Otec-ex partner u porodu

85
11.8.14 22:13

Otec-ex partner u porodu

Ahoj.

Zajima me vas nazor.
Mam tesne pred porodem a bohuzel je to par dni, co partner odesel. Cekame druhy dite.
Z jeho strany to je ukonceny, ale u porodu by rad byl.
Nerada bych u porodu byla sama, ale premyslim, zda mu vyhovet a mit ho tam, nebo spis rict nekomu jinymu…
Na jedne strane porad doufam, i kdyz na 99% zbytecne, na druhe strane se bojim, aby mi to ve finale jeste vic neublizilo, ze bude videt jak trpim…

Jak to citite vy?
Snesly by jste tam chlapa co se na vas vykaslal v te nejhorsi dobe?
Diky za reakce. M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1394
11.8.14 22:14

Řekla bych spíš kamarádce. I když od něj to je hezký, ale aby tě nechtěl ještě víc deptat:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
11.8.14 22:16

U porodu chci chlapa, kterej je mi oporou. Né někoho, kdo se na mě v těhotenství vykašlal… Nechtěla bych ho tam. Pokud bys měla ráda někoho u sebe, řekla bych ségře, kamarádce, mamince…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
11.8.14 22:16

Nevzala bych ho tam asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
11.8.14 22:17

Asi bych si vzala kohokoliv jiného - rozhodl se odejít, ukončil to, a i když je dítě jeho, tak já bych ho tam nechtěla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
11.8.14 22:18

8o ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545

Chápu, že chce vidět, jak přivedeš na svět jeho dítě, ale z hlediska „opuštěné“ ženy a ještě v téhle situaci bych to asi nezvládla a bylo by to pro mě horší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435

Nevzala. Nevidim důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408

Ne, nesnesla. Je to příliš intimní chvíle, než aby u ní asistoval někdo, komu na tobě nezáleží. Jako to tam budete spolu brečet nad narozením společného dítěte a pak zas půjde svou cestou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
11.8.14 22:19

Nechtěla bych. Představa, že někde vystrkuju holou zadnici na exe, který už na mě nekouká přes ten milosrdný filtr lásky, ne, nemohla bych se uvolnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
11.8.14 22:20

@mmmmm02 pokud jste se rozešli v dobrém a rozumně ti vysvětlil, že tam chce být s tebou, vzala bych ho tam. Právě proto, že ví, že by ti měl být oporou, i když už ne jako partner, ale třeba jako kamarád. Přivádíš na svět i jeho dítě, asi cítí zodpovědnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630

Měl by si asi srovnat co vlastně chce. Když s tebou nechce žít, tak ti tedy nemá co lézt do soukromí. A porod je hodně soukromá záležitost. Proč odešel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Taky bych určitě nedovolila…z jeho strany je to dost drsný teda, že vůbec něco takového navrhl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
11.8.14 22:22
@Antonie Bolavá píše:
Měl by si asi srovnat co vlastně chce. Když s tebou nechce žít, tak ti tedy nemá co lézt do soukromí. A porod je hodně soukromá záležitost. Proč odešel?

Priznal neveru… Ukoncil to, snazili jsme se zustat spolu, ale ja to proste nedala momentalne pod tema hormonama a delala jsem sceny.Tak jsme se nakonec nejak shodli, ze bude lepsi to ukoncit… I kdyz je to pro me strasne tezky, jsem blba a porad ho miluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
11.8.14 22:25

@mmmmm02 Jestli ty si od té romantiky na porodním sále neslibuješ něco víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí