Pár korunek za měsíc navíc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Štofik
18.7.21 19:07

Když je to člověk, co už to má zajetý A má v tom systém, může mít byt za hodinu hotovej. A účtovat si může klidně práci za 3h. To se pak vydělává no. Když jich má takových x denně. Ale jako úklid je makačka. Jsou to vydřený peníze.

• Citovat
  • Upravit
9243
18.7.21 19:12
@holka_z_hor píše:
A co vše ti uklízí a jak velký máš být? A bydlíte v Praze nebo velkým městě? Tam jsou ceny vyšší.

V praze mensi 3+1.Pry ze vsichni kde uklizi to zvyseni akceptovali. Jako, prislo mi, ze 200/hod co jsem ji platila je dost.Tak asi ne.To jeste tak 15min ze 3 hodin co je tu vzdy prokeca a casto jde domu o 10 min driv, ze ma uz hotovo:cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
18.7.21 19:14
@Konnny píše:
V praze mensi 3+1.Pry ze vsichni kde uklizi to zvyseni akceptovali. Jako, prislo mi, ze 200/hod co jsem ji platila je dost.Tak asi ne.To jeste tak 15min ze 3 hodin co je tu vzdy prokeca a casto jde domu o 10 min driv, ze ma uz hotovo:cert:

3+1 uklízí 3 hodiny? 8o twl. A na Prahu myslím že sazba ok.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
18.7.21 19:15

@Konnny a uklízí vám každej týden?

• Citovat
  • Upravit
9243
18.7.21 19:20
@holka_z_hor píše:
3+1 uklízí 3 hodiny? 8o twl

Jo, nebo dělá ze uklizi, za zadkem ji nechodím:( Vsude ma roztahany hadry, kybl, vysavac.
Vsude je mokro…Zustane po ni kybl mokrych pouzitych hadru..umi to holt podat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
18.7.21 19:24

@holka_z_hor 250 ti prijde ok? Me uz moc ne.Fakt je, ze pres firmu by to bylo vic, to je pravda.
Uklizi 1× za 14 dni, mezitim si pofackuju co zvladam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
18.7.21 19:28
@Konnny píše:
Jo, nebo dělá ze uklizi, za zadkem ji nechodím:( Vsude ma roztahany hadry, kybl, vysavac.
Vsude je mokro…Zustane po ni kybl mokrych pouzitych hadru..umi to holt podat :?

My uklízíme teda při běžným úklidu taky vše. Popřípadě na čem se domluvíme. Ale jsou to povrchy, prach, vysát, vytřít, kuchyně, koupelna. Přípravky i hadry máme svoje. Nic po nás roztáhané nezůstává. Naopak.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
18.7.21 19:30
@Konnny píše:
@holka_z_hor 250 ti prijde ok? Me uz moc ne.Fakt je, ze pres firmu by to bylo vic, to je pravda.
Uklizi 1× za 14 dni, mezitim si pofackuju co zvladam.
Úklid 1× za 14 dní vyjde dráž. Nezdá se to, ale binec je větší. Třeba by za týdenní úklid uctívala míň :think: my to nemáme hodinově ale za práci. Za jeden běžnej tydenní úklid 600,–
  • Citovat
  • Upravit
9243
18.7.21 19:32
@holka_z_hor píše:
My uklízíme teda při běžným úklidu taky vše. Popřípadě na čem se domluvíme. Ale jsou to povrchy, prach, vysát, vytřít, kuchyně, koupelna. Přípravky i hadry máme svoje. Nic po nás roztáhané nezůstává. Naopak.

To presne dela, rozsah. Roztahany to ma jen pri praci, pak spinavy hadry a hadriky necha v kyblu. A uklizeci prostredky jsou nase…no, uz plevelime, to jen ze uklid je tip na přivýdělek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
18.7.21 19:35
@Konnny píše:
To presne dela, rozsah. Roztahany to ma jen pri praci, pak spinavy hadry a hadriky necha v kyblu. A uklizeci prostredky jsou nase…no, uz plevelime, to jen ze uklid je tip na přivýdělek.

Tak třeba bys sehnala někoho levnějšího, zvlášť když používá vaše přípravky :palec:

• Citovat
  • Upravit
9243
18.7.21 19:40
@holka_z_hor píše:
Tak třeba bys sehnala někoho levnějšího, zvlášť když používá vaše přípravky :palec:

Ona zas uklizi dobre a jsem si na ni zvykla, je normalni. Predtim 2 Ukrajinky a prvni hrozna smudla, to vubec nešlo, druha bez omluvy napotreti neprisla, telefon nebrala a ozvala se nahle za 2 mesice ze může pokracovat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
18.7.21 19:55

Ty jsi na mateřské?

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
18.7.21 19:58
@Konnny píše:
Ona zas uklizi dobre a jsem si na ni zvykla, je normalni. Predtim 2 Ukrajinky a prvni hrozna smudla, to vubec nešlo, druha bez omluvy napotreti neprisla, telefon nebrala a ozvala se nahle za 2 mesice ze může pokracovat. :zed:

No a platíš ji vše jak se má? Pojištění atd?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat