Ostuda na firemním večírku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Sofie2013 A byl kolega dostatečně potrestán? Takovéto idioty nesnáším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neopijim se do bezvědomí ani v soukromí, natož na večírku v práci před kolegy.
Příspěvek upraven 19.07.21 v 11:23
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelka se ale neptala na to kdo se neopiji ale NAOPAK! Tohle fakt nepochopim, co vas nuti sem napsat i kdyz je to opak toho co slecna chce cist. V mych ocich chcete jen ukazat svou nadrazenost. Nemluve o tom, ze ji jenom zhorsujete moralni kocovinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adina Mandalova píše:
Zakladatelka se ale neptala na to kdo se neopiji ale NAOPAK! Tohle fakt nepochopim, co vas nuti sem napsat i kdyz je to opak toho co slecna chce cist. V mych ocich chcete jen ukazat svou nadrazenost. Nemluve o tom, ze ji jenom zhorsujete moralni kocovinu.
No ona se hlavně o alkoholu ani slovem nezmínila
Já měla kamaráda abstinenta, a ten se vždycky zaručeně postaral o nějvětší prču na svůj účet na každém věčírku. Takže je legrační, jak se tady spousta holek začala pohoršovat nad alkoholem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jelikož alkohol skoro vůbec nemusím, tak na firemní večírky/akce nechodím, nemám potřebu se dívat nebo bavit s těmi ochlasty.
Takže jsem si osobně nikdy žádnou ostudu neuříznul.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bývalá kolegyně se snad po hodině tak zmastila, že zvracela pod stůl. Já sama žádnou příhodu nemám, neb co si nepamatuju, to se nestalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Melu kraviny. Ale většinou jsme na tom všichni stejne. Jinak se držím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepište tu, že nepijete a že se vám nic nestalo, když se zeptala, kdo ma jaké trapasy.
Asi takhle, napila jsem se hodněkrát s kolegy. Párkrat mi vyklouzly moje osobní problémy a také jsem vykládala o tom, co si o kom myslím… Někdy jsem se moc lísala ke kolegovi. Dneska už se krotím a dam si jen dvě vína za večer ![]()
Ale prásknu na moje kolegy. Na jednom večírku se tak opili, že v 5 ráno si chtěli dát ve 4 sex někde. Nakonec to ale skončilo u líbání a osahávání v baru. Veřte, že dodnes se na sebe dívají jinak a všichni z toho mají srandu včetně mě
… Jeden nadřízený dokonce byl až moc vlezlý na kolegyně, kterým to vadilo..
Jeden kolega jednou spadl pod stůl, který se celkem zmastil na baru před tím. Nebyl to hezký pohled, když s nim potom řešíte byznys ![]()
Ponaučení, raději pijte jen se svými kamarady, kteří to spíš pochopí a nevidite se s nimi každý den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem se jednou opila a dělala s kolegou zvedačku z hříšňáku
. Samo, že mě neudržel, protože byl taky na mol. Morální kocovina byla horší než ty modřiny. Hele ono se to časem zapomene ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tuhle jsem někde četla, že když paříte s kolegy a šéfy z práce, neustále myslete na to, že s nima pak budete muset ještě pracovat. Na veškeré trapasy jsem radši zapomněla, abych se právě už necítila trapně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se taky párkrát pěkně zmastila na večírku s kolegy, byla to akce přes noc… Pak mě kolegyně a kolega šli uložit (už jsem nemohla chodit) a já najednou začala „Milane, ukaž mi pin..ďoura“
a hrozně jsem se tomu prej smála
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit