Rožnov - dovolená

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.6.15 14:56

Rožnov - dovolená

Pojedeme do Rožnova pod Radhoštěm na dovolenou, tak mě zajímá, jaká je tam dobrá restaurace třeba i na meníčka, kde jsou tam dětská hřiště a co všechno zajímavého ve městě a v okolí je. Díky všem za tipy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3436
23.6.15 16:00

Dřevěné městečko, skanzrn. Socha Radegast a pěkná procházka k ní. Ve městě přímo pro děti spousta skluzavek snad centrum bivoj, nevím přesně. lanové cevtrum tanzania trojanovice, je to kousek. bazen je ve městě, jinak jezdíme pro kojeneckou vodu do zašové,3 km od rožnova, je to Stračka, pěkné místo u kapličky. restaurace neporadím, jezdíme na chalupu kousek od rožnova makat na restaurace není čas. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
23.6.15 16:30

Už je to pár let, co jsme tam jezdili. Na jídlo jsme chodili do restaurace Kuželna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
23.6.15 17:09

Chodim nejradeji do Brasserie Avion (doufam, ze mam dobre pravopis), ale deti obcas frflaji, ze tam nejsou takova ta typicka jidla jako smazak, co maji radi.. Je tam i detske hriste, coz byva u obeda vyhoda. Nebo Horal (taky je tam hriste). Restauraci je tu spousta…

Na hriste pro deti je nejlepsi (podle me) hriste hned u namesti u trznice, ale byva tam dost plno… Zavisi, jak mas stare dite, v lete si hravaji v parku kolem potucku, je tu takovy maly umely.

Gibon park u venkovniho plaveckeho bazenu, je tam oddelena cast pro mensi deti, obvykle tam ale necham dost penez. Mame i kryty bazen, kdyby bylo hnusne, ale lepsi je podle me kryty bazen ve Val. Mezirici.

Pry je ted neco noveho u zimniho stadionu, ale tam jsem jeste nebyla. Tenisove kurty. Golfove hriste.

Kone na Hradisku a na Buciskach.

Roznovske pivni lazne:-). Cyklostezka kolem Becvy, ta je dobra.

Primo na namesti vedle MeU je informacni centrum, urcite ti toho poradi vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
23.6.15 17:13

Jo, jeste me napadla rozhledna. Cesta k ni vede od muzea v prirode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
23.6.15 17:14

Díky za tipy. Zajímá mě ještě lanovka na Pustevny, je v provozu nevíte? A jak daleko je to dolů z Pusteven do Trojanovic, kdybychom nahoru jeli lanovkou a dolů pěšky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
23.6.15 17:16

@olga1975 Na rozhlednu se chystáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
23.6.15 17:20

Nevim o tom, ze by nebyla… Myslim, ze je normalne v provozu. Z Pusteven do Troj. dojdes pesky, kdyz jsem tam byla naposledy, pujcovali nahore kolobky na cestu dolu. Kolik je to km, nevim, mrkni na mapu. Z Roznova jede na pustevny autobus, trva to myslim necelou hodinu. Jezdival i cyklobus.

V trojan. je lanove centrum a ve Frenstate je akvapark, ale tam uz jsem tak pet let nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
23.6.15 17:41

Jeste v okoli me napada Solan, je tam zvonicka, kde byvaji vystavy, ale je tam i pekne okoli, nechat auto na parkovisti a projit se.

Ve Velkych Karlovicich je koupak a muzeum, stare chalupy. Je tam i kryte slane koupaliste v hotelu Horal, ale tam byva dost plno.

Ve Valmezu gobelinove muzeum a muzeum Valasska v zamku Kinskych.

Na Prostredni Becve ted budou otvirat nejake nove zabavni centrum u restaurace Zavadilka, ale videla jsem to jenom rozestavene, tak to nevim, jake je. je u toho i koupak. Koupak je taky ve Viganticich a na Hutisku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
23.6.15 18:28

@olga1975 Bazén budeme mít v hotelu. A ty koloběžky jsou dobrý nápad.
Ještě aby bylo hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
23.6.15 18:31

Ty kolobky ta trasa je asi5 km, nebyla jsem tam, ale mám pocit, že jedna vyjde na 120.vždy mě odradila tacena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
23.6.15 18:32

Jinak zoo ostrava je asi 55km, moc hezká, doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
23.6.15 18:34

@mirecekblbecek Ano Ostravu máme v plánu na zpáteční cestě, ještě jsme tam nebyli, díky za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
23.6.15 19:00

@lucik2011
kde budete bydlet? (jestli to teda neni tajne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
23.6.15 19:19

@olga1975 penzion Forman, koupila jsme to se slevou, tak snad to bude fajn, ten bazén teda bude vedle v hotelu, to jsem nenapsala přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí