Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj.
Zajima me vas nazor.
Mam tesne pred porodem a bohuzel je to par dni, co partner odesel. Cekame druhy dite.
Z jeho strany to je ukonceny, ale u porodu by rad byl.
Nerada bych u porodu byla sama, ale premyslim, zda mu vyhovet a mit ho tam, nebo spis rict nekomu jinymu…
Na jedne strane porad doufam, i kdyz na 99% zbytecne, na druhe strane se bojim, aby mi to ve finale jeste vic neublizilo, ze bude videt jak trpim…
Jak to citite vy?
Snesly by jste tam chlapa co se na vas vykaslal v te nejhorsi dobe?
Diky za reakce. M
Řekla bych spíš kamarádce. I když od něj to je hezký, ale aby tě nechtěl ještě víc deptat:-/
U porodu chci chlapa, kterej je mi oporou. Né někoho, kdo se na mě v těhotenství vykašlal… Nechtěla bych ho tam. Pokud bys měla ráda někoho u sebe, řekla bych ségře, kamarádce, mamince…
Asi bych si vzala kohokoliv jiného - rozhodl se odejít, ukončil to, a i když je dítě jeho, tak já bych ho tam nechtěla ![]()
Chápu, že chce vidět, jak přivedeš na svět jeho dítě, ale z hlediska „opuštěné“ ženy a ještě v téhle situaci bych to asi nezvládla a bylo by to pro mě horší ![]()
Ne, nesnesla. Je to příliš intimní chvíle, než aby u ní asistoval někdo, komu na tobě nezáleží. Jako to tam budete spolu brečet nad narozením společného dítěte a pak zas půjde svou cestou?
Nechtěla bych. Představa, že někde vystrkuju holou zadnici na exe, který už na mě nekouká přes ten milosrdný filtr lásky, ne, nemohla bych se uvolnit.
@mmmmm02 pokud jste se rozešli v dobrém a rozumně ti vysvětlil, že tam chce být s tebou, vzala bych ho tam. Právě proto, že ví, že by ti měl být oporou, i když už ne jako partner, ale třeba jako kamarád. Přivádíš na svět i jeho dítě, asi cítí zodpovědnost.
Měl by si asi srovnat co vlastně chce. Když s tebou nechce žít, tak ti tedy nemá co lézt do soukromí. A porod je hodně soukromá záležitost. Proč odešel?
Taky bych určitě nedovolila…z jeho strany je to dost drsný teda, že vůbec něco takového navrhl…
@Antonie Bolavá píše:
Měl by si asi srovnat co vlastně chce. Když s tebou nechce žít, tak ti tedy nemá co lézt do soukromí. A porod je hodně soukromá záležitost. Proč odešel?
Priznal neveru… Ukoncil to, snazili jsme se zustat spolu, ale ja to proste nedala momentalne pod tema hormonama a delala jsem sceny.Tak jsme se nakonec nejak shodli, ze bude lepsi to ukoncit… I kdyz je to pro me strasne tezky, jsem blba a porad ho miluju…
@mmmmm02 Jestli ty si od té romantiky na porodním sále neslibuješ něco víc…