Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@holka_z_hor píše:
Tak se tak stalo, že má otec pocit, že vedu chudý romantický i sexuální život a nabízí mi svého kolegu z práce. Svobodnej, po rozchodu, vlastní být, auto, motorka, prý trochu poděs ale jinak hodnej a spolehlivej. Nevím, jestli otci nedošlo, že já jsem pro chlapy peklo, ale chudák kluk. Řekla jsem si teda o číslo a zkusím ho proklepnout. Narovinu mu napíšu o co jde a jak se věci mají a uvidím co z toho vyleze…anebo mě napadlo, že si s ním trochu pohraju.a zaexperimentuju. Co byste dělali vy?
zažil někdo něco podobnýho a jak to dopadlo?
Tak tatínek Tě asi chce někomu hodit na krk, aby bylo o Tebe postaráno, že? ![]()
Můžeš jít na rande, ale počítat s tím, že z jedné nebo druhé strany nepřeskočí jiskra, ale pokecat si s ním můžeš, proč by ne… ![]()
@Tinuvien píše:
Pohrej si a uvidíš.
Mohla bych viď..malinko. ale on působí jak nebezpečnej kluk ![]()
@holka_z_hor píše:
Spíš jsem realistická a znám se. Ale ublížit si nechat fakt nechci to je pravda.
Je to z tebe trochu cítit. Taková ta naježenost, ukazování ramen, aby ti nikdo neublížil… To chlapy kolikrát odradí, protože to působéí hrozně nesebevědomě.
@free333 píše:
Tak tatínek Tě asi chce někomu hodit na krk, aby bylo o Tebe postaráno, že?Můžeš jít na rande, ale počítat s tím, že z jedné nebo druhé strany nepřeskočí jiskra, ale pokecat si s ním můžeš, proč by ne…
No jasně, on ale netuší spoustu jiných věcí, který jsou mu skrytý a po kterých je mu prdlačky
![]()
@Bábrdl píše:
Je to z tebe trochu cítit. Taková ta naježenost, ukazování ramen, aby ti nikdo neublížil… To chlapy kolikrát odradí, protože to působéí hrozně nesebevědomě.
No tak zatím to nikoho neodradilo, někde bude chyba
jedna věc je, jak působím tady a druhá, jaká jsem v osobním kontaktu. Jsem taková něžná, křehká panenka. ![]()
@holka_z_hor píše:
No jasně, on ale netuší spoustu jiných věcí, který jsou mu skrytý a po kterých je mu prdlačky![]()
Já bych to nedramatizovala, bud tam ta chut mu něco povídat bude anebo nebude…
V podstatě jako první schůzka ze seznamky, jdeš tam s tím, že nic neočekáváš a pobavíš se anebo se dozvíš něco nového, ale samozřejmě z toho nic nemusí být…
Prostě brát to s lehkostí, o nic nejde… ![]()
@holka_z_hor píše:
Mohla bych viď..malinko. ale on působí jak nebezpečnej kluk
Tak budete naježení oba.
Udělej si radost. ![]()
@Bábrdl píše:
A ona nepotřebuje každého, kdo se na ní podívá. Potřebuje muže, který jí bude brát takovou, jaká je a který s ní vydrž s takovou, jaká je.
@K2 8611 píše:
A ona nepotřebuje každého, kdo se na ní podívá. Potřebuje muže, který jí bude brát takovou, jaká je a který s ní vydrž s takovou, jaká je.
Jeeee
![]()
@KalamityJohn píše:
Neshazuj se, to je cesta do pekel.
Neshazuju, jen se znám. Jsem realita.
@Tinuvien píše:
Tak budete naježení oba.Udělej si radost.
Radost
jojo, mohla bych. ![]()
@holka_z_hor píše:
Mno, myslím že je to vyřešené. Chlapec není můj typ.![]()
jaksi…
Už jsi z něj vytáhla fotku? ![]()
@Moringa píše:
Už jsi z něj vytáhla fotku?
Jojo
jako šikovnej kluk. Sympatickej. Působí v pohodě.
Spíš jsem realistická a znám se. Ale ublížit si nechat fakt nechci to je pravda.