Pár korunek za měsíc navíc?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Na plazmu můžeš každých 14 dní, za jeden odběr je tuším 500kč, když půjdeš dvakrát za měsíc, tak máš hned doma tisícovku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak dlouho si po porodu a ukončení kojení? Edit: jo ty asi nejsi na mateřské. Jsem to nějak prehlidla.
Příspěvek upraven 18.07.21 v 15:41
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:Normální člověk daruje krev a plazmu zadarmo.
Ahoj,
Děláte některá nějakou práci z domu, na které se dá vydělat? Aspoň nějaká stovecka za měsíc.
Mám jednu brigádu v administrativě, ať mám zkušenosti do životopisu a ještě jednu brigádu ve vyrobe, ale i tak mi přijde, že to není bůhví jak placené. A nějaký volný čas klidne mám. Napadlo mě i darování krve či plazmu. Nejen, že člověk udělá dobrý skutek, ale i na druhou stranu má nějakou odměnu za to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio ja uz takto chodim na odber plazmy x let, vzdy si to necham zaplatit.. Nestydim se za to a POVAZUJI se za normalniho cloveka… Navic, kdyz vidim kolik lidi.. mladych i starsich si jde vyzvednout,, odmenu,, za odber… Asi jsme tam sebranka nenormalu ![]()
Hezky den preji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše:
Normální člověk daruje krev a plazmu zadarmo.
Pokud si to člověk může dovolit, tak kůže darovat zdarma. Ale jsou i takoví, kteří za příspěvek nakrmi své děti. Neodsuzovala bych je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj,
Děláte některá nějakou práci z domu, na které se dá vydělat? Aspoň nějaká stovecka za měsíc.
Mám jednu brigádu v administrativě, ať mám zkušenosti do životopisu a ještě jednu brigádu ve vyrobe, ale i tak mi přijde, že to není bůhví jak placené. A nějaký volný čas klidne mám. Napadlo mě i darování krve či plazmu. Nejen, že člověk udělá dobrý skutek, ale i na druhou stranu má nějakou odměnu za to.
Přivydělat se dá třeba ve volební komisi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka píše:
Přivydělat se dá třeba ve volební komisi.
to je terno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DanielaD píše:
to je terno
Jak pro koho, pro mě je to dost peněz. Zakladatelka se ptala, jak si přivydělat pár korun a na to jsem odpověděla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tvořit něco a zkusit to prodávat. Jednorázová brigáda, např. při invaneturách. Hlídání dětí, omrkla bych co se dá. Bude chmel
sběr ovoce v sadech. Práce v kempech, tam hledají vždy brigádníky. Jen teda nevím jak teď. Pokojská v hotelu, penzionu.
- Citovat
- Upravit
Na poště pořád hledají různé brigádníky, teď o prázdninách záskoky za dovolenou. Před volbama roznáška letáků, příprava a roznáška volebních lístků, sčítání lidu a jiné hurá akce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@holka_z_hor píše: Úklid RD, jsou v tom slušný peníze
Tak my mame jen byt a Ukrajinka co nam uklizi mi vcera rekla, ze zvysuje na 250/hod, anzto se zdrazuje tak i ona musi ![]()
Kdyby mi zada dovolily, uklidim si.
Takze souhlas, jsou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Konnny píše:
Tak my mame jen byt a Ukrajinka co nam uklizi mi vcera rekla, ze zvysuje na 250/hod, anzto se zdrazuje tak i ona musi
Kdyby mi zada dovolily, uklidim si.
Takze souhlas, jsou
A co vše ti uklízí a jak velký máš být? A bydlíte v Praze nebo velkým městě? Tam jsou ceny vyšší.
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
, ale i tak mi přijde, že to není bůhví jak placené. A nějaký volný čas klidne mám. Napadlo mě i darování krve či plazmu. Nejen, že člověk udělá dobrý skutek, ale i na druhou stranu má nějakou odměnu za to. 
Mám jednu brigádu v administrativě, ať mám zkušenosti do životopisu a ještě jednu brigádu ve vyrobe