Pár korunek za měsíc navíc?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.7.21 15:17

Pár korunek za měsíc navíc?

Ahoj,
Děláte některá nějakou práci z domu, na které se dá vydělat? Aspoň nějaká stovecka za měsíc.
Mám jednu brigádu v administrativě, ať mám zkušenosti do životopisu a ještě jednu brigádu ve vyrobe 8o, ale i tak mi přijde, že to není bůhví jak placené. A nějaký volný čas klidne mám. Napadlo mě i darování krve či plazmu. Nejen, že člověk udělá dobrý skutek, ale i na druhou stranu má nějakou odměnu za to. 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33241
18.7.21 15:35

Na plazmu můžeš každých 14 dní, za jeden odběr je tuším 500kč, když půjdeš dvakrát za měsíc, tak máš hned doma tisícovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35532
18.7.21 15:36

A jak dlouho si po porodu a ukončení kojení? Edit: jo ty asi nejsi na mateřské. Jsem to nějak prehlidla.

Příspěvek upraven 18.07.21 v 15:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
18.7.21 15:38
@Anonymní píše:
Ahoj,
Děláte některá nějakou práci z domu, na které se dá vydělat? Aspoň nějaká stovecka za měsíc.
Mám jednu brigádu v administrativě, ať mám zkušenosti do životopisu a ještě jednu brigádu ve vyrobe 8o, ale i tak mi přijde, že to není bůhví jak placené. A nějaký volný čas klidne mám. Napadlo mě i darování krve či plazmu. Nejen, že člověk udělá dobrý skutek, ale i na druhou stranu má nějakou odměnu za to. 8o
Normální člověk daruje krev a plazmu zadarmo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.21 16:39

@topazio ja uz takto chodim na odber plazmy x let, vzdy si to necham zaplatit.. Nestydim se za to a POVAZUJI se za normalniho cloveka… Navic, kdyz vidim kolik lidi.. mladych i starsich si jde vyzvednout,, odmenu,, za odber… Asi jsme tam sebranka nenormalu :lol:

Hezky den preji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
18.7.21 17:38
@topazio píše:
Normální člověk daruje krev a plazmu zadarmo.

Pokud si to člověk může dovolit, tak kůže darovat zdarma. Ale jsou i takoví, kteří za příspěvek nakrmi své děti. Neodsuzovala bych je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
18.7.21 17:39
@Anonymní píše:
Ahoj,
Mám jednu brigádu v administrativě, ať mám zkušenosti do životopisu a ještě jednu brigádu ve vyrobe 8o, ale i tak mi přijde, že to není bůhví jak placené. A nějaký volný čas klidne mám. Napadlo mě i darování krve či plazmu. Nejen, že člověk udělá dobrý skutek, ale i na druhou stranu má nějakou odměnu za to. 8o

Přivydělat se dá třeba ve volební komisi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
18.7.21 17:51
@Zelnicka píše:
Přivydělat se dá třeba ve volební komisi.

to je terno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
18.7.21 18:20
@DanielaD píše:
to je terno :)

Jak pro koho, pro mě je to dost peněz. Zakladatelka se ptala, jak si přivydělat pár korun a na to jsem odpověděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
18.7.21 18:35

Úklid RD, jsou v tom slušný peníze :palec:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
18.7.21 18:38

Tvořit něco a zkusit to prodávat. Jednorázová brigáda, např. při invaneturách. Hlídání dětí, omrkla bych co se dá. Bude chmel :palec: sběr ovoce v sadech. Práce v kempech, tam hledají vždy brigádníky. Jen teda nevím jak teď. Pokojská v hotelu, penzionu.

• Citovat
  • Upravit
21714
18.7.21 18:53

Na poště pořád hledají různé brigádníky, teď o prázdninách záskoky za dovolenou. Před volbama roznáška letáků, příprava a roznáška volebních lístků, sčítání lidu a jiné hurá akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
18.7.21 18:58
@holka_z_hor píše: Úklid RD, jsou v tom slušný peníze :palec:

Tak my mame jen byt a Ukrajinka co nam uklizi mi vcera rekla, ze zvysuje na 250/hod, anzto se zdrazuje tak i ona musi :cert:
Kdyby mi zada dovolily, uklidim si.
Takze souhlas, jsou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
18.7.21 19:04
@Konnny píše:
Tak my mame jen byt a Ukrajinka co nam uklizi mi vcera rekla, ze zvysuje na 250/hod, anzto se zdrazuje tak i ona musi :cert:
Kdyby mi zada dovolily, uklidim si.
Takze souhlas, jsou :?

A co vše ti uklízí a jak velký máš být? A bydlíte v Praze nebo velkým městě? Tam jsou ceny vyšší.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
18.7.21 19:05

@Konnny a víš jaký čas u vás doopravdy stráví?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat