Otec dohazovač

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Štofik
7.2.21 13:12
@Bábrdl píše:
Podle mých zkušeností se za řečmi jako „jsem hrozná potvora“, „já jsem pro chlapy peklo“ atd. skrývá nejistota a strach z ublížení :think:

Žesnké, které jsou fakt pekelné, o tom nemluví, protože je jim u zadku, s jakými šrámy ten chlap ze vztahu vyleze. Naopak se obvykle považují za nějakou výhru :lol:

Kluka jsi asi vyděsila tím, žes mu hned takhle rychle psala. :think:

Spíš jsem realistická a znám se. Ale ublížit si nechat fakt nechci to je pravda.

• Citovat
  • Upravit
40377
@holka_z_hor píše:
Tak se tak stalo, že má otec pocit, že vedu chudý romantický i sexuální život a nabízí mi svého kolegu z práce. Svobodnej, po rozchodu, vlastní být, auto, motorka, prý trochu poděs ale jinak hodnej a spolehlivej. Nevím, jestli otci nedošlo, že já jsem pro chlapy peklo, ale chudák kluk. Řekla jsem si teda o číslo a zkusím ho proklepnout. Narovinu mu napíšu o co jde a jak se věci mají a uvidím co z toho vyleze…anebo mě napadlo, že si s ním trochu pohraju. :think: a zaexperimentuju. Co byste dělali vy? :think: zažil někdo něco podobnýho a jak to dopadlo?

Tak tatínek Tě asi chce někomu hodit na krk, aby bylo o Tebe postaráno, že? :lol:

Můžeš jít na rande, ale počítat s tím, že z jedné nebo druhé strany nepřeskočí jiskra, ale pokecat si s ním můžeš, proč by ne… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
@Tinuvien píše:
Pohrej si a uvidíš. :mrgreen:

Mohla bych viď..malinko. ale on působí jak nebezpečnej kluk :think:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
7.2.21 13:13
@K2 8611 píše:
Nevěsta je jak z růže květ, radost pohledět :mrgreen:.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: áno přesně tak. :P
  • Citovat
  • Upravit
36556
7.2.21 13:14
@holka_z_hor píše:
Spíš jsem realistická a znám se. Ale ublížit si nechat fakt nechci to je pravda.

Je to z tebe trochu cítit. Taková ta naježenost, ukazování ramen, aby ti nikdo neublížil… To chlapy kolikrát odradí, protože to působéí hrozně nesebevědomě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
7.2.21 13:15
@free333 píše:
Tak tatínek Tě asi chce někomu hodit na krk, aby bylo o Tebe postaráno, že? :lol:Můžeš jít na rande, ale počítat s tím, že z jedné nebo druhé strany nepřeskočí jiskra, ale pokecat si s ním můžeš, proč by ne… 8)

No jasně, on ale netuší spoustu jiných věcí, který jsou mu skrytý a po kterých je mu prdlačky :oops: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
7.2.21 13:17
@Bábrdl píše:
Je to z tebe trochu cítit. Taková ta naježenost, ukazování ramen, aby ti nikdo neublížil… To chlapy kolikrát odradí, protože to působéí hrozně nesebevědomě.

No tak zatím to nikoho neodradilo, někde bude chyba :think: jedna věc je, jak působím tady a druhá, jaká jsem v osobním kontaktu. Jsem taková něžná, křehká panenka. :oops:

• Citovat
  • Upravit
40377
7.2.21 13:20
@holka_z_hor píše:
No jasně, on ale netuší spoustu jiných věcí, který jsou mu skrytý a po kterých je mu prdlačky :oops: :pankac:

Já bych to nedramatizovala, bud tam ta chut mu něco povídat bude anebo nebude…

V podstatě jako první schůzka ze seznamky, jdeš tam s tím, že nic neočekáváš a pobavíš se anebo se dozvíš něco nového, ale samozřejmě z toho nic nemusí být…

Prostě brát to s lehkostí, o nic nejde… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
7.2.21 13:22
@holka_z_hor píše:
Mohla bych viď..malinko. ale on působí jak nebezpečnej kluk :think:

Tak budete naježení oba. :mrgreen: Udělej si radost.  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
7.2.21 13:22
@Bábrdl píše:

A ona nepotřebuje každého, kdo se na ní podívá. Potřebuje muže, který jí bude brát takovou, jaká je a který s ní vydrž s takovou, jaká je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
7.2.21 13:24
@K2 8611 píše:
A ona nepotřebuje každého, kdo se na ní podívá. Potřebuje muže, který jí bude brát takovou, jaká je a který s ní vydrž s takovou, jaká je.

Jeeee :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
7.2.21 13:25
@KalamityJohn píše:
Neshazuj se, to je cesta do pekel.

Neshazuju, jen se znám. Jsem realita.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
7.2.21 13:26
@Tinuvien píše:
Tak budete naježení oba. :mrgreen: Udělej si radost. ;)

Radost :P :P :oops: jojo, mohla bych. :dance:

• Citovat
  • Upravit
4043
7.2.21 13:31
@holka_z_hor píše:
Mno, myslím že je to vyřešené. Chlapec není můj typ. :oops: :roll: jaksi… :mrgreen:

Už jsi z něj vytáhla fotku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
7.2.21 13:33
@Moringa píše:
Už jsi z něj vytáhla fotku? :lol:

Jojo :oops: jako šikovnej kluk. Sympatickej. Působí v pohodě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak