Osudová chyba a neschopnost vrátit čas

Anonymní
7.1.15 07:32

Osudova chyba a neschopmost vratit cas

S pritelem sem otehotnela po roce vztahu. Byla sem zamilovana kravka a dite si nevhala jen kvuli nemu. On ho chtel. Ze zacatku byl milej ale kdyz se nevo v domacnosti netocilo kolem neho, naposledy mi vycital ze neni stoprocentne uklizeny a 8 medic tehotenstvi nebere omluvu, ze kdyz sme u pokladny v obchode hned mu nepodam napr. Tesco kartu kdyz jeste koukam, ze kdyz mam u sebe tasky hbyte je neotevru. On jak je u pokladny tak hned vse hazi do tasek a kdyz mu chci pomoct okrikne me ze to udela sam a pak mi vyciza zevse musi delat sam. Tahat tezky tasky apod. Ja tu varim, peru, uklizim co mi bricho dovoli a byvam casto unabena tak si na chvili odpocnu. Kdyz se rozbrecim kdyz uz toho jeho vycitani mam dost zacne na me rvat ze nemam duvod brecet a ze si zas nemam zapomenout lehnout a nic nedelat. Naposledy uz mi ruply netvy a vytahla sem ze sebe slusny devibely a zacala sem rvat na nej. Co si o sobe mysli a tak. On se zarazil a pak me urazel ze sem rapl a at du s tim tehotenstvim do prd*le, ze je to jen vymluva. Bouchla sem dverma a sla sem se vydychat k matce. Ona ho driv branila ale ted uz sama byla v soku co si dovoli. Po dvou hodinach sem se vratila s klidem domu s uvarenym jidlem a znytel dne sme se jen ignorovali. Cekala sem na omluvu ale te se od nej nedovkam, vzdyt sem prece rvala ja a sem prece tak tvrdohlava ze jinak nez revem se se mno neda. Druhy den sme se spolu uz pokoudeli mluvit normalne. Porad je presveven ze za vse muzu ja a nejvic jo vzdy vytoci kdyz utecu k mazce a tam mu pry delam spazny obrazek.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
7.1.15 07:36

Nakopej ho do zadele, co s takovým 8o.. dítko můžeš vychovávat i sama. O takového bych ani koště neopřela :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31333
7.1.15 07:41

Jako jestli je takový chování na denním pořádku, tak bych byla ostražitá. Takhle totiž dost často začíná pěkný plíživý teror. Pak zjistíš, že jsi s prckem, nebo dvěma na rodičáku, odstřihnutá od peněz, uvázaná u dřezu a nesmíš ani na krok :think:
A ještě si to ty holky ani neuvědomujou, páč jim je živitelem dnes a denně podsouváno, že jsou méněcenný nicky a že si za vše můžou samy.

Před těhotenstvím takový nebyl? Chtělo by to stopnout hned na začátku, aby pochopil, že se nenecháš, jinak to opravdu může dopadnout za pár let bledě.
A pokud nepochopí, tak se holt sebrat a jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
7.1.15 07:42

A on byl doposud bez podobného chování a až když si těhotná se takto změnil? Nikdy předtím tě nekritizoval, neurážel?
A kolik je vám roků?
Snažíš se aby on byl v pohodě, ale on na tebe útočí a bude víc a víc. Protože snaha je jen z tvé strany. Z jeho strany to vypadá, jakoby mu vadila tvoje přítomnost. A nemůže za tím vězet nevěra? Těší se na mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.15 07:53

Driv sme se jemne semm.tam.chytli ale to.asi vsude. Jinak pohoda. Na mimco se tesi, miminka miluje je jima posedlej. Hned je vsude chova. Je mu 35 a me 27. Bete me tak ze on je dospelej chlap a ja bych se ve vsem mela prizpusobovat jemu jak on je zvyklej. Nejsem zadna mouchy sneste si me, umim se branit ale o to pak vic rve. Uz sem ho varovala ze pokud na me jeste nekdy zvysi hlas tak poleti z bytu jak namydlenej blesk

• Citovat
  • Upravit
9484
7.1.15 07:59

Jestli máš v rodině podporu, zbav se ho hned, pak to bude horší - i s ním, i ho vypakovat. Nejsem pro bleskurychlé rozchody, ale tohle byla opravdu chyba, jak sama píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.15 08:17

Trochu se bojím že on své chování k tobě nezmění jen se to bude zhoršovat a ty na tom budeš hůř a hůř se sebevědomím, sebelaskou a sebedůvěru.

• Citovat
  • Upravit
1947
7.1.15 08:17

Je to blbeček. Podle popisu jsem myslela, že je vám (hlavně jemu) tak kolem dvaceti. Nechci Tě strašit, ale jestli je mu už 35, tak to bude pořád stejný, spíš horší. Být Tebou, nespoléhám se na to, že by Ti pomáhal s malým a podobně. Budeš ještě unavenější, těžko mu poskytneš dokonalý servis- bude se vztekat, je to sobec. Co poradit, nevím, já bych s ním nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.1.15 08:29

Hele, trochu v tom poznavam sveho ex.Je to cholericka povaha. Obavam se, ze se nezmeni. A byt je Tvuj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
7.1.15 08:33

To je život jak v tlakovém hrnci. Těžké to budeš mít, když s ním zůstaneš a těžké to budeš mít i když od něj odejdeš, sama s dítětem. Já osobně bych ale volila tu druhou variantu, člověk zvládne hodně, uskromnit se, zařídit se podle možností…ale každodenní život s takovým raplem, kdy nevíš, kdy a za co přijde další smršť nadávek a výčitek, to je na blázinec. Promluv si s rodiči, jestli by byli ochotni ti zpočátku pomoct (věřím, že ano) a jdi od něj. Až se malé narodí, budeš toho mít i tak dost a ještě se nervovat kvůli němu, to by tě zlikvidovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
7.1.15 08:43

@martina.se Přesně tak.Taky sem syna vychovala sama. kolikrát je to lepčí. k mamce e přestěhovat nemůžeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
7.1.15 08:46

Nevař mu, nesluž mu, neuklízej po něm. Chystej si podmínky na odchod. Šetři si bokem každou korunu. To co dělá, končívá týráním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
7.1.15 08:48

8o Ty jo. Když čtu čeho jsou mužský schopný, tak jsem ráda že jsem sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
7.1.15 08:49

Syna jsem vychovávala sama do roka, našel si mě pak lepší chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
7.1.15 08:55

Na miminko se sice těší, jenže mu zjevně nedochází, že s tím přijdou povinnosti. A co povinnosti, pro chlapa je z toho úplně nejhroší to, že budou odsunuti na vedlejší kolej. A to už se nyní zjevně deje - viz výčitky, že si nemáš zapomenout jít lehnout. Svět se netočí kolem něj.

Já jsem sice proti útěkům a rozchodům, ale ostražitá bu´d. Stanov si mantinely už nyní a počítej s tím, že to bude boj. Holt musíš s úsměvem ignorovat jeho žádosti o full servis. Prootže až bude dítě, bude to ještě horší a těch možností, jak se bránit, budeš mít mnohem méně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí