra, parkovné cca 3 kn. Pak Starou Bašku, respektive okolí kempu Škrila kousek před ní - bílé skály, krásné oblázkové plážičky (pro dojití k nim to chce trochu pevnější boty), se člunem se tam vyřádíte (je tam i jeskyně). A nakonec Baška - dlouhá pláž s bílým pískem, supr pro děti. Jo a mezi Starou Baškou, Baškou a Vrbnikem jsou krásné značené turistické cesty přes kopce. S 6ti letým dítětem to určitě zvládnete, jen si vemte dost vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
26.6.15 13:37

Byli jsme v Bašce - moc se nám tam líbilo, doporučuji podívat se na ni i shora od kostelíka - moc pěkné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
29.6.15 10:04

@JayLee Chystáme se též na krk zajímalo by mě ubytování stačí levnější měli jste objednané nebo hledali až na místě?? Dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
29.6.15 10:37

@JayLee Tak jedem bez dětí, ale jsem těhotná proto jsem chtěla něco poblíž a klidnějšího mi teda jezdíme vždy na blind a vždy najdem ubytko u moře tak jsem se chtěla zeptat jestli je tam v tom cizici taky tolik možností :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
29.6.15 10:37

Se hrozně ráda potápím no a teď to teda nehrozí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.7.15 12:01

@JayLee Ahoj, muzu poprosit o jmeno apartmenu, kde jste byli ubytovany? Chceme jet v zari a rada bych něco vyzkoušeného:-) dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
25.12.17 19:32

Ahoj, obnovuji diskuzi, protože mám pár dotazů :-) Rádi bychom jeli s manželem a dcerou na ostrov Krk, dosud jsme jezdili na Istrii do Rabacu a chceme zkusit něco jiného. Zalíbilo se nám městečko Njivice, konkrétně hotel Beli Kamik. Nebyl jste tam někdo? Nebo aspoň jak vypadají pláže? Jsou oblázkové, nebo z větší části betonové. Budeme mít v té době dceru 2,5 let a preferujeme oblázkové pláže, aby si mohla hrát. A jak je to v první polovině července, jsou pláže hodně přeplněné? Děkuji za odpovědi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
25.12.17 20:37

Ahoj, my jsme byli v roce 2016, druhá polovina června, s tehdy 4letým synem. Pláž je tam slušná, drobné, navezené oblázky. My jsme byli přímo na hotelu Beli Kamik II, a za ty peníze spokojenost. Dalších turistů tam bylo tak akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
25.12.17 21:45

@summersun To jsem rada, ze se tu nasel nekdo, kdo byl v primo i v tomto hotelu ;-) A tedy plaz pred hotelem je ta s navezenymi oblazky?
Z tech betonu mam strach, tam by se dcera unudila. Uz takhle jsme zavrhli jedno misto, kde byli v blizkosti hotelu jen betony..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
12.7.20 23:02

Zdravím z ostrova Krk. Je taky někdo? Máme navštívené vše krom Punat a Bašky. Celkově za nás, nic moc nenadchlo, krom toho, že je tu méně lidí k vůli koroně. Byly jsme i na ostrově Pag a ten byl super, okolí samé zátoky bez lidí nebo minimum lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
13.7.20 00:30

@korneli byli jste v krapnikove jeskyni? Vrbnik jste navstivili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
13.7.20 08:31

@Jogrr ve Vrbniku jsme nebyly ještě, je tam něco pěkného? Příroda, zátoky, pláž..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí