Ostuda před školou

Anonymní
7.12.23 18:55

Ostuda před školou

Dneska jsem myslela, že se propadnu. Bydlíme jako starousedlíci na okraji Prahy. Kolem nás se skupují pozemky a bourají domy, aby se postavily nové, luxusní. Lidi tu jezdí i auty typu Masseratti a Lamborginy. Matky měří typicky metr osmdesát, váží šedesát kilo, mají blond dlouhé vlasy a vozí děti do školy v elasťákách. A já idiot jela taky do školy autem. Chtěla jsem pak jet nakupovat. A na parkovišti se moje desetiletá dacia rozhodla, že ji nepůjde vypnout svícení, ani když byly vyndané klíčky a auto zamčené. Než se dcera za půl hodiny oblékla, tak se vybila. A před těma lidma jsem se hrabala v motoru a připojovala startovací kabely - nastartoval mě kamarád. Nejradši bych tam už nikdy nešla. Znáte to? A odstěhovali byste se kvůli tomu třeba do bytu, abyste byli blíž své soc. skupině? Protože tady budeme vždycky za nejhorší. Doma jsem to pak obrečela. Jsem blbá? Ale člověku to je prostě líto.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30484
7.12.23 18:58

Ježiši…Vážně si myslíš, že je na tebe někdo zvědavý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22865
7.12.23 18:59

A proč čekáš, až se dítě výsleče? Přibrzdím před školou, pac a pusu, dítě bere aktovku a jde do školy.

Tvá reakce mi přijde styl, když nemám žádné problémy, tak si je vymyslim.
Ostatním rodičům jsi ty a tvé auto úplně fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.23 19:00
@Anonymní píše:
Dneska jsem myslela, že se propadnu. Bydlíme jako starousedlíci na okraji Prahy. Kolem nás se skupují pozemky a bourají domy, aby se postavily nové, luxusní. Lidi tu jezdí i auty typu Masseratti a Lamborginy. Matky měří typicky metr osmdesát, váží šedesát kilo, mají blond dlouhé vlasy a vozí děti do školy v elasťákách. A já idiot jela taky do školy autem. Chtěla jsem pak jet nakupovat. A na parkovišti se moje desetiletá dacia rozhodla, že ji nepůjde vypnout svícení, ani když byly vyndané klíčky a auto zamčené. Než se dcera za půl hodiny oblékla, tak se vybila. A před těma lidma jsem se hrabala v motoru a připojovala startovací kabely - nastartoval mě kamarád. Nejradši bych tam už nikdy nešla. Znáte to? A odstěhovali byste se kvůli tomu třeba do bytu, abyste byli blíž své soc. skupině? Protože tady budeme vždycky za nejhorší. Doma jsem to pak obrečela. Jsem blbá? Ale člověku to je prostě líto.

Taky myslím, že okolí zajímáme daleko méně, než si myslíme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
7.12.23 19:01

A proč to takhle bereš??dál Ti někdo najevo že jsi něco míň???určitě bych to tak neřešila každému se to stát může a stane, buď v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.12.23 19:03

Bydlím v podobném okolí a muzu te ujistit, ze je všem absolutne buřt, jaké mas auto a zázemí.

Spis než stěhování (to jako vazne :roll: ) bych řešila to, ze ti tak moc záleží na názoru okolních, zcela cizích, lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13515
7.12.23 19:06
@Anonymní píše:
Dneska jsem myslela, že se propadnu. Bydlíme jako starousedlíci na okraji Prahy. Kolem nás se skupují pozemky a bourají domy, aby se postavily nové, luxusní. Lidi tu jezdí i auty typu Masseratti a Lamborginy. Matky měří typicky metr osmdesát, váží šedesát kilo, mají blond dlouhé vlasy a vozí děti do školy v elasťákách. A já idiot jela taky do školy autem. Chtěla jsem pak jet nakupovat. A na parkovišti se moje desetiletá dacia rozhodla, že ji nepůjde vypnout svícení, ani když byly vyndané klíčky a auto zamčené. Než se dcera za půl hodiny oblékla, tak se vybila. A před těma lidma jsem se hrabala v motoru a připojovala startovací kabely - nastartoval mě kamarád. Nejradši bych tam už nikdy nešla. Znáte to? A odstěhovali byste se kvůli tomu třeba do bytu, abyste byli blíž své soc. skupině? Protože tady budeme vždycky za nejhorší. Doma jsem to pak obrečela. Jsem blbá? Ale člověku to je prostě líto.

Trošku…
A líto je ti přesně co? Že má někdo víc? Nebo že se nemůžeš „chlubit“? Neřeš blbosti. Jste zdraví? Máte kde bydlet? Jste slušní lidé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27879
7.12.23 19:06

Nandat startovací kabely fakt není hrabání se v motoru, jinak nikoho nezajímáš všem to bylo ukradený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23964
7.12.23 19:08

To mu říkáš ostuda? To tě tolik žere názor okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
7.12.23 19:09

Kolik Ti je? Tyhle starosti mají 15 ti letí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.12.23 19:11

Myslím, že to moc hrotíš. Ty máš největší problém u sebe.
Takže dělej něco, ať se nehroutíš v situacích, kde můžeš mávnout rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44647
7.12.23 19:12

Jasně. Jsi jediný starousedlík v okolí. Původně to byla vlastně hájenka hluboko v lesích a pak okolo ní postavili luxusní rezidenční čtvrť pro manželské páry tvořené multimilionáři a modelkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
7.12.23 19:13

Co blbneš :D Nikoho to přeci nezajímá. Taky bydlím v bohaté čtvrti, zatím jsem napočítala 4 Lamborghini, zbytek má nejnovější SUVka. Já mám starou rachotinu, která čas od času ani nechce naskočit. Pochybuji, že někoho zajímám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22865

To zas bude námět na rádoby vtipný článeček na IDnes. Reálné to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37295

Jaká ostuda? Bych se na lidi okolo vykaslala. Začni si radši posilovat sebevědomí a nesrovnavej se s matkama v elastakach v lambu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová