Osvědčený domácí repelent klíšťata
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Recept nemám, ale odpuzuje je tee tree olej. Dávali sme ho i na psi. Celé léto se pohybujeme v přírodě a já ani syn sme žádné klíště ještě nikdy neměli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Neprodirat se zbytecne houstim a vysokou travou, dat prednost stezkam, a po prichodu domu okamzite do sprchy (nestihnou se prisat). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klíšťata jsou sranda, ale třeba chiggers ![]()
Taky prej pomáhá ládovat se B vitamínem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše:
Klíšťata jsou sranda, ale třeba chiggersTaky prej pomáhá ládovat se B vitamínem.
Ty sem tady vubec nevidela. KListata tu jsou docela dost. Jsem nekde v prirode skoro denne, presto za ty leta, co tu jsem, jen jedno..po celodenni praci na zahrade.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn Neznas nahodou neco, co spolehlive odpudi deer flies? Neco jineho nez ty brutus repelenty z obchodu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady na sobe najdu kliste treba i v prosinci nebo v lednu kdyz je dostatecne teplo.
Chiggers tak koncem léta, horko a vlhko to je jejich. Ale spíš je nasbíráš když jsi v klidu na čekaný něbo tak, svědí to jak blázen asi čtrnáct dní.
Repelent používám málokdy a když už tak Off nebo jinou chemii. Pravda je, že do lesa mne to přes léto moc netáhne, ta džungle ve Virginii mne moc nepřitahuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit