Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, doporučítě nějakou kvalitní savou osušku pro roční dítě? chtěla bych tak velikost cca 100×100. Budeme chodit na bazén a taky jednu na doma. Máme tetra pleny a ty už nebudeme používat. Taky ať nejsou po několika praních jako struhadlo. díky za tipy.
…já jen přispěju-taky jsem přemýšlela jakou osušku na bazén a nakonec jsem uznala jako nejlepší froté župan. Osuška jim padala nebo byli málo zamotaní a byla jim zima. Takže jsem vybrala hodně savý župan s kapucí a je to ideální, než dojdu na šatnu jsou suší a v teple.
Aha ten máme to mě nenapadlo, na bazen ho vezmu a ještě nějakou osušku na doma
Mě se jako osuška osvědčila osuška pro děti z ikea, má i kapucu a je super i pro našeho dvouletého ![]()
Taky mame tu s kapucou, v lete je mel i k vode
je to neco mezi osuskou a zupankem, malymu se to hrozne libi ![]()
Ja pouzivam stale u mladsi (2,5r) klasickou velkou „plenovou osusku“,90×90.Savost dokonala
Na bazen zupan s kapuckou.Ono uprimne srejne kazdou osusku musis alespon 10×vyprat, aby pekne sala, takze pak uz je to celkem fuk.
Doporučuju tuto osušku se zapínám za krk - rodič si to zapne za krkem a pak si může dítě zabalit k sobě a neumokří se. Je z kvalitního tlustšího froté, na té ostřejší části suchého zipu to jde ohnout, aby to neškrábalo, když se používá samostatně.
@Pepřik píše:
Bambusove osusky KIKKO XKKO.
Taky používám. Jsou super jemné, savé a neobjemné, akorát už docela malé pro mé 21m dítko. Hodily by se větší.
Já kupovala na kidsparadise.cz mají tam super výběr pěkných osušek i dalších věcí ![]()
My mame veliké od cuddle a jsem s nimi spokojena. Je fakt velika, je to jemne, dobre saje.