Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky maminy, je tu někdo kdo taky přenáší a bude rodit v Nymburce?4ekám druhé mimčo, a přenášim šestý den. Už sem z toho hotová, udělala jsem snad všechno abych napomohla vyvolání porodu a nic. Dokonce jsem byla u nás v Mirakulu a zaskákala si na takové obrovské trampolíně a pořád nic. Jediný co tak mě tam už třetí den párkrát zabolí. Je tu někdo kdo má stejný problém? A je tu někdo komu vyvolávaly porod v Nymburce? Jaký to je? já mam nástup zítra.
Já rodila v Nymburce malou, dřív jsme tam bydleli, mam tam rodinu, ale nymburk už nikdy víc..
Já tam rodila už syna, a je fakt že to byl velmy komplikovaný porod a málem jsem tam vykrvácela. Ale nevim na stoprocent jestli to byla chyba doktorů. A další věc je že jsme bez auta a jsme z Milovic takže čim blíž, tim líp.
@smudlik.esta Proč nikdy víc? Nelíbilo se ti tam? Já tam rodila v roce 2012 a super. Další mimčo čekáme za 3 týdny a rodila bych tam nejradši zas, jenže teď žijem v praze. Kdy jsi tam rodila?
@milunka21 Já tam rodila před 1,5rokem a nemůžu si stěžovat, jestli budeme mít někdy druhé, tak jedině Nymburk. Jinak jsem přenášela 4dny. Termín jsem měla 13.12 a 17.12. jsem byla na kontrole, stále otevřená jen na 2cm. Říkal jsem jedné mladé pani doktorce, že nechci rodit až na vánoce, že to už bych byla radši doma. Tak mi provedla Hamiltonův hmat a poslala mě domů, že by to mělo zabrat. No a zabralo, v 17,30hod jsem dostala bolesti a ve 22,44 se malá narodila a 21.12 už jsme si to pádili domů
Doktoři i sestry jsou tam moc příjdemný. Chodila jsem na ultrazvuky do Kolínský nemocnice a tam jsem si připadala, jako když někoho obtěžuju, fakt děsnej přístup. Taže za mě Nymburk super ![]()
Já měla porod hodně komplikovany. A sestry i doktoři udělali plno chyb. Takže ono asi když člověk má porod bez komplikací, tak je to asi taky o něcem jiným.
Mě přijde nymburská nemocnice super. Ale jak říkáš, je to asi případ o případu. Ale téměř všechny kámošky si ho taky chválí.
Tak už sem přijela. No co říct. Bylo to rychlí a bolestivý ale takový už to je. Jinak personál super.Bylo to úplně něco jiného něž když jsem tam byla před dvěma lety. Tehdy jsem měla taky hodně komplikací a doktoři hrůza(mnoho chyb),ale ted si nemůžu stěžovat. Porodní asistentka se o mě starala jak o miminko. ![]()