Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dohazování už jsem svého tátu odnaučila. Máme navzájem totálně odlišné sociální bubliny. ![]()
Pokud se chceš seznámit, tak to asi zkus.
@K2 8611 píše:
Dohazování už jsem svého tátu odnaučila. Máme navzájem totálně odlišné sociální bubliny.Pokud se chceš seznámit, tak to asi zkus.
Max jako kamaráda. Víc v tom určitě nevidím. Ale kdoví.
@T.Petr píše:
Spíš by mě zajímalo, co řekl o tobě tomu kolegovi, že tě nabízí jak králíka![]()
![]()
![]()
Čistotná, hodná, věnem dostane pole, lesy, má vlastní traktor
![]()
![]()
O mně mu neřekl nic, kluk ani nevěděl že má dceru. Už jsem mu psala. Celkem překvapenej, chudák.
![]()
@T.Petr píše:
A chalupu a chalupu dostane od táty!!! Dvě krávy má a hezké telátko!! Hus, kachen houf i nějaké selátko![]()
![]()
No tak chlapci, klid
![]()
@T.Petr píše:
A chalupu a chalupu dostane od táty!!! Dvě krávy má a hezké telátko!! Hus, kachen houf i nějaké selátko![]()
![]()
Dobrý ![]()
Tu chalupu bych ještě dal, ale dál už ne.
@T.Petr píše:
My s Kalamity Johnem právě citováním Prodané nevěsty bychom tu neradi za rok citovali Othella![]()
![]()
Jinak ti to samozřejmě oba dva přejeme
![]()
Mno, myslím že je to vyřešené. Chlapec není můj typ.
jaksi… ![]()
@holka_z_hor píše:
No tak chlapci, klid![]()
Tak se nestyď, dyk je to hezký že se tatík angažuje ![]()
Vratné lahve???
@KalamityJohn píše:
DobrýTu chalupu bych ještě dal, ale dál už ne.
Mě nechceš ani s chalupou hele.
@holka_z_hor píše:
Mě nechceš ani s chalupou hele.
Neshazuj se, to je cesta do pekel.
@T.Petr píše:
![]()
Nevěsta je jak z růže květ, radost pohledět
.
@holka_z_hor píše:
Tak se tak stalo, že má otec pocit, že vedu chudý romantický i sexuální život a nabízí mi svého kolegu z práce. Svobodnej, po rozchodu, vlastní být, auto, motorka, prý trochu poděs ale jinak hodnej a spolehlivej. Nevím, jestli otci nedošlo, že já jsem pro chlapy peklo, ale chudák kluk. Řekla jsem si teda o číslo a zkusím ho proklepnout. Narovinu mu napíšu o co jde a jak se věci mají a uvidím co z toho vyleze…anebo mě napadlo, že si s ním trochu pohraju.a zaexperimentuju. Co byste dělali vy?
zažil někdo něco podobnýho a jak to dopadlo?
Podle mých zkušeností se za řečmi jako „jsem hrozná potvora“, „já jsem pro chlapy peklo“ atd. skrývá nejistota a strach z ublížení ![]()
Žesnké, které jsou fakt pekelné, o tom nemluví, protože je jim u zadku, s jakými šrámy ten chlap ze vztahu vyleze. Naopak se obvykle považují za nějakou výhru ![]()
Kluka jsi asi vyděsila tím, žes mu hned takhle rychle psala. ![]()
Tak se tak stalo, že má otec pocit, že vedu chudý romantický i sexuální život a nabízí mi svého kolegu z práce. Svobodnej, po rozchodu, vlastní být, auto, motorka, prý trochu poděs ale jinak hodnej a spolehlivej. Nevím, jestli otci nedošlo, že já jsem pro chlapy peklo, ale chudák kluk. Řekla jsem si teda o číslo a zkusím ho proklepnout. Narovinu mu napíšu o co jde a jak se věci mají a uvidím co z toho vyleze…anebo mě napadlo, že si s ním trochu pohraju.
a zaexperimentuju. Co byste dělali vy?
zažil někdo něco podobnýho a jak to dopadlo?