Pár korunek za měsíc navíc?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@holka_z_hor píše:
A co vše ti uklízí a jak velký máš být? A bydlíte v Praze nebo velkým městě? Tam jsou ceny vyšší.
V praze mensi 3+1.Pry ze vsichni kde uklizi to zvyseni akceptovali. Jako, prislo mi, ze 200/hod co jsem ji platila je dost.Tak asi ne.To jeste tak 15min ze 3 hodin co je tu vzdy prokeca a casto jde domu o 10 min driv, ze ma uz hotovo:cert:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Konnny píše:
V praze mensi 3+1.Pry ze vsichni kde uklizi to zvyseni akceptovali. Jako, prislo mi, ze 200/hod co jsem ji platila je dost.Tak asi ne.To jeste tak 15min ze 3 hodin co je tu vzdy prokeca a casto jde domu o 10 min driv, ze ma uz hotovo:cert:
3+1 uklízí 3 hodiny?
twl. A na Prahu myslím že sazba ok.
- Citovat
- Upravit
@holka_z_hor píše:
3+1 uklízí 3 hodiny?twl
Jo, nebo dělá ze uklizi, za zadkem ji nechodím:( Vsude ma roztahany hadry, kybl, vysavac.
Vsude je mokro…Zustane po ni kybl mokrych pouzitych hadru..umi to holt podat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@holka_z_hor 250 ti prijde ok? Me uz moc ne.Fakt je, ze pres firmu by to bylo vic, to je pravda.
Uklizi 1× za 14 dni, mezitim si pofackuju co zvladam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Konnny píše:
Jo, nebo dělá ze uklizi, za zadkem ji nechodím:( Vsude ma roztahany hadry, kybl, vysavac.
Vsude je mokro…Zustane po ni kybl mokrych pouzitych hadru..umi to holt podat
My uklízíme teda při běžným úklidu taky vše. Popřípadě na čem se domluvíme. Ale jsou to povrchy, prach, vysát, vytřít, kuchyně, koupelna. Přípravky i hadry máme svoje. Nic po nás roztáhané nezůstává. Naopak.
- Citovat
- Upravit
@Konnny píše:Úklid 1× za 14 dní vyjde dráž. Nezdá se to, ale binec je větší. Třeba by za týdenní úklid uctívala míň
@holka_z_hor 250 ti prijde ok? Me uz moc ne.Fakt je, ze pres firmu by to bylo vic, to je pravda.
Uklizi 1× za 14 dni, mezitim si pofackuju co zvladam.
- Citovat
- Upravit
@holka_z_hor píše:
My uklízíme teda při běžným úklidu taky vše. Popřípadě na čem se domluvíme. Ale jsou to povrchy, prach, vysát, vytřít, kuchyně, koupelna. Přípravky i hadry máme svoje. Nic po nás roztáhané nezůstává. Naopak.
To presne dela, rozsah. Roztahany to ma jen pri praci, pak spinavy hadry a hadriky necha v kyblu. A uklizeci prostredky jsou nase…no, uz plevelime, to jen ze uklid je tip na přivýdělek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Konnny píše:
To presne dela, rozsah. Roztahany to ma jen pri praci, pak spinavy hadry a hadriky necha v kyblu. A uklizeci prostredky jsou nase…no, uz plevelime, to jen ze uklid je tip na přivýdělek.
Tak třeba bys sehnala někoho levnějšího, zvlášť když používá vaše přípravky ![]()
- Citovat
- Upravit
@holka_z_hor píše:
Tak třeba bys sehnala někoho levnějšího, zvlášť když používá vaše přípravky
Ona zas uklizi dobre a jsem si na ni zvykla, je normalni. Predtim 2 Ukrajinky a prvni hrozna smudla, to vubec nešlo, druha bez omluvy napotreti neprisla, telefon nebrala a ozvala se nahle za 2 mesice ze může pokracovat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Konnny píše:
Ona zas uklizi dobre a jsem si na ni zvykla, je normalni. Predtim 2 Ukrajinky a prvni hrozna smudla, to vubec nešlo, druha bez omluvy napotreti neprisla, telefon nebrala a ozvala se nahle za 2 mesice ze může pokracovat.
No a platíš ji vše jak se má? Pojištění atd?
- Citovat
- Upravit
Když je to člověk, co už to má zajetý A má v tom systém, může mít byt za hodinu hotovej. A účtovat si může klidně práci za 3h. To se pak vydělává no. Když jich má takových x denně. Ale jako úklid je makačka. Jsou to vydřený peníze.